Dodaj do ulubionych

Czy cellulit to problem dla mezczyzn?

14.05.08, 19:25
Panowie, jaki jest Wasz stosunek do cellulitu?
Czy bardzo Wam przeszkadza u kobiety?
Chodzi mi raczej o niewielki cellulit, gdy waga kobiety jest w normie.
Czy nasze schizy zwiazane z cellulitem sa uzasadnione?
Obserwuj wątek
    • eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:27
      Oni nie wiedzą, co to jest... Chociaż jeden tu na forumie się tak
      napalił kiedyś na cellulit... ech...
      • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:39
        Wiedza, wiedza i potrafia dojrzec :P
        • eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:41
          E, bo ja nie wiem... Mnie się wydaje, że ja go nie mam. Moja siostra
          mnie ścisnęła za udo i mi pokazała "tu masz cellulit", ale ja dalej
          go nie widzę :D
          • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:42
            Zrob fote i wyslij mi to Ci powiem :P
            • eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:45
              Ale ja już mam opinię osoby drugiej. Mej siostry. Twierdzi, że jest.
              Ale ja nie wiem, które to i czego szukać :)
              • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:48
                Eee tam siostra jest "swoja" wiec jej zdanie sie nie liczy:P
                • eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:50
                  Ale Ahonen też nic nie mówił, że tam coś jest :)
                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:52
                    Jakie Ahonen?
                    • eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:54
                      Mój seksowny zamiennik pluszowego bernardyna. Jak na ironię losu,
                      Tomasz ma na imię :)
                      • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:56
                        A dlaczego na ironie? Co w tym ironicznego :P ?
                        • eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:57
                          No, Tomasz na imię, a Ahonen na nazwisko? Nie bałdzo :)
                          • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:58
                            A to tak jak ze mna.. wychodzi na to, ze jestem jednym z modern
                            talking :)
      • prom_do_szwecji Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:34
        zapytałam kiedyś Proma co to jest celulit. Odpowiedział, ze to takie groszki na
        nogach ;)
        • eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:13
          mój ojciec powiedział, że pomarańczowa skórka. Jak zapytałam, co ma
          na myśli, nie wiedział.
    • sumire Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:37
      zapytaj ktoregos, co to jest.
      wywnioskujesz z odpowiedzi, jakie znaczenie ma dla faceta cellulit.
    • kontik_71 Zalezy... 14.05.08, 19:39
      Zalezy od tego jak powazny jest i jak bardzo np noga przypomina
      zaorane pole :)
      • simon_r Re: Zalezy... 15.05.08, 07:59
        A ja myślę, że nie... dopóki człowiek nie zobaczy kobiety w świetle dnia lub nie
        daj Boże jarzeniówek na basenie ;P

-------------------
        Krzyżówki rulez..
    • izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:08
      Myślę, że taki cellulit może być problemem:D
      www.pudelek.pl/artykul/9984/misha_barton_ma_celullit/
      Zastanawiam się tylko zawsze co za cuda ten photoshop potrafi zdziałać jak się
      potem sesję w magazynie ogląda.
      • poezja.smaku Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:12
        Cos okropnego. W zyciu bym sie nie spodziewala po tak szczuplej lasce.
        • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:13
          oooo fuuuujjjj.. okropne.. bleee
          • izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:21
            kontik_71 napisał:

> oooo fuuuujjjj.. okropne.. bleee

Smacznego:PPP
            • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:35
              Iza prosze.. ja niedawno jadlem :( Takie zdjecia powinny byc
              zakazane
              • ansag Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:55
                Niby czemu zakazane? Sorry, ale babka wygląda świetnie, miliony by jej
                pozazdrościły figury. A cellulit to każda ma i niektóre jeszcze gorszy i co? To
                takie straszne, że się rzygać chce i trzeba tego zakazać?

Żenada.
                • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:56
                  Tak dla mnie jest to dosc paskudne.. a co nie wolno?
                • izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 09:37
                  ansag napisała:

> Niby czemu zakazane? Sorry, ale babka wygląda świetnie, miliony by jej
                  > pozazdrościły figury.

No z taką skórą to bym się powstrzymała jakoś od zazdroszczenia.

