klementynka25 14.05.08, 19:25 Panowie, jaki jest Wasz stosunek do cellulitu? Czy bardzo Wam przeszkadza u kobiety? Chodzi mi raczej o niewielki cellulit, gdy waga kobiety jest w normie. Czy nasze schizy zwiazane z cellulitem sa uzasadnione? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:27 Oni nie wiedzą, co to jest... Chociaż jeden tu na forumie się tak napalił kiedyś na cellulit... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:39 Wiedza, wiedza i potrafia dojrzec :P Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:41 E, bo ja nie wiem... Mnie się wydaje, że ja go nie mam. Moja siostra mnie ścisnęła za udo i mi pokazała "tu masz cellulit", ale ja dalej go nie widzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:42 Zrob fote i wyslij mi to Ci powiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:45 Ale ja już mam opinię osoby drugiej. Mej siostry. Twierdzi, że jest. Ale ja nie wiem, które to i czego szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:48 Eee tam siostra jest "swoja" wiec jej zdanie sie nie liczy:P Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:50 Ale Ahonen też nic nie mówił, że tam coś jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:52 Jakie Ahonen? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:54 Mój seksowny zamiennik pluszowego bernardyna. Jak na ironię losu, Tomasz ma na imię :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:56 A dlaczego na ironie? Co w tym ironicznego :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:57 No, Tomasz na imię, a Ahonen na nazwisko? Nie bałdzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:58 A to tak jak ze mna.. wychodzi na to, ze jestem jednym z modern talking :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:34 zapytałam kiedyś Proma co to jest celulit. Odpowiedział, ze to takie groszki na nogach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:13 mój ojciec powiedział, że pomarańczowa skórka. Jak zapytałam, co ma na myśli, nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 19:37 zapytaj ktoregos, co to jest. wywnioskujesz z odpowiedzi, jakie znaczenie ma dla faceta cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Zalezy... 14.05.08, 19:39 Zalezy od tego jak powazny jest i jak bardzo np noga przypomina zaorane pole :) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Zalezy... 15.05.08, 07:59 A ja myślę, że nie... dopóki człowiek nie zobaczy kobiety w świetle dnia lub nie daj Boże jarzeniówek na basenie ;P ------------------- Krzyżówki rulez.. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:08 Myślę, że taki cellulit może być problemem:D www.pudelek.pl/artykul/9984/misha_barton_ma_celullit/ Zastanawiam się tylko zawsze co za cuda ten photoshop potrafi zdziałać jak się potem sesję w magazynie ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
poezja.smaku Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:12 Cos okropnego. W zyciu bym sie nie spodziewala po tak szczuplej lasce. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:13 oooo fuuuujjjj.. okropne.. bleee Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:21 kontik_71 napisał: > oooo fuuuujjjj.. okropne.. bleee Smacznego:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:35 Iza prosze.. ja niedawno jadlem :( Takie zdjecia powinny byc zakazane Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:55 Niby czemu zakazane? Sorry, ale babka wygląda świetnie, miliony by jej pozazdrościły figury. A cellulit to każda ma i niektóre jeszcze gorszy i co? To takie straszne, że się rzygać chce i trzeba tego zakazać? Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:56 Tak dla mnie jest to dosc paskudne.. a co nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 09:37 ansag napisała: > Niby czemu zakazane? Sorry, ale babka wygląda świetnie, miliony by jej > pozazdrościły figury. No z taką skórą to bym się powstrzymała jakoś od zazdroszczenia. > A cellulit to każda ma Nie każda:) Chyba, że ma też taka co go nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:21 Ale twarz piękna, sylwetka smukła, piesi śliczne! Tego to dostrzec niełaska?! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:36 Taaa... gladzisz te piersi dlonie, zjezdzasz po sylwetce muskajac palcami, piescisz piekne biodro.. a tu nagle gory i dolimy.. bleee Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:44 Wybrzydzaj, wybrzydzaj.... dużo na tym zyskasz! Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:45 A jak masz małego to co? Głowę sobie utniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:47 A co tys sie tak najezyla? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:50 No bo wściekła jestem, na kogoś musiało trafić. Brzdęk - i na ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:52 Niech Ci bedzie.. nie Ty pierwsza i nie ostatnia. przywyklem :P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:21 Uff, dzięki Bogu najwyższemu! A już myślałam, ze po głowie zarobię. No kochany jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:22 No wiem :) Gdybys byla facetem to bym sie obrazil.. ale do kobiet ma sporo cierpliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:24 No bo ja taka cudowna jestem, więc MUSIAŁEŚ wyciągnąć rękę na zgodę. