Dodaj do ulubionych

szukam Was 25-35 latki

IP: *.chello.pl 14.09.03, 00:18
poczytałem dziś Wasze posty o PGR-ach i Białych rycerzach. Gdzie Was można
spotkać w Warszawie. Mam 35 lat i szukam Was już 10 lat. Z mojego punktu
widzenia liczy sie tylko pozycja samca i jego pieniądze. Mam Racje
dziewczęta?????????????????? P.s. tego mi akurat nie brakuje, ale brzydzę się
takim swiatopoglądem.
Obserwuj wątek
    • missing.link Re: szukam Was 25-35 latki 14.09.03, 00:28
      wywindowales sie juz na parnas? smiech przy tym
      • Gość: 35 latek Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.chello.pl 14.09.03, 00:38
        paliłeś coś czy wciągałeś. Co Cię tak śmieszy??
        • missing.link Re: szukam Was 25-35 latki 14.09.03, 00:46
          zdziwiony, zaskoczony? - jak to.. nie zrozumiales?
          ano brzydzę się takim światopoglądem
          • Gość: 35 latek Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.chello.pl 14.09.03, 00:47
            Brzydzę. I co?
            • missing.link Re: szukam Was 25-35 latki 14.09.03, 00:57
              sam nie wiesz, co?
    • Gość: Richelieu* Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.localdomain / 192.168.0.* 14.09.03, 00:54
      Gość portalu: 35 latek napisał(a):

> poczytałem dziś Wasze posty o PGR-ach i Białych rycerzach. Gdzie Was można
      > spotkać w Warszawie. Mam 35 lat i szukam Was już 10 lat. Z mojego punktu
      > widzenia liczy sie tylko pozycja samca i jego pieniądze. Mam Racje
      > dziewczęta?????????????????? P.s. tego mi akurat nie brakuje, ale brzydzę
      się
      > takim swiatopoglądem.

fcale racji nie masz, rze dla kobied liczom się tylko piniądze, mi maży się
      taki, ktury by mnie kohał, no i rzeby mnie kohał i kohał i za babami nie
      latał, i rzeby nie pił i nie palił też chem
      mam tyle latek co w tym pżedziale co podałeś i strasznie mnie kręcom tacy jak
      ty co majom ten.. no.. światopogl.. światopodl... światopogląd o,
      a tak w ogule to ile masz kasy na koncie, co?
      • Gość: 35 latek Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.chello.pl 14.09.03, 00:56
        3 worki złota. Chwatit?
        • Gość: Richelieu* Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.localdomain / 192.168.0.* 14.09.03, 01:02

> 3 worki złota. Chwatit?

no nie wiem, a ilo karatowe to złoto i jak pojemne te worki?
        • Gość: Triss Merigold Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.acn.waw.pl 14.09.03, 01:05
          Poważne pytanie: a masz dla drugiej osoby CZAS? Czas i chęć żeby ją poznać,
          rozmawiać, zainteresować się jej pasjami, wspólnie przebywać? Dziś wielu osobom
          szukającym partnera właśnie tego brakuje najbardziej. Miłość i pośpiech nie idą
          w parze (szybki to może być numerek na imprezie).
          • Gość: 35 latek Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.chello.pl 14.09.03, 01:16
            wreszcie mądre słowa. Mam czas. Mam czas, żeby zbudować dom, urodzić dzicię, 2
            psy ( kupić ) itp. Ale kochani / kochane trzeba to robić razem. To nie może "
            wisieć " tylko na nim. Jak jest tak to baba tego nie ceni.
            • Gość: gosia Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.03, 01:18
              i co do tej pory nikogo interesującego nie spotkałeś? może źle szukałeś
              • Gość: 35 latek Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.chello.pl 14.09.03, 01:24
                wy - mądre kobiety - siedzicie po domach. I myslicie sobie - nalezy mi się. Są
                młodzsze - odważniejsze. Sprzedają sie. Jak coś jest pod ręką to się bierze.
                • Gość: gosia Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.03, 01:31
                  chodzę i obserwuję i mam wrażenie że to faceci mają większy wybór niż kobiety,
                  to oni oglądają i wybierają, kobiety się tylko przed nimi prężą..a przede
                  wszystkim nie siedzą w domu
                • Gość: Richelieu* Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.localdomain / 192.168.0.* 14.09.03, 01:32

> wy - mądre kobiety - siedzicie po domach. I myslicie sobie - nalezy mi się.

