karka831 28.05.08, 10:52 Może Wy pomożecie mi go zaspokoić? Polećcie jakieś ambitne nowości :) W wizytówce jako taki przekrój, mojego gustu muzycznego :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Głód muzyczny 28.05.08, 11:01 Nowości ciężko polecać bo większość jest odtwórcza... Ale patrząc na przekrój w wizytówce, jeśli jeszcze nie wysłuchane to polecam Faith and the Muse, Swans i indywidualną twórczość wokalistek tych zespołów: Jarboe i Monica Richards. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Głód muzyczny 28.05.08, 11:02 Puscifer - "V is for vagina" :) www.myspace.com/censorshipisacancer Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Głód muzyczny 28.05.08, 11:10 Hłe, hłe, właśnie miałam Puscifera zaproponować :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Głód muzyczny 28.05.08, 11:35 A letni nastrój mi ostatnio robi moje odkrycie sprzed kilku miechów Chambao: pl.youtube.com/watch?v=oGbqyL9WVPg pl.youtube.com/watch?v=EERuDnpNEOo&feature=related pl.youtube.com/watch?v=B1R6sRsJxtM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Głód muzyczny 28.05.08, 12:04 Odzew nie duży,ale bardzo Wam dziękuję za wszystkie propozycje. Wszystko skrzętnie notuję, teraz nie bardzo mogę przesłuchać,ale przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Głód muzyczny 28.05.08, 12:25 no to jeszcze to zanotuj: Laika Odpowiedz Link Zgłoś
bucky.katt Re: Głód muzyczny 29.05.08, 09:27 Moze nie nowosc i nie jakos tam bardzo ambitnie, ale od wczoraj mnie ścigają na każdym roku i ciągle pobrzekują w uchu te 3 kawałki Maroon5: www.youtube.com/watch?v=nrF8vxLRDNE&feature=related www.youtube.com/watch?v=6Xvl5NIYRMo www.youtube.com/watch?v=aD0KPipoOuA Pewnie zlewasz takie rytmiczne kawałki, ale co tam...muszę to z siebie wyrzucic :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Głód muzyczny 29.05.08, 09:33 bucky.katt napisała: > Pewnie zlewasz takie rytmiczne kawałki, No wiesz co? Nigdy w życiu:) Muzycznie jestem bardzo otwarta. Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś