tezromantyczka 21.04.08, 09:44 Czy ktoś wie, jak nazywa się mięsień po wewnętrznej stronie łydki? Szukam ćwiczeń na ten obszar nogi, a dobrze byłoby wiedzieć, jka nazywa się mięsień, nad którym chcę pracować. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 09:47 Nie znam się, ale może metodą eliminacji się uda: piwny należy wykluczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 09:50 No ja właśnie podejrzewałam, że piwny. Jak miło, że wyprowadziłaś mnie z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponent Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 09:52 funny_game napisała: > Nie znam się, ale może metodą eliminacji się uda: piwny należy wykluczyć. > Mięsień sercowy też chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 09:55 Poraża mnie Wasza błyskotliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 09:58 A mnie Twoje umiejętność korzystania z gugla oraz dystans do ważkiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponent Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 10:08 tezromantyczka napisała: > > Poraża mnie Wasza błyskotliwość. zwieracz okrężny? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 09:59 Wydaje mi się, że ten o który Ci chodzi to gastrocnemius. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica wie. 21.04.08, 10:10 google - najlepszy przyjaciel człowieka: kulturystyka.bajo.pl/galeria,109,konczyna,dolna.jpg.html pl.wikipedia.org/wiki/Układ_mięśniowy Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 16:34 m. soleus - płaszczkowy m. gastrocnemius caput mediale - m. dwubrzuśćowy glowa przyśrodkowa to sa miesnie tylne ktore nachodzą na przyśrodek goleni polecam atlas anatomii nettera żeby to sobie dokładnie zobaczyć. Jeśli chodzi o łydke to nie da sie wyrzeźbić tylko jednej partii mięśni. Pracując nad tymi które podałam wypracujesz tez mięsnie boczne i przednie.One wszystkie działaja zgodnie ze soba wiec poszukaj poprostu ćwiczeń na łdyki:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 16:38 kacu83 napisał: > Mięsień brzychaty łydki... czyli uchaty brzydki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 16:37 musculus pubococcygeus niektorzy mowia na to miesien kegla Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Nazwa mięśnia - ktoś wie? 21.04.08, 16:40 niewielki problem. w sumie drobna roznica. :) Odpowiedz Link Zgłoś