> młodzsze - odważniejsze. Sprzedają sie. Jak coś jest pod ręką to się
                  bierze.

odwagi z chamstwem nie myl, a sprzedaży swojej wizytówki od sprzedaży swojego
                  tyłka. Siedzicie po domach, Ty też siedzisz, nawet w tej chwili na forum
                  zamiast wyjść poszukać
                  • Gość: 35 latek Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.chello.pl 14.09.03, 01:47
                • ad_hoc Re: szukam Was 25-35 latki 14.09.03, 12:46
                  A skąd wysnułeś takie przypuszczenie? Że niby siedzimy w domach i czekamy aż
                  książe zadzwoni do drzwi? co nam się należy, bo tego nie zrozumiałam, facet ,
                  facet z kasą, książe na białym koniu czy samotność?
            • Gość: Triss Merigold Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.acn.waw.pl 14.09.03, 01:24
              Znam parę kobiet: niegłupie, niebiedne, niebrzydkie, po studiach, marzące o
              poważnym związku i odpowiedzialnym, spokojnym, kochającym, wiernym człowieku.
              Kwestie materialne naprawdę są drugorzędne bo każda ma pracę pozwalającą na
              sensowne życie. Brakuje tylko tego jedynego do szczęścia. Nie ma gdzie znaleźć:
              puby i dyskoteki to niezbyt dobre miejsce, krąg znajomych zawęził się, koledzy
              żonaci albo nieudaczni alkoholicy. Zgadzam się, że ciężar utrzymania domu i
              rodziny powinien być rozłożony w miarę sprawiedliwie (co nie znaczy po równo:
              kobieta z b. małym dzieckiem raczej zawodowe i finansowe spełnienie musi
              odłożyć).
              • Gość: 35 latek Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.chello.pl 14.09.03, 01:58
                A ja co? Gdzie mam szukać? W pubach i na imprezach Warszawszkich? Same
                małolatki chcące się wkręcić w życie. Bardzo chcących.............Żygać się
                chce jak bardzo. A 30 latek brak. Bardzo brak....................
                • Gość: Rozalia Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 09:42
                  To jest jakieś nieporozumienie. BYł tu wątek o samotnych 30 - latkach ( zresztą
                  założony przeze mnie) , które chciaŁABY ułozyć sobie już jakoś życie; wyjść
                  zamąż , mieć dziecko . Sama jestem w takiej sytuacji ...
                  To kto tu w końcu kogo szuka? My was , czy wy nas?
    • iberka Re: szukam Was 25-35 latki 14.09.03, 09:45
      PGR-ach?hmmmmmm,ja nie chcialabym pana z PeGeEr'u:-)))))))ale nie szukam
      ksiecia z bajki ani idealu......szukam milosci i poczucia bezpieczenstwa.to
      podstawowe zalozenia.....i kto mi je ofiaruje?nikt,bo aby tak bylo meczyzna
      musi byc odpowiedzialny za siebie i swoje czyny a takigo jeszcze nie
      spotkalam.....ehh
      iza
      • Gość: jessi Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.chello.pl 14.09.03, 09:51
        W wielu wątkach przewija sie upragnione przez dziewczyny "poczucie
        bezpieczeństwa", którego oczekują od mężczyzn. Co to właściwie znaczy? Kasa? Bo
        chyba nie to, że się nie boicie chodzić wieczorem po ulicach...
    • melitele Re: szukam Was 25-35 latki 14.09.03, 11:38
      no widzisz, pierwszy kroczek już zrobiłeś. Do tej pory pewnie szukałaś nie tam, gdzie
      trzeba. Słusznie tu któraś z dziewczyn napisała, że kobiety w naszym wieku przeważnie
      są już ustawione i nie na kasę lecą. Małolaty w dyskotekach - prędzej, ale przecież nie
      tam będziesz sobie szukał partnerki,prawda?
      Owszem, jesteśmy bardzo zajęte, ale to właśnie dzięki temu, że same na siebie
      zarabiamy, nie musisz sie obawiać o swoje zasoby finansowe. I może dzięki temu nasze
      intencje sa czyste: nie chcemy złapać faceta dla kasy, chcemy (i tu każda może
      powiedzieć coś innego, albo wszystko) uczucia, przyjaźni, partnerstwa, spędzania razem
      czasu, wspólnych wieczorów - i co tam kto chce.
      Więc życzę ci owocnych poszukiwań i mądrych decyzji.
      me
      • revers3 GDZIE SA 25-35 latki??? 14.09.03, 16:38
        melitele napisała:

