barbapapa2000 17.04.08, 18:42 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88721,5126936,Zglosila_policji__ze_syn_ukradl_jej_samochod.html :)))))))))))))))))))))))))))))) och where are you beauty!!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 17.04.08, 18:45 Kurde... Już miałam wołać Bertę, patrzę, a tu jakieś dziadki... gerontofilką jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
barbapapa2000 Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 17.04.08, 18:49 jakie dziadka? facet ma max 35-36 lat.. wole takich niz 20 latkow:) to by zakrawalo na pedofilie...w moim przypadku:D hieieieie Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 17.04.08, 18:55 Chyba, że tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 17.04.08, 18:52 Faktycznie nie w moim typie. Nie lubię brodatych. A poza tym taki jakiś ęą i gejowaty. I staro wygląda. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 17.04.08, 18:54 Jaki gejowaty? Zwyczajnie, nie nadaje się na Sąsiada ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 17.04.08, 18:56 Zdecydowanie nie nadaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 13:33 Szukamy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 14:42 zglaszam sie jako ochotnik! > Szukamy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 15:51 Zdjęcie prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 17:17 w profilu jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 17:38 Dla mnie tak na oko za stary jesteś, ale może Beta...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wlatca_muh muślisz że jak będziesz krytykować to... 18.04.08, 17:04 wyjdziesz na kogoś lepszego od autorki wątku? W realu pewnie nie raz ciągnełaś po brudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 17.04.08, 18:59 eeeeeeeeeee nieeeeeeeee... jakiś taki...... a w dodatku nie lubię facetów z brodą i wąsami. Odpowiedz Link Zgłoś
barbapapa2000 nie znacie sie.. 18.04.08, 11:12 ´cieciuchy... pewnie sie za za takimi dzieciakowatymi ogladac..a facet musi miec ..JA..JA :) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: nie znacie sie.. 18.04.08, 13:34 A ten ma? Zresztą, ja tez mam jaja. W lodówce. I na talerzu w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 16:33 to ma być boski, ekehm?:) typowy polski kartofel, ciut tylko przystojniejszy ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 16:36 No właśnie, koleś jest okropny! Jakiś taki napompowany, a te włosy to wyglądają jak przyklejone...! Ty nie możesz gorzej tak wyglądać!!!!!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 16:41 doloresa napisała: > No właśnie, koleś jest okropny! > Jakiś taki napompowany, a te włosy to wyglądają jak przyklejone...! > Ty nie możesz gorzej tak wyglądać!!!!!!!!!!!!! :))) moge, szczególnie rano po przepiciu;) Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 16:44 Rano po przepiciu to nawet ja wyglądam ja zombie ;) Miałam raczej na myśli taką codzienną codzienność... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 16:49 doloresa napisała: > Rano po przepiciu to nawet ja wyglądam ja zombie ;) > Miałam raczej na myśli taką codzienną codzienność... a to nie wiem, trudno powiedziec puszcze ci foto na maila, klasyczne łazienkowe, lekko przytajnione:) Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 17:01 Łał, dzięki, no taki zaszczyt mnie kopnął i to bez proszenia ;P Ale mam nadzieję, że nie będziesz oczekiwał rewanżu...? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: widzialyscie tego policjanta?? boski!!! 18.04.08, 17:27 doloresa napisała: > Łał, dzięki, no taki zaszczyt mnie kopnął i to bez proszenia ;P > Ale mam nadzieję, że nie będziesz oczekiwał rewanżu...? nie będę:) to było apropos dyskusji tu toczonej Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d tak sobie te wasza deskusje.. 18.04.08, 17:19 ...czytam... A moze pokazcie gosci, ktorzy wam sie podobaja.. wtedy bede wiedzial czy mam szanse:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: tak sobie te wasza deskusje.. 18.04.08, 17:24 Jak dotąd, największe wzięcie miał Keanu Reeves sprzed 10 lat. Jak wyglądasz tak jak on wyglądał 10 lat temu to masz szansę. Nawet sporą. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: tak sobie te wasza deskusje.. 18.04.08, 17:31 no wiesz, promocja reklama itd.... gdyby go media nie wypromowaly to bys sie nawet za nim na ulicy nie obejzala:) zwykly produkt:) Autorka watku pokazala normalnego faceta, ktory chodzi po ulicy... A nie gwiazde TV... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: tak sobie te wasza deskusje.. 18.04.08, 17:40 camel_3d napisał: > no wiesz, promocja reklama itd.... gdyby go media nie wypromowaly to bys sie > nawet za nim na ulicy nie obejzala:) > > zwykly produkt:) > > Autorka watku pokazala normalnego faceta, ktory chodzi po ulicy... A nie gwiazde TV... Jasne, tłumacz sobie ;] Jak chłop seksowny to wszędzie zwraca uwagę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d uwazam, ze 18.04.08, 17:39 ten gosc wyglada lepiej niz srednia krajowa w PL. Tak sobie z obswerwacji koncypuje. Zadbany, nie wyglad na jelopa. Odpowiedz Link Zgłoś