> A cellulit to każda ma

Nie każda:) Chyba, że ma też taka co go nie widać.
          • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:21
            Ale twarz piękna, sylwetka smukła, piesi śliczne! Tego to dostrzec niełaska?!
            • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:36
              Taaa... gladzisz te piersi dlonie, zjezdzasz po sylwetce muskajac
              palcami, piescisz piekne biodro.. a tu nagle gory i dolimy.. bleee
              • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:44
                Wybrzydzaj, wybrzydzaj.... dużo na tym zyskasz!
                • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:45
                  A jak masz małego to co? Głowę sobie utniesz?
                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:47
                    A co tys sie tak najezyla?
                    • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:50
                      No bo wściekła jestem, na kogoś musiało trafić. Brzdęk - i na ciebie :)
                      • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:52
                        Niech Ci bedzie.. nie Ty pierwsza i nie ostatnia. przywyklem :P
                        • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:21
                          Uff, dzięki Bogu najwyższemu! A już myślałam, ze po głowie zarobię. No kochany
                          jesteś.
                          • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:22
                            No wiem :) Gdybys byla facetem to bym sie obrazil.. ale do kobiet ma
                            sporo cierpliwosci :)
                            • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:24
                              No bo ja taka cudowna jestem, więc MUSIAŁEŚ wyciągnąć rękę na zgodę.
                              • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:27
                                Przy okazji zerkajac na nozke czy aby sie tam jakis celulit nie
                                ukrywa :)
                                • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:32
                                  Nogi to ja mam zgrabne i dłuuugie! I dziękuję opatrzności za to na kolanach.
                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:33
                                    Co tez moje wprawne oko moglo(by) ocenic i docenic :)
                                    • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:39
                                      Twoje oko nie musi - wystarczy moje słowo!
                                      • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:39
                                        Znasz to "niegdy nie wierz kobiecie" ? Ja juz tam wole uzyc oka :P
                                        • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:44
                                          Jak już "używać", to osobiście wolę inne organa, by tak rzec.
                                          • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:46
                                            Ale to juz jest calkiem inna bajka.. ze tak powiem.. Najpierw oko,
                                            potem dotyka a potem to juz wolna amerykanka :)
                                            • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:48
                                              Fuj! Amerykanka? W kobietach nie gustuje (uśmiech)
                                              • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:50
                                                Nie wiesz co tracisz.. Kobiety to najlepsze co ta planeta ma do
                                                zaoferowania :)
                                                • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:54
                                                  To muszę wyfrunąć na inną w poszukiwaniu mężczyzn. Takich ach.....przystojnych,
                                                  męskich, dobrze zbudowanych, czułych, ładnie prężących się......ach te senne
                                                  marzenia.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:55
                                                    Jest nas takich calkiem sporo :) Nie powinnas miec wiekszego
                                                    problemu :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:01
                                                    Czy to jakaś dalej idąca zapowiedź?
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:02
                                                    Nie smialbym :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:09
                                                    I taki to z ciebie chłop! ni to ni śmo, nie śmie....a ino!
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:12
                                                    Droga kolezanko.. nie jestem towarem zalegajacym magazym wiec zwykle
                                                    metody marketingowe nie sa tu porzebne.. :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:19
                                                    Szanowny kolega - a czy ja o cokolwiek prosiłam? Zdaje się, nadmiar wyobraźni.
                                                    :D
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:20
                                                    Czyj ja szanownej kolezance cokolwiek takiego sugerowalem?
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:26
                                                    Ależ tak! Kolega nieustannie mnie mobinguje słowem, myślą i nieczynem i ja chcę
                                                    się poskarżyć, bo ja już nie wytrzymuję i nie wiem co mam zrobić. Mamusiuuuuu
                                                    beeeee......
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:28
                                                    Oj nie placz niewiasto, nie placz <glaszcze po glowce>
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:32
                                                    Lubię głaskanie po głowie, lubię, jak ktoś bawi się moimi włosami. Tylko plizzz,
                                                    nie niewiasta. To tak do mnie nie pasuje.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:34
                                                    Czyzby dotyk karku powodowal u Pani ekstaze i ciarki biegnace w dol
                                                    kregoslupa? :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:42
                                                    Nieśmiało szepnę, ze tak (ale tylko delikatny, palcami lekko przebiegającymi po
                                                    skórce).
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:44
                                                    Opuszkami palcow lub delikatnie ustami czujac goracy oddech na
                                                    skorze :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:54
                                                    Wargi. Usta. Są delikatne i czułe. Nie tylko dotykają, ale dają uczucie
                                                    bliskości. Dłonie są zaś przyjaciółmi.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:05
                                                    Usta daja mozliwosc poznania smaku skory, nos pozwala na zauroczenie
                                                    sie zapachem wlosow...
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:08
                                                    Usta zawsze dają możliwość poznania smaku..... włosów do ramion, lekko
                                                    kręconych, ładnie lśniących....o lekkiej nutce cytrusów i świeżości
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:11
                                                    Czubek jezyka pozwala poznac gladkosc skory, wyczuwa jej
                                                    temperature...
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:20
                                                    Różnorodność temperatury jest znamienna dla ciał, zbyt wysoka - parzy, zbyt
                                                    zimna - wywołuje dreszcze. Problem w tym, ze i jedno i drugie może być przyjemne.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:25
                                                    Im goretsze cialo tym intensywniejszy jest zapach, tym wieksze i
                                                    glebsze doznania :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:37
                                                    Doznania zapachowe powinny być subtelne. Jak ładnie mawiała Marlin Monroe ....
                                                    kropelka Chanel, a ja dodam - kropelka właściwej osoby.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:39
                                                    Na poczatku subtelne.. z biegiem czasu powinny byc mocniejsze aby
                                                    mogly sie przedrzec przez uniesienie :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:50
                                                    Nie nie nie, z zapachami to naprawdę nie wolno przekroczyć granicy subtelności.
                                                    Bo wszystkie powinny być odczuwane. Żadnego nie należy uronić. Każdy jest cenny.
                                                    Każdy coś symbolizuje. Znasz zapach (tak, zapach, nie smak!) łez?
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:59
                                                    ale wiesz, ze z biegiem czasu gdy napiecie wzrasta, nalezy zwiekszyc
                                                    poziom zapachow, inaczej zaczna zanikac, gubic sie... Zapach lez..
                                                    zmieszany z zapachem skory, z papachem ust spijajacych plynace lzy..
                                                    Samych lez niestety nie..
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:05
                                                    Łzy pachną pięknie. Jego i jej. Naprawdę. A zapachy.....nie wiem. Może jest tak,
                                                    jak mówisz? Napięcie jest wymagające, to prawda. I ostrożnie, zeby niczego nie
                                                    uronić.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:07
                                                    A jednoczesnie ostroznosc nie moze stac w sprzecznosci z
                                                    szalenstwem, ktore musi musi byc obecne
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:20
                                                    Kontiku, szaleństwo winno znać granice. Jednak. Ostrożność nakazuje łagodną ciszę.
                • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:46
                  a to co znaczy? Wybrzydzam i do tej pory nigdy nie mialem
                  nieprzyjemosci znalezienia takich pofadowanych regionow.. :P
                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:52
                    A ja i życzę, abyś znalazł przyjemność. W końcu połowa to ma, więc nie tak
                    trudno jest trafić.
                    • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:52
                      Nie bede mial raczej tej przyjemnosci... zapewniam
                      • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:22
                        Nie zapewniaj! Kobiety to tajemnicze istoty, o wielu sprawach nawet ci się nie
                        śni......, nie zapewniaj.
                        • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:23
                          droga Gapuchno.. sklonnosc do celulitu jest genetycznie
                          uwarunkowana.. a ja przewaznie mam swietne stosunki z matkami :)
                          • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:33
                            Przerażasz mnie możliwością interpretacji twojego wieku.
                            • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:34
                              37 lat to jeszcze nie trumna :)
                              • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:40
                                Hm....no faktycznie. To ty młody chłoptaś jesteś, smakowity kąsek.... A już
                                myślałam, ze tu aut - aut (stara jurność - szczenięctwo początków studiów)
                                • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:42
                                  No nieee.. ja Cie prosze no.... w moim wieku to facet dopiero
                                  zaczyna zycie :)
                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:44
                                    Ale inicjację przeszedłeś?
                                    • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:46
                                      Cos tam takiego juz bylo :) O ile mi skleroza pamieci nie
                                      pomieszala :P
                                      • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:50
                                        Czosnek! Pamiętaj, czosnek, nic tak pamięci nie podtrzymuje!!! A po - do
                                        panienki......
                                        • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:51
                                          Tak a kobitka wyzionie ducha przez moje czosnkowe wyziewy i wyjde na
                                          wampira jakiegos :(
                                          • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:56
                                            Zaraz wyzionie! Kobitki są nie do zdarcia. Najwyżej nieco zaczadzona z objęć
                                            twych się wysunie. a wnioski jej jeszcze na twoją korzyść pójdą, taka moc
                                            halucynogenna czosnku rodzimego.
                                            • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:58
                                              Wiesz.. jeszcze nigdy kobieta nie uciekla przede mnie lub ode mnie z
                                              krzykiem i wole nie prowokowac takich zachowan :)
                                              • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:01
                                                Ale generalnie to jakaś krzyczała już??????
                                                • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:02
                                                  Ale nie uciekala przy tym :P
