tygrysio_misio 17.05.08, 23:12 "2,5mln Polaków/mężczyzn cierpi na erekcje" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Złote myśli Magdy Mołek 17.05.08, 23:33 no i ma racje bo mi czasami caly dzien maly stoi a w pracy to juz totalnie zalamka Odpowiedz Link Zgłoś
vbn567 Re: Złote myśli Magdy Mołek 17.05.08, 23:59 a gdzie pracujesz? może zmienię fach, też chcę mieć TAKIE koleżanki w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lajzaodsiusiaka Re: Złote myśli Magdy Mołek 18.05.08, 00:25 cierpi???chyba sie cieszy, ze ma:P Odpowiedz Link Zgłoś
nin4 Re: Złote myśli Magdy Mołek 18.05.08, 08:58 "Jestem profesjonalistką" he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_w_oczach Re: Złote myśli Magdy Mołek 18.05.08, 11:25 MM ma rajce, a moze nawet te dane sa zanizone. Ilez to mezczyzn ma erekcje non-consumatum. Erekcja cyk-cyk a w poblizu nikogo, kto moglby podac przyjaceielska dlon. Np. czlowiek leci samolotem, turbulencje jak cholera rzucaja klejnotami z lewej kieszeni w druga, a efekt wiadomy - wstydliwy namiot w spodniach. a obok siedzi spocony niemiecki menager od sprzedazy odkurzaczy. nie wspominajac juz o autobusie z piszu do orzysza. no i jak tu sie nie meczyc... Odpowiedz Link Zgłoś