hotally 03.05.08, 13:03 Mogę się czymś pochwalić, drobną rzeczą, która Mnie ucieszyła, czy znowu się na Mnie rzucicie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: ;] 03.05.08, 13:05 nie:( coś głupszego, ale Mnie takie drobnostki cieszą jak dziecko ;] Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: ;] 03.05.08, 13:04 A musisz sie chwalic? Nie lepiej zostawic cos dla samej siebie( takie cwiczenie na sile woli) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: ;] 03.05.08, 13:06 lubię się chwalić :)) Dla siebie zostawiam mądre dokonania ;] Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: ;] 03.05.08, 13:09 > lubię się chwalić :)) ja z tego wyroslem u starszakow Odpowiedz Link Zgłoś
hotally dzięki :D 03.05.08, 13:39 Dostałam Moją pierwszą złotą kartę kredytową :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: dzięki :D 03.05.08, 13:41 Fajnie. ;) Jak będę chciała rezerwować bilety przez Internet to się w takim razie do Ciebie zgłoszę. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: dzięki :D 03.05.08, 13:42 Ale wziełam mały limit, żeby nie traktować tego jak drugie konto ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: dzięki :D 03.05.08, 13:42 a co to jest, czym się różni od zwykłej i za co się dostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: dzięki :D 03.05.08, 13:45 Jestes ubiezpieczona, jak Ci ją ukradną i zrobią zakupy to bank zwraca Ci kasę (normalna tego nie ma) tyle zapamiętałam,o reszcie jak doczytam to powiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hotally korzysci 03.05.08, 13:52 6. Millenium VISA Gold - korzyści * dostęp do usług dodatkowych na specjalnych warunkach – m.in. zniżki na korzystanie z opieki medycznej w sieci Medicover, na wynajem samochodów w sieci Avis, Priority Pass - dostęp do sal klubowych na lotniskach na całym świecie * atrakcyjne pakiety ubezpieczeń obejmujące m.in. ubezpieczenia w podróży zagranicznej, np. koszt leczenia za granicą do 25.000 EUR * karta to uniwersalna waluta – wyjeżdżając za granicę nie musisz kupować obcych walut * ponad 20 mln punktów handlowo-usługowych na całym świecie honorujących karty Visa * pełna kontrola operacji, dzięki comiesięcznym wyciągom oraz przez telefon i internet * możliwość natychmiastowego, telefonicznego zastrzeżenia karty * w razie potrzeby - szybki dostęp do gotówki - do 3000 zł dziennie, 24h/dobę na całym świecie, * możliwość wyboru wysokości miesięcznej spłaty - 5%, 10%, 45%, 60%, 75%, 100% kwoty transakcji bezgotówkowych oraz pożyczki gotówkowej dokonanej kartą, * dostępna usługa wcześniejszej spłaty karty kredytowej, * korzystasz z pieniędzy Banku i nic za to nie płacisz (jeśli w całości spłacasz należności z karty) – kredyt wolny od odsetek do 50 dni, * sam decydujesz kiedy i w jakiej wysokości korzystasz z kredytu – masz większe wydatki, po prostu płacisz kartą i zmieniasz wysokość miesięcznej spłaty oferuje możliwość korzystania z poniższych usług na preferencyjnych warunkach: * Karta Medicover – kompleksowa opieka medyczna, * Karta IAPA – sposób na wygodne podróżowanie, * Karta Priority Pass – dostęp do sal VIP’ów na lotniskach całego świata * Karta AVIS WIZARD – wynajem samochodów na całym świecie. oraz usług dodatkowych: * Serwis medyczny i prawny - VISA International, * Serwis informacyjny, * Wydanie karty zastępczej, * Zastrzeżenie (zgubionej lub skradzionej) karty, * Awaryjna wypłata gotówki za granicą - VISA International. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: korzysci 03.05.08, 14:24 zapytaj w swoim banku. Ja jestem w Millennium i dostałam na podstawie historii konta i faktu, iż zwykłą kartę na bieżąco spłacałam. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: dzięki :D 03.05.08, 13:42 Pewnie, że fajnie, a ja to urodziny dziś mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: dzięki :D 03.05.08, 13:44 23, ale mam doła, chyba przez tą pogodę:( Ale dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: dzięki :D 03.05.08, 13:49 staram się żeby nie było widac ale kiedyś i tak wyjdzie na jaw Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: dzięki :D 03.05.08, 14:31 No to następny cel przed Tobą. Pochwal się, gdy dostaniesz czarną kartę. Może mniej ambitnie.... pochwal się jak ktos w Twojej obecności zapłaci czarną kartą. Odpowiedz Link Zgłoś