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:12
                                                    Och, Miły Panie, ja myślę! Przecież przyjemność jest nie tylko świadomością
                                                    ducha, ale także doświadczeniem ciała, zwłaszcza gdy ciało drżące, ciepłe,
                                                    spragnione. Dusza wtedy nakazuje stałość....więc mowy nie ma o ucieczce!
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:13
                                                    Ale dusza i cialo zemrzec moga gdy wyziewy smocze w nozdrza wplyna..
                                                    po coz niewiasty nosek marszczyc sie w niesmaku ma ?
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:20
                                                    Żeby grzesząć jednocześnie pokutę mogła odprawić. Amen.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:24
                                                    Czyzby przyjemnosc cielesna i duchowa mogla byc grzechem?
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:27
                                                    Duchowa - nie, cielesna - och, jak ja lubię grzeszyć!
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:29
                                                    Lubisz panna zakazane owoce konsumowac.. ukradkiem, cichaczem
                                                    uciechy cielesne zaznawac :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:36
                                                    Konsumpcji unikam, bom schudłam i o linie dbam. Listeczek, wody kropelka.....
                                                    mój pokarm i strawa.
                                                    Ukradkiem, cichaczem, tajemny stryszek, szelest skrzydeł trzepoczącego się
                                                    motyla. Nastrój. Zwoje pajęczyn przepuszczają mgliste światło....mlecznobiałe.
                                                    Skóra takoż.....nastroje, ach.....
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:39
                                                    Wiec wiotka i delikatna istotka jestes... nosic na rekach Cie
                                                    nalezy, delikatnie na platkach roz polozyc trzeba by piekne Twe
                                                    cialo delikatnie piescic i dotykiem wielbic
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:44
                                                    No popatrz i do czego to moze zwyczajna wymiana zdań na temat cellulitisu
                                                    doprowadzić!
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:45
                                                    Nie wazny temat, wazne co w czlowieku siedzi :) A rozmowy ktore sie
                                                    zmieniaja, ewaluuja, przenikaja sie... sa nawspanialsze bo maja w
                                                    sobie tajemnice i zagadke :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:56
                                                    Chyba tak. Zagadki. To takie drobne przyjemnostki. Nie krzywdzą, a mogą miły
                                                    dreszczyk wywołać. Prawda?
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:06
                                                    Zagadki pozwalaja na mila zabawe, na gre slowami... I wszystko jest
                                                    mozliwe, nawet jestli zostaje w wyobrazni i fantazji. :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:10
                                                    Tak, w wyobraźni jest miejsce dla miłych słów i one ... rzeczywiście nie
                                                    krzywdzą. Ładnie to ująłeś.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:13
                                                    :) Zal mi ludzi, ktorzy nie potrafia bawic sie slowem, uzwywac
                                                    fantazji i cieszyc sie tym co sie w niej dzieje..
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:18
                                                    Ale chyba nie wszyscy tego nie potrafią. Myślę sobie, ze można takich spotkać,
                                                    tylko należy spróbować i pozwolić sobie na lekkość, bez przymusu i nachalności.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:26
                                                    Powiem tak.. wiekszosc potrafi, czesc sie tego wstydzi, czesc
                                                    obawia.. ale przytrafiaja sie tez ludzi nieczuli na tego rodzaju
                                                    doznania :(
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:39
                                                    Wstyd? której płci go przypisujesz? Jeśli myślimy o tym samym, to hyba mamy
                                                    przyjemność dobrze trafić.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:40
                                                    Przewaznie my mamy ten problem bo to takie.. niemeski :)
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:52
                                                    Męscy, niemęscy, kobiece, niekobiece ... ludzkie, zwyczajne, dobre, smutne,
                                                    spragnione, proszące, otrzymane - powiedz, wszyscy je mamy.
                                                  • kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:01
                                                    Miec a uzyc to dwie rozne rzeczy... wiekszosc nie chce pozbyc sie
                                                    ciezaru norm i wychowania jakie dostajemy w okrecie dojrzewania...
                                                    Latwiej jest przyjmowac rzeczy takimi jakimi wydaja sie byc..
                                                    odrzucenie i ponowne zdefiniowanie "norm" jest dosc dlugotrwalym i
                                                    meczacym zajeciem...
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:24
                                                    Moją normą jest grzeczne, aczkolwiek kategoryczne powędrowanie do łazienki,
                                                    celem odbycia zwyczajowych ablucji. Dokładnie tak, jak nauczono mnie w
                                                    długotrwałym i męczącym procesie wychowania. Po powrocie z tegoż
                                                    ablucynnogennego miejsca pożegnam się grzecznie, równie w zgodzie z dobrym
                                                    wychowaniem, jakowe otrzymałam, jak i z własną, nieprzymuszoną chęcią. Tak więc
                                                    na razie skromne adieu, a mniej skromne chyba nastąpi. Gdyby nie - znaczy
                                                    utopiłam się w wannie.
                                                  • gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 01:01
                                                    A jednak - czyli ze nie utopionam. Spadam, padam, a jutro o czwartej rano
                                                    wstawam. Hej.
        • izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:18
          poezja.smaku napisała:

