8n 24.05.08, 12:41 a propos kradziezy kapci ukradłyście coś kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selica Re: złodziejki 24.05.08, 12:42 Ja tak - sznurowadła w sklepie 'wszystko za 50 peset'. Proszę mnie nie wydać, bo stracę robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: złodziejki 24.05.08, 12:44 selica napisała: > Ja tak - piękne różowe kapcie neko z hello kitty i je już popsułam >niestety bo w nich spałam. Proszę mnie > nie wydać, bo stracę robotę. > dzwonię na policję! Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: złodziejki 24.05.08, 12:45 Neko wkładasz w moje usta coś, czego tam zdecydowanie nie ma :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: złodziejki 24.05.08, 12:46 ja ukradłam pare naklejek jak byłam nastoletnią fanką pewnego zespołu, ukradłam też dodatek z gazety takie małe czerwone serduszko które teraz noszę przy bucie na sznurówce, parę razy coś wypiłam i zostawiłam w hipermarkecie =( Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: złodziejki 24.05.08, 12:57 dwa razy nadzieję, raz złudzenia i 9 mln złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
le_bon_reflex Re: złodziejki 24.05.08, 15:26 Klka lat temu poszlam do hipermarketu zrobic zakupy w starych,zniszczonych mokasynach a wyszlam w nowych pantoflach..zrobilam wymiane :) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: złodziejki 24.05.08, 15:30 nie mam wcale nawet zamiaru przyznac sie, ze daaawno temu podwedzilam okulary sloneczne;[ Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: złodziejki 24.05.08, 16:07 Jak byłam mała to ciągle kradłam z zabiegowego strzykawki, igły, wenflony... Raz poszłam na całość i wzięłam sobie kroplówkę i wężyk. Pozdrawiam SPSK numer 5 w Poznaniu ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: złodziejki 24.05.08, 16:15 ja bylam kiedys nad morzem z chlopakiem, zalozylismy sie , ze kazde cos ukradnie z knajpy. ja buchnelam solniczke on literate. Ale on to chyba zrobil zawodowo, ja mialam pietra. Okropne to bylo./ Ale bylby wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: złodziejki 04.07.08, 14:04 w okresie nastoletniego buntu jarałyśmy się z koleżankami, że jesteśmy takie złe pankówy i nasze życie jest jazdą po bandzie, bo w sklepie muzycznym ukradłyśmy: klika kaset - dziewczyny i książeczkę o t.love - ja. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
effa4 Re: złodziejki 04.07.08, 16:44 spodobała mi się popielniczka w pubie. Nie namyślałam się długo:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: złodziejki 04.07.08, 18:04 jogurt mojemu bratu kiedyś, jak mnie nocny głód napadł. A on na śniadanie chciał :D Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: złodziejki 04.07.08, 18:32 Kiedyś nagminnie kradłam kufle z knajp. W pewnym momencie z przerażeniem stwierdziłam, że zrobiła się całkiem pokaźna kolekcja i zaprzestałam procederu.Podwędziłam też dwie fajne popielniczki :) Ale mi wstyd :) Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka_lekarska Re: złodziejki 04.07.08, 19:36 Raz ukradłam kartkę świąteczną w hipermarkecie. Kupowałam jakieś czasopismo i kartkę wsunęłam do środka tej gazetki. Pani przy kasie nie dostrzegła tego i zapłaciłam tylko za czasopismo. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: złodziejki 04.07.08, 19:41 Ja kradłam mamie słodycze z szafy, a raz ukardłam worek pomarańczy ze sklepu, ale przez nieuwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: złodziejki 04.07.08, 21:43 raz cukierka , stojac z mama w kolejce przed swietami (byl jeszcze komunizm) jakims supersamie, wstydzialam sie potem tego strasznie Odpowiedz Link Zgłoś