najwspanialszyon 30.04.08, 10:37 To moj ulubiony odcinek bo ma zaskakujaca koncowke i zawsze mnie smieszy: www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g&feature=related A ktory wam sie najbardziej podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 10:44 ja kocham taki dłuższy wigilijny. jakieś 4 lata temu widizałam w pełnej wersji teraz nigdzie go znaleść nie mogę. rozwalił mnie totalnie. nie wiem jak się zwał =( Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 10:46 Też coś kojarzę. Ale pamiętam też wigilijny z Southparku, więc nie wiem czy mi się nie pomyliło.:) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 10:47 > Też coś kojarzę. Ale pamiętam też wigilijny z Southparku, więc nie wiem czy mi > się nie pomyliło.:) zaraz wam poszukam. Ale najpierw moje jeszcze 2 ulubione jak tata mis robil za fryzjera malemu misiowi i mu ucho odcial. a drugi jak tata mis pojechal z misiem na plaze i mu sruba od motorowki glowe przejechal. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 10:48 Jak taki duży najwspanialszy to ogląda to luz. Ale jeżeli dzieci też takie kreskówki oglądają to już nie jest wtedy chyba tak kolorowo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 11:20 > Ale jeżeli dzieci też takie kreskówki oglądają to już nie jest wtedy chyba tak > kolorowo. :) A myslisz ze nieogladaja? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 11:27 Myślę, że oglądają. Moje dzieci nie będą oglądać. Tylko Kubus Puchatek i Smurfy. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 11:30 > Myślę, że oglądają. > Moje dzieci nie będą oglądać. > Tylko Kubus Puchatek i Smurfy. ;P a jak ja mialem 11, 12 to mnie juz gole baby tez interesowaly Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 11:33 Ja kreskówki oglądałam do lat 8śmiu. Potem miałam fazę MTV, ale wtedy leciał chyba tylko Beavies and Buthead, więc było to całkiem bezpieczne. 11, 12 to już młodzież ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 11:38 > Ja kreskówki oglądałam do lat 8śmiu. Potem miałam fazę MTV, ale wtedy leciał > chyba tylko Beavies and Buthead, więc było to całkiem bezpieczne. a jak ja mialem 8 to byl tylko 10 min Reksio na dobrac na ktory czekalo sie caly dzien. I orgia w niedziele bo cale pol godziny pszczolka maja leciala. A klipy z MTV to byl chyba tylko jeden program na tydzien z pol godziny co jakies tam puszczali. No i oczywiescie 1, a z porywami 2 programy telewizyjne w ktorych nic nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: tzn nie dwa programy a dwa kanaly. nt 30.04.08, 11:54 Dobrze, że nie miałeś tylko jednej bajeczki...Jacek i Agatka. :) Jak miałam 8 lat to chyba zaczęły wchodzić właśnie do Polski kablówki, nieco wcześniej anteny satelitarne, więc już nawet było Cartoon Network. Ale ja jestem jednak fanką klasycznych dobranocek. Smerfów, Gumisów i takich bajek jak Wojownicze Żółwie Ninja, Planetarianie, Japońskich Jatamanów i tego typu kreskówek:), bajek HannaBarbera...Flinstonowie, Jetsonowie, ScoobieDoo, Disneya...Sknerusa Mckwacza. :) Takie grzeczne, bez obcinania nóg ani głów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 10:45 heh, szkoda, że guzik się nie przydał :( Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon zanlazlem jeszcze 2 moje ulubione:) 30.04.08, 11:19 www.youtube.com/watch?v=Tl6ZQL_tYyY www.youtube.com/watch?v=KJF6uSMbep4 Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 11:34 Jak dla mnie 'casa bonita' i odcinek w którym Cartman dostał w spadku milion $ i kupił wesołe miasteczko :) aaa, i jeszcze jak wydalają drugą stroną... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 13:00 Yyy, coś mi się porąbawszy, z niewiadomych powodów uznałam że mowa o south parku... Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: no i co z tym odcienkiem?! 30.04.08, 12:09 > znalazłeś? o ten szlo? www.youtube.com/watch?v=ugB7IfyeDgg Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: no i co z tym odcienkiem?! 30.04.08, 12:13 tak :D końcówka jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: To moj ulubiony odcinek 30.04.08, 12:06 Jak dla mnie, to i tak nic nie przebije Southparku. ;D Odpowiedz Link Zgłoś