i.nes 09.05.08, 17:43 Proszę oglądać i podziwiać :) www.artgallery.lu/digitalart/women_in_art.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samerr Re: Kobieta w sztuce 09.05.08, 20:16 fajnie to posklejane, tylko czemu te kobiet są takie brzydkie? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta w sztuce 09.05.08, 21:26 tego mi było trzeba - 2 pierwsze linki u góry www.maysstuff.com/art.html z pozdrowieniami dla wszystkich erudytów:) Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: Kobieta w sztuce 09.05.08, 21:49 Super :) Najładniejsze moim zdaniem to: Charlotte-Aglaé d'Orléans Duchesse de Modène Élisabeth Louise Vigée-Le Brun Madame Barbe de Rimsky-Korsakov An Arab Beauty Jane, Countess of Harrington An Elegant Beauty Blonde Nude no i kochanka Modiglianiego Lusia Czechowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes podbijam dla równowagi ;) 13.05.08, 15:01 zwłaszcza, że Pavonia ma mój nos ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kobieta w sztuce 13.05.08, 15:52 wiecie gdzie i jak mozna zrobic netowa prezentacje w power poincie? to przerobilam bym swoja prezentacje takak jedna i wam pokazala;] Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Kobieta w sztuce 13.05.08, 15:59 tygrysio_misio napisała: > wiecie gdzie i jak mozna zrobic netowa prezentacje w power poincie? > > to przerobilam bym swoja prezentacje takak jedna i wam pokazala;] możesz ją wrzucić tutaj: www.slideshare.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta w sztuce 13.05.08, 16:00 Piękne :))) Posłałam to znajomym, niech chamy wią :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kobieta w sztuce 13.05.08, 17:26 www.slideshare.net/guest68dc22/pedro-e-ines 1) Twoj nick...juz dawno mi sie skojarzylo ale nie mialam odwagi Ci o tym powiedziec;] 2) architektura tez jest zaliczana do sztuki 3) tez wystepuje tam kobieta;] Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Kobieta w sztuce 14.05.08, 10:48 Ładna kładeczka, a i historia morderczo-romantyczna :D Odpowiedz Link Zgłoś