> Cos okropnego. W zyciu bym sie nie spodziewala po tak szczuplej lasce.

No właśnie co jest dziwne zauważyłam, że często bardzo szczupłe osoby mają z tym
          problem. To w końcu zaburzona gospodarka wodno-lipidowa - chyba nie ma aż tak
          wiele wspólnego z wagą.
      • eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:13
        A to ja nie mam cellulitu...
        • izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:15
          eluch_a napisała:

> A to ja nie mam cellulitu...

No widzisz:D Pudelek czasami jest pożyteczny:D
          • listekklonu Przecież to jest fotomontarz 14.05.08, 21:57
            Niemożliwie, żeby szczupła, młoda babka miała takie coś. Na pewno robota
            jakiegoś złośliwego "fana".
            • youruichi Re: Przecież to jest fotomontarz 14.05.08, 23:37
              też tak myślałam, dopóki kiedyś nad wodą nie zobaczyłam szczupłej laski z takim
              właśnie cellulitem

pomarańczowa skórka uzależniona jest od wielu czynników, w tym genetycznych
      • 8n Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:38
        ja mysle ze tu tez photoshop sie przydal. tylko ze w druga strone.
    • izyda22 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:51
      Jak zobaczylam cellulit Mischy Burton, to mi sie humor poprawil :D
      A ja sie zalamuje, bo mam jedno wglebienie w skorze na prawym poldupku://
      • 8n Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:39
        a ja mem jedna wypuklosc na lewym udzie. zastanawiam sie czy to nie ciaza pozamaciczna. albo moja siostra blizniaczka moze :/
    • love_diamonds Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:02
      Kiedys ja i moj byly ogladalismy film, w ktorym byla scena z naga kobieta
      stojaca tylem do kamery. Na posladkach bylo widac lekki cellulit. Moj ex
      powiedzial "Blee ale obrzydlistwo, cellulit". Tak troche glupio mi sie zrobilo,
      bo ja nie mam cellulitu, ale gdybym miala, to co? Tez by mowil, ze blee jestem?
      Ciesze sie w sumie, ze juz nie jestesmy razem, gdy sobie o tamtym dniu pomysle.
    • mathias_sammer Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:21
      a ja zapytalbym na odchodne inaczej:
      czy aputacja piersi wskutem mamma-ca jest dla was facetow problemem,
      czy nie?
      m.s.
    • flankier Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 10:28
      klementynka25 napisała:

> Panowie, jaki jest Wasz stosunek do cellulitu?
      > Czy bardzo Wam przeszkadza u kobiety?
      > Chodzi mi raczej o niewielki cellulit, gdy waga kobiety jest w
      normie.
      > Czy nasze schizy zwiazane z cellulitem sa uzasadnione?

Niewielki przejdzie. Jeśli jest początkiem dużego..NO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka