karka831 06.06.08, 12:25 Jak się ubieracie latem? Bardzo krótko i skąpo? W dziewczęce sukienki? Lniane spodnie? A może grzejecie się w jeansach? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 12:30 sukienki lnanie sukienki lniane spodnie i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 12:42 Skąpo i lekko. Ale nie lniane, bo nie lubię. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 12:53 Aaaa ale to tylko po pracy. :-) W pracy muszę więcej zakrywać niż odkrywać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 12:43 ubieramy się stosownie do okazji, czasu i miejsca. czyli choćby żar lał się z nieba w pracy mam spodnie na kant, pełne buty - szpilki, i rękaw przynajmniej do łokcia. już się tak przyzywacziłam, że nawet mi gorąco nie jest. ale wszystko to odbijam sobie w weekendy - no chyba, że jestem umówiona z klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 12:51 spódnice, sukienki, lekko, niezbyt skąpo - chociaz sie zdarzy ;) a po pracy krociutkie spodenki np. Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 12:53 do tego co napisala vandi dodam tylko tyle, ze jeszcze spodnoie zwłaszcza lniane i tyle.....wygoda musi być ze smakiem oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 13:42 służbowo :) Co nie znaczy gang all the time. Sukienki, spódniczki, jasne spodnie, lniane też...raczej nie bardzo odkryte sandałki,na to nie moge sobie pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 13:44 Nie cierpie letnio. Wolę wiosennie... Na szczęście w pracy mogę jak chcę. W tym roku na całkiowite rozgolenie jeszcze mnie nie natchnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 13:49 Ja też wolę wiosennie :) Nie znoszę upałów... Najbardziej preferuję pogodę na spódniczki do kolan, lniane spodnie, koszulki na ramiączkach i japonki. Nigdy nie odważyłam się na kiece czy spodenki powyżej kolana. Jakoś tak...no nie wiem...dziwnie bym się czuła. W szortach chodzę tylko w domu albo na plaży :P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 14:03 Ja czekam na natchnienie. Mam jedne krótkie spodenki, któtsze - tak po połowy uda. I do pracy w nich spokojnie mogę. Bo białe i na kant :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 13:54 Grzeję się w dżinsach. ;P Nie cierpię lata ani letnich strojów, dlatego planuję przeprowadzić się gdzieś, gdzie nie ma lata. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Letnie stroje:) 06.06.08, 14:04 SPóDNICZKI SPODENKI SUKIENKI LEKKO ZWIEWNIE GRZEJE SIE JAK MUSZE WCZESNIE RANO WYJSC Z DOMU I JESZCZE JEST ZIMNO Odpowiedz Link Zgłoś