chooligan 15.05.08, 13:20 ona zmusza mnie do podlewania kwiatków co dziennie. Natomiast ja podlewam je raz na tydzień - i żyją!!!, te kwiatki oczywiście, ale dlaczego muszę życ w zakłamaniu? Kwiatki wystarczy podlewac RAZ na tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.part Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 13:26 :)))))) biedne kwiatki nie wiedzą jak często wołać pić <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 13:28 ja moje kwiatki-zioła codziennie podlewam Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 13:30 ja moich nie podlewam wcale i cholery nie chcą paść ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 13:32 papierowa.szklanka napisała: > ja moje kwiatki-zioła codziennie podlewam najmniejszym dzbanuszkiem, kropelka po kropelce... Aby tylko miec zajęcie, aby tylko nie byc przez chwilę sama... Szok! Skończysz na prawdę tragicznie :< Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 13:34 nie, wale z butelki po pepsi :) co wieczór podlewam :) pięknie rosną i pachna :) Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 13:37 papierowa.szklanka napisała: > nie, wale z butelki po pepsi :) co wieczór podlewam :) pięknie rosną i pachna : > ) grrrr... ale na prawdę nie masz innych rzeczy do roboty? tylko co dziennie podlewac krzaki! szok ps. wystarczy nawet raz na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 13:56 > ps. wystarczy nawet raz na 2 tygodnie morze Tfojm kfiadkom fystarczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 14:05 no, bazylia po dwóch tygodniach niepodlewania już by była tylko wspomnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 14:22 nie znasz się ani na kfiatkach, ani na kobietach Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 14:32 ani ty robiąc druta codziennie nie znasz się na drucie Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 14:37 chooligan napisał: > ani ty robiąc druta codziennie nie znasz się na drucie i tu Ci właśnie ta słoma z butów wylazła :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 14:38 albo tobie dewocja mozna sie spierac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Mam problem z kobietą 15.05.08, 14:36 zacznij wiec podlewac codziennie i obficie zgnija i nie bedzie problemu ewentualnie załatw takie białe robali do kwiatkow(pewnie w sklepie akwearystycznym mozna dostac)) to sama wypie.. te kwiatki :) Odpowiedz Link Zgłoś