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:27 Przy okazji zerkajac na nozke czy aby sie tam jakis celulit nie ukrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:32 Nogi to ja mam zgrabne i dłuuugie! I dziękuję opatrzności za to na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:33 Co tez moje wprawne oko moglo(by) ocenic i docenic :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:39 Twoje oko nie musi - wystarczy moje słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:39 Znasz to "niegdy nie wierz kobiecie" ? Ja juz tam wole uzyc oka :P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:44 Jak już "używać", to osobiście wolę inne organa, by tak rzec. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:46 Ale to juz jest calkiem inna bajka.. ze tak powiem.. Najpierw oko, potem dotyka a potem to juz wolna amerykanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:48 Fuj! Amerykanka? W kobietach nie gustuje (uśmiech) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:50 Nie wiesz co tracisz.. Kobiety to najlepsze co ta planeta ma do zaoferowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:54 To muszę wyfrunąć na inną w poszukiwaniu mężczyzn. Takich ach.....przystojnych, męskich, dobrze zbudowanych, czułych, ładnie prężących się......ach te senne marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:55 Jest nas takich calkiem sporo :) Nie powinnas miec wiekszego problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:01 Czy to jakaś dalej idąca zapowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:02 Nie smialbym :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:09 I taki to z ciebie chłop! ni to ni śmo, nie śmie....a ino! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:12 Droga kolezanko.. nie jestem towarem zalegajacym magazym wiec zwykle metody marketingowe nie sa tu porzebne.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:19 Szanowny kolega - a czy ja o cokolwiek prosiłam? Zdaje się, nadmiar wyobraźni. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:20 Czyj ja szanownej kolezance cokolwiek takiego sugerowalem? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:26 Ależ tak! Kolega nieustannie mnie mobinguje słowem, myślą i nieczynem i ja chcę się poskarżyć, bo ja już nie wytrzymuję i nie wiem co mam zrobić. Mamusiuuuuu beeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:28 Oj nie placz niewiasto, nie placz <glaszcze po glowce> Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:32 Lubię głaskanie po głowie, lubię, jak ktoś bawi się moimi włosami. Tylko plizzz, nie niewiasta. To tak do mnie nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:34 Czyzby dotyk karku powodowal u Pani ekstaze i ciarki biegnace w dol kregoslupa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:42 Nieśmiało szepnę, ze tak (ale tylko delikatny, palcami lekko przebiegającymi po skórce). Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:44 Opuszkami palcow lub delikatnie ustami czujac goracy oddech na skorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:54 Wargi. Usta. Są delikatne i czułe. Nie tylko dotykają, ale dają uczucie bliskości. Dłonie są zaś przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:05 Usta daja mozliwosc poznania smaku skory, nos pozwala na zauroczenie sie zapachem wlosow... Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:08 Usta zawsze dają możliwość poznania smaku..... włosów do ramion, lekko kręconych, ładnie lśniących....o lekkiej nutce cytrusów i świeżości Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:11 Czubek jezyka pozwala poznac gladkosc skory, wyczuwa jej temperature... Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:20 Różnorodność temperatury jest znamienna dla ciał, zbyt wysoka - parzy, zbyt zimna - wywołuje dreszcze. Problem w tym, ze i jedno i drugie może być przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:25 Im goretsze cialo tym intensywniejszy jest zapach, tym wieksze i glebsze doznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:37 Doznania zapachowe powinny być subtelne. Jak ładnie mawiała Marlin Monroe .... kropelka Chanel, a ja dodam - kropelka właściwej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:39 Na poczatku subtelne.. z biegiem czasu powinny byc mocniejsze aby mogly sie przedrzec przez uniesienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:50 Nie nie nie, z zapachami to naprawdę nie wolno przekroczyć granicy subtelności. Bo wszystkie powinny być odczuwane. Żadnego nie należy uronić. Każdy jest cenny. Każdy coś symbolizuje. Znasz zapach (tak, zapach, nie smak!) łez? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:59 ale wiesz, ze z biegiem czasu gdy napiecie wzrasta, nalezy zwiekszyc poziom zapachow, inaczej zaczna zanikac, gubic sie... Zapach lez.. zmieszany z zapachem skory, z papachem ust spijajacych plynace lzy.. Samych lez niestety nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:05 Łzy pachną pięknie. Jego i jej. Naprawdę. A zapachy.....nie wiem. Może jest tak, jak mówisz? Napięcie jest wymagające, to prawda. I ostrożnie, zeby niczego nie uronić. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:07 A jednoczesnie ostroznosc nie moze stac w sprzecznosci z szalenstwem, ktore musi musi byc obecne Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:20 Kontiku, szaleństwo winno znać granice. Jednak. Ostrożność nakazuje łagodną ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:46 a to co znaczy? Wybrzydzam i do tej pory nigdy nie mialem nieprzyjemosci znalezienia takich pofadowanych regionow.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:52 A ja i życzę, abyś znalazł przyjemność. W końcu połowa to ma, więc nie tak trudno jest trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:52 Nie bede mial raczej tej przyjemnosci... zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:22 Nie zapewniaj! Kobiety to tajemnicze istoty, o wielu sprawach nawet ci się nie śni......, nie zapewniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:23 droga Gapuchno.. sklonnosc do celulitu jest genetycznie uwarunkowana.. a ja przewaznie mam swietne stosunki z matkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:33 Przerażasz mnie możliwością interpretacji twojego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:34 37 lat to jeszcze nie trumna :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:40 Hm....no faktycznie. To ty młody chłoptaś jesteś, smakowity kąsek.... A już myślałam, ze tu aut - aut (stara jurność - szczenięctwo początków studiów) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:42 No nieee.. ja Cie prosze no.... w moim wieku to facet dopiero zaczyna zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:44 Ale inicjację przeszedłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:46 Cos tam takiego juz bylo :) O ile mi skleroza pamieci nie pomieszala :P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:50 Czosnek! Pamiętaj, czosnek, nic tak pamięci nie podtrzymuje!!! A po - do panienki...... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:51 Tak a kobitka wyzionie ducha przez moje czosnkowe wyziewy i wyjde na wampira jakiegos :( Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:56 Zaraz wyzionie! Kobitki są nie do zdarcia. Najwyżej nieco zaczadzona z objęć twych się wysunie. a wnioski jej jeszcze na twoją korzyść pójdą, taka moc halucynogenna czosnku rodzimego. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:58 Wiesz.. jeszcze nigdy kobieta nie uciekla przede mnie lub ode mnie z krzykiem i wole nie prowokowac takich zachowan :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:01 Ale generalnie to jakaś krzyczała już?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:02 Ale nie uciekala przy tym :P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:12 Och, Miły Panie, ja myślę! Przecież przyjemność jest nie tylko świadomością ducha, ale także doświadczeniem ciała, zwłaszcza gdy ciało drżące, ciepłe, spragnione. Dusza wtedy nakazuje stałość....więc mowy nie ma o ucieczce! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:13 Ale dusza i cialo zemrzec moga gdy wyziewy smocze w nozdrza wplyna.. po coz niewiasty nosek marszczyc sie w niesmaku ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:20 Żeby grzesząć jednocześnie pokutę mogła odprawić. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:24 Czyzby przyjemnosc cielesna i duchowa mogla byc grzechem? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:27 Duchowa - nie, cielesna - och, jak ja lubię grzeszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:29 Lubisz panna zakazane owoce konsumowac.. ukradkiem, cichaczem uciechy cielesne zaznawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:36 Konsumpcji unikam, bom schudłam i o linie dbam. Listeczek, wody kropelka..... mój pokarm i strawa. Ukradkiem, cichaczem, tajemny stryszek, szelest skrzydeł trzepoczącego się motyla. Nastrój. Zwoje pajęczyn przepuszczają mgliste światło....mlecznobiałe. Skóra takoż.....nastroje, ach..... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:39 Wiec wiotka i delikatna istotka jestes... nosic na rekach Cie nalezy, delikatnie na platkach roz polozyc trzeba by piekne Twe cialo delikatnie piescic i dotykiem wielbic Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:44 No popatrz i do czego to moze zwyczajna wymiana zdań na temat cellulitisu doprowadzić! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:45 Nie wazny temat, wazne co w czlowieku siedzi :) A rozmowy ktore sie zmieniaja, ewaluuja, przenikaja sie... sa nawspanialsze bo maja w sobie tajemnice i zagadke :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:56 Chyba tak. Zagadki. To takie drobne przyjemnostki. Nie krzywdzą, a mogą miły dreszczyk wywołać. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:06 Zagadki pozwalaja na mila zabawe, na gre slowami... I wszystko jest mozliwe, nawet jestli zostaje w wyobrazni i fantazji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:10 Tak, w wyobraźni jest miejsce dla miłych słów i one ... rzeczywiście nie krzywdzą. Ładnie to ująłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:13 :) Zal mi ludzi, ktorzy nie potrafia bawic sie slowem, uzwywac fantazji i cieszyc sie tym co sie w niej dzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:18 Ale chyba nie wszyscy tego nie potrafią. Myślę sobie, ze można takich spotkać, tylko należy spróbować i pozwolić sobie na lekkość, bez przymusu i nachalności. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:26 Powiem tak.. wiekszosc potrafi, czesc sie tego wstydzi, czesc obawia.. ale przytrafiaja sie tez ludzi nieczuli na tego rodzaju doznania :( Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:39 Wstyd? której płci go przypisujesz? Jeśli myślimy o tym samym, to hyba mamy przyjemność dobrze trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:40 Przewaznie my mamy ten problem bo to takie.. niemeski :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 23:52 Męscy, niemęscy, kobiece, niekobiece ... ludzkie, zwyczajne, dobre, smutne, spragnione, proszące, otrzymane - powiedz, wszyscy je mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:01 Miec a uzyc to dwie rozne rzeczy... wiekszosc nie chce pozbyc sie ciezaru norm i wychowania jakie dostajemy w okrecie dojrzewania... Latwiej jest przyjmowac rzeczy takimi jakimi wydaja sie byc.. odrzucenie i ponowne zdefiniowanie "norm" jest dosc dlugotrwalym i meczacym zajeciem... Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 00:24 Moją normą jest grzeczne, aczkolwiek kategoryczne powędrowanie do łazienki, celem odbycia zwyczajowych ablucji. Dokładnie tak, jak nauczono mnie w długotrwałym i męczącym procesie wychowania. Po powrocie z tegoż ablucynnogennego miejsca pożegnam się grzecznie, równie w zgodzie z dobrym wychowaniem, jakowe otrzymałam, jak i z własną, nieprzymuszoną chęcią. Tak więc na razie skromne adieu, a mniej skromne chyba nastąpi. Gdyby nie - znaczy utopiłam się w wannie. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 01:01 A jednak - czyli ze nie utopionam. Spadam, padam, a jutro o czwartej rano wstawam. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:18 poezja.smaku napisała: > Cos okropnego. W zyciu bym sie nie spodziewala po tak szczuplej lasce. No właśnie co jest dziwne zauważyłam, że często bardzo szczupłe osoby mają z tym problem. To w końcu zaburzona gospodarka wodno-lipidowa - chyba nie ma aż tak wiele wspólnego z wagą. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:13 A to ja nie mam cellulitu... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:15 eluch_a napisała: > A to ja nie mam cellulitu... No widzisz:D Pudelek czasami jest pożyteczny:D Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Przecież to jest fotomontarz 14.05.08, 21:57 Niemożliwie, żeby szczupła, młoda babka miała takie coś. Na pewno robota jakiegoś złośliwego "fana". Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Przecież to jest fotomontarz 14.05.08, 23:37 też tak myślałam, dopóki kiedyś nad wodą nie zobaczyłam szczupłej laski z takim właśnie cellulitem pomarańczowa skórka uzależniona jest od wielu czynników, w tym genetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:38 ja mysle ze tu tez photoshop sie przydal. tylko ze w druga strone. Odpowiedz Link Zgłoś
izyda22 Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 20:51 Jak zobaczylam cellulit Mischy Burton, to mi sie humor poprawil :D A ja sie zalamuje, bo mam jedno wglebienie w skorze na prawym poldupku:// Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:39 a ja mem jedna wypuklosc na lewym udzie. zastanawiam sie czy to nie ciaza pozamaciczna. albo moja siostra blizniaczka moze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
love_diamonds Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 21:02 Kiedys ja i moj byly ogladalismy film, w ktorym byla scena z naga kobieta stojaca tylem do kamery. Na posladkach bylo widac lekki cellulit. Moj ex powiedzial "Blee ale obrzydlistwo, cellulit". Tak troche glupio mi sie zrobilo, bo ja nie mam cellulitu, ale gdybym miala, to co? Tez by mowil, ze blee jestem? Ciesze sie w sumie, ze juz nie jestesmy razem, gdy sobie o tamtym dniu pomysle. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 14.05.08, 22:21 a ja zapytalbym na odchodne inaczej: czy aputacja piersi wskutem mamma-ca jest dla was facetow problemem, czy nie? m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
flankier Re: Czy cellulit to problem dla mezczyzn? 15.05.08, 10:28 klementynka25 napisała: > Panowie, jaki jest Wasz stosunek do cellulitu? > Czy bardzo Wam przeszkadza u kobiety? > Chodzi mi raczej o niewielki cellulit, gdy waga kobiety jest w normie. > Czy nasze schizy zwiazane z cellulitem sa uzasadnione? Niewielki przejdzie. Jeśli jest początkiem dużego..NO Odpowiedz Link Zgłoś