> no widzisz, pierwszy kroczek już zrobiłeś. Do tej pory pewnie szukałaś nie
        tam,
        > gdzie
        > trzeba. Słusznie tu któraś z dziewczyn napisała, że kobiety w naszym wieku
        prze
        > ważnie
        > są już ustawione i nie na kasę lecą. Małolaty w dyskotekach - prędzej, ale
        prze
        > cież nie
        > tam będziesz sobie szukał partnerki,prawda?
        > Owszem, jesteśmy bardzo zajęte, ale to właśnie dzięki temu, że same na
        siebie
        > zarabiamy, nie musisz sie obawiać o swoje zasoby finansowe. I może dzięki
        temu
        > nasze
        > intencje sa czyste: nie chcemy złapać faceta dla kasy, chcemy (i tu każda
        może
        > powiedzieć coś innego, albo wszystko) uczucia, przyjaźni, partnerstwa,
        spędzani
        > a razem
        > czasu, wspólnych wieczorów - i co tam kto chce.
        > Więc życzę ci owocnych poszukiwań i mądrych decyzji.
        > me

duzo roznych postow ale do tej pory nikt nie napisal
        GDZIE SA 25-35 latki???

Podobno nie ma ich na dyskotekach i sa zajete praca, kariera.
        Czy wszystkie siedza w domu? czytaja romanse i ogladaja telewizje?
        Dla ulatwienia dodam, ze u mnie w pracy nie ma prawie wcale kobiet
        a te kilka co sa to juz dawno zamezne.
        Krag znajomych tez jest pozbawiany atrakcyjnych wolnych kobiet.
        Jak wy, drogie panie (25-35), dajecie sie znalezc facetom, ktorzy was szukaja?
        Gdzie mozna was znalezc?
        • Gość: kobieta Re: GDZIE SA 25-35 latki??? IP: *.acn.waw.pl 14.09.03, 16:48
          Mnie mój obecny mąż" upolował" w supermarkecie, po prostu
          pobiegł za mną ,gdy mijając go posłałam w jego stronę
          uroczy uśmiech. Powiedział, że zakochał się w tym
          uśmiechu i poprosił o spotkanie, a wieczorem... poprosił
          o moją rękę . Zgodziłam się, bo też już byłam zakochana.
          Jesteśmy po ślubie już 4 lata, mamy dwie córeczki i
          bardzo się kochamy.
          Pamiętajcie, miłość swojego życia można spotkać
          wszędzie, trzega tylko się trochę rozejrzeć .
          Wszystkim samotnym dużo szczęścia i miłości.
          P.S. zainteresowanym podaję adres szczęśliwego sklepu,
          Geant przy Jubilerskiej w Warszawie.
        • melitele Re: GDZIE SA 25-35 latki??? 14.09.03, 16:57
          Tutaj też jesteśmy. Może trzeba zwołać jakieś zebranie?
    • Gość: Linka Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 19:54
      Czasy poszukiwania rycerzy już dawno minęły. Dzisiaj chodzi o to, aby facet był
      konkretny i zdcydowany. Tymczasem wkoło same rozmemlane maminsynki, życiowi
      nieudacznicy, albo co gorsza, rycerzyki wymachujące szabelką, aby nadać sobie
      status macho. Uff, gdyby nie kobiety, ten świat byłby bardzo smutny. Szkoda
      tylko, że to my ciągle wcielamy się w rolę Siłaczek.
    • Gość: Giga Re: szukam Was 25-35 latki IP: *.compower.pl 16.09.03, 23:44
      Mieszcze się w przedziale wiekowym i też ciągle poszukuje drugiej połowy,ale
      niestety nie jestem z W-wy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka