kochanica-francuza 07.06.08, 19:03 to potem jedno z tej pary rozgląda się wokół wzrokiem zwycięskim, co najmniej jakby zdobyło Everest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:05 To taki rodzaj ekshibicjonizmu, więc muszą się upewnić, że wszyscy widzieli. Czasem się zastanawiam, czy też by się takie osoby obściskiwały, jakby miały pewność, że nikt nie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
exponad Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 20:00 bertrada napisała: > To taki rodzaj ekshibicjonizmu, więc muszą się upewnić, że wszyscy widzieli. > Czasem się zastanawiam, czy też by się takie osoby obściskiwały, jakby miały > pewność, że nikt nie patrzy. Prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
italienbeach Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:06 hahaha bo to jakieś przygłupy :D w życiu czegos takiego nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:07 italienbeach napisała: > hahaha bo to jakieś przygłupy :D buuu wszystkie przygłupy zjeżdżają do mojego miasta? :-((((( to niesprawiedliwe procentowa równość przygłupów winna być Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:10 czy Ty mieszkasz w Elblagu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
italienbeach Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:10 współczujemy Ci takich żałosnych widoków ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:11 nie, nie wspolczujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
exponad Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 20:01 dziewice napisał: > nie, nie wspolczujemy :) Cieszymy się :D Razem z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:06 Bo szuka następnej ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:10 baby rozglądają się z wyrazem twarzy mówiącym: ha patrzajta, chłopa mam nie jestem sama jak wy pożałowania godne singielki. bo nie widzą, ze chłop rozgląda się za innymi dupami (że tak się brzydko wyrażę) :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:12 liselle napisała: > baby rozglądają się z wyrazem twarzy mówiącym: ha patrzajta, chłopa mam nie > jestem sama jak wy pożałowania godne singielki. no a jak to czyni chłop? Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:20 Chłop sie już za innymi w tym czasie rozgląda :) Jak to zgrabnie ujął Lolek :D Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 09.06.08, 15:26 a, chłop oczami zwycięzcy mówi innym chłopom: "jestem super samcem, lepszym od was":))) ale, tak manifestują tylko "dzieci", które trafiły "srokę za ogon". przecież dorośli już tak nie obnoszą się publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek2206 Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:13 hahahahahaha no właśnie :D myśli sobie taka 'dumna, napalona' patrzcie jakiego mam tygrysa i jest tylko mój wy samotne zrozpaczone dziewuchy a facet sobie myśli; widziałyście jaki ze mnie romantyk, która by tak chciała?chętnie sobie zmienie! Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabr89 Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:26 to nawet nie chodzi o to, że się ogląda za innymi (co bardzo często się zdarza), ale jeżeli dwie osoby się kochają to są tylko dla siebie, po co ogłaszać to całemu światu i sprawiać, że innym często chce się rzygać, jak widzą te żałosne sceny... Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:29 Mam racje? Jak dla mnie, to masz, ale zaraz ci napiszą, że zazdrościsz i że publiczne macanie po tyłku jest okazywaniem uczuć. Mnie to się kojarzy z zapraszaniem współprzechodniów/współpasażerów do sypialni. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:42 Ale konretnie chodzi Ci o macanie, czy ogólnie okazywanie uczuć? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 08.06.08, 14:54 kitek_maly napisała: > > Ale konretnie chodzi Ci o macanie, czy ogólnie okazywanie uczuć? :-) O macanie. Prawdziwe okazywanie widzę raz na 1000 przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 08.06.08, 16:42 > O macanie. Prawdziwe okazywanie widzę raz na 1000 przypadków. Hmm to na 100% nie mieszkamy w tym samym mieście. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 09.06.08, 15:29 nawet, jak Agata Paskudzka maca publicznie Rubika po jajkach?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:10 bo sie walnal i nie ta laske obmacal i patrzy czy nie widziala jego :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:13 Nie wiem na czym to polega. Ale ja się bezczelnie gapię na taką parę, bo wychodzę z założenia, że to pokaz i potrzebują publiczności. Zwykle pierwsza peszy się dziewczyna... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:15 i.nes napisała: > Nie wiem na czym to polega. Ale ja się bezczelnie gapię na taką parę, bo > wychodzę z założenia, że to pokaz i potrzebują publiczności. Zwykle pierwsza > peszy się dziewczyna... ;))) Oooo witam w klubie ;-) Ja też się gapię bezczelnie, ale raczej na zasadzie "jesteście w miejscu publicznym, więc można się na was gapić tak samo jak na kogokolwiek i cokolwiek innego znajdującego się w miejscu publicznym" Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 09.06.08, 08:18 kochanica-francuza napisała: > Ja też się gapię bezczelnie, ale raczej na zasadzie "jesteście w miejscu > publicznym, więc można się na was gapić tak samo jak na kogokolwiek i cokolwiek > innego znajdującego się w miejscu publicznym" BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapamiętaj własne słowa i przypomniej je sobie jak ktos bedzie sie bezczelnie wgapiał w Twoje cycki :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 12.06.08, 17:20 > BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Zapamiętaj własne słowa i przypomniej je sobie jak ktos bedzie sie bezczelnie > wgapiał w Twoje cycki :D Na cudze cycki, rozporki ani na inne takie się NIE gapię. A to dlatego, że właściciel może sobie nie życzyć, a cycka nie może zostawić w domu. Macania zaś można zaprzestać. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 09.06.08, 08:48 hej no!!... gdzieś czytałem jakiś wątek założony przez ...kochanicę??? tak tak... o bezczelnym gapieniu się na cycki w miejscu publicznym. Czyli jednak można??? ------------------- Sudoku wciąga.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie, na cycki i rozporki NIE można 12.06.08, 17:21 simon_r napisał: > hej no!!... gdzieś czytałem jakiś wątek założony przez ...kochanicę??? > tak tak... o bezczelnym gapieniu się na cycki w miejscu publicznym. Czyli jedna > k > można??? Gdyż są elementami intymnymi. A nie można ich zostawić w domu. Na macających można - macania wszak można zaprzestać. > > ------------------- > Sudoku wciąga.. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 09.06.08, 15:33 można zapytać się jej, aby dała spróbować, czy faktycznie jest taki fajny ;))) czasami mam ochotę wybuchnąć śmiechem, kiedy któreś zaczyna, jak np. akurat koło takiej parki przechodzę:)))) dziewczyna chyba chce pokazać : "mój ci on":))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:16 a tak sobie mysle, czy nie masz wlasnych problemow? :) tylko publicznie musisz obgadywac obcych ludzi? :) napisz cos o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:18 dziewice napisał: > a tak sobie mysle, czy nie masz wlasnych problemow? :) oczywiście, że mam tylko publicznie musisz > obgadywac obcych ludzi? :) Oni się publicznie macają, ja publicznie obgaduję. ;-) napisz cos o sobie :) Mam numer buta 41. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:19 jem wlasnie kotlet :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:19 Lepiej niech nie pisze. Wystarczy, że Mahadeva to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:46 ja to zawsze jak macam mojego faceta gdziekolwiek, to się czuję jakbym zdobyła mount everest :D ale my na ulicy zazwyczaj jesteśmy grzeczni, chociaż parę razy nam się zdarzyło przegiąć - i to był dopiero ekshibicjonizm. albo wcale, albo po maksie. Odpowiedz Link Zgłoś
exponad Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 07.06.08, 19:59 Tak rzeczywiście tak jest?? Obserwujesz? Dzisiaj z rana lizali się na przystanku. Ja wiem? Czy było to sympatyczne? Ale to ich sprawa...) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 08.06.08, 14:55 exponad napisał: > Tak rzeczywiście tak jest?? Obserwujesz? Pewnie, są w przestrzeni publicznej, to mogę się na nich gapić na tej samej zasadzie jak mogę się gapić na Pałac Kultury... Cokolwiek czynimy w przestrzeni wspólnej - jest to również sprawa osób, z którymi tę przestrzeń dzielimy. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela przesada 08.06.08, 16:35 Myślę, że nagonka na publiczne 'macanki' jest nieco przesadzona :-) Jasne, rozumiem, że ktoś może nie przepadać za oglądaniem mniej lub bardziej zaawansowanych zachowań seksualnych. Niektórzy to nawet wstydzą się przyznać, że sami takie czasem mają :-P Ale, na litość boską, przecież to nie dojrzałe małżeństwa i staruszkowie tak ostentacyjnie okazują sobie miłość na przystankach, tylko gó..arze, którzy mieszkają z rodzicami. Gdzie niby mają się namiętnie całować? Żadna z was nigdy nie miała osiemnastu lat? Żadna z was nie całowała się na przystanku, nie uprawiała seksu w samochodzie albo w ciemnym kącie biblioteki? Większość ludzi przechodzi przez taki etap. Dopiero jak wydoroślą, uniezależnią się, zamieszkają sami albo razem we dwoje, i mają normalną sypialnię i inne pomieszczenia w domu do dyspozycji, przystankowe całowanie zanika. A zaczyna się narzekanie sąsiadów i zgorszonych co przyzwoitszych forumowiczek na odgłosy dochodzące z sypialni :-P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: przesada 09.06.08, 08:43 eeela napisała: > Żadna z was nigdy nie miała osiemnastu lat? Żadna z was nie > całowała się na przystanku, nie uprawiała seksu w samochodzie albo w ciemnym > kącie biblioteki? Co roku obchodzę rocznicę 18-tych urodzin, ale w bibliotece seksu jeszcze nie uprawiałam.:P Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: przesada 09.06.08, 13:46 > Co roku obchodzę rocznicę 18-tych urodzin, ale w bibliotece seksu > jeszcze nie uprawiałam.:P Ha! Nie wiesz, co tracisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: przesada 09.06.08, 14:26 eeela napisała: > Ha! Nie wiesz, co tracisz ;-) Czy ja wiem...? Scena seksu bibliotecznego w "Pokucie" nie była jakaś zachęcająca ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: przesada 09.06.08, 14:33 Ale za to poczytaj sobie scenkę opisującą seks wiedźmina z Fringillą - wśród starych, zakurzonych tomiszczy. Odrobinę niehigieniczne (dla ludzi, mam na myśli, nie dla książek), ale za to czaderskie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: przesada 09.06.08, 15:12 taaak... "Fringilla, jęcząc spazmatycznie, zatoczyła głową po stronicach Uwag o śmierci" :D Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: przesada 09.06.08, 18:56 No własnie, coś w tym stylu :-) Na marginesie zastrzegam, że mój seks biblioteczny bywał znacznie bardzej dyskretny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: przesada 09.06.08, 14:28 eeela napisała: > Gdzie niby mają się namiętnie całować? Wolałabym, żeby nie robili tego w metrze, na siedzeniu obok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: przesada 09.06.08, 14:31 a ja wolę jak sie całują, nawet bardzo pikantnie. Niż jak przeklinają - a tego niestety jest więcej wokół. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: przesada 09.06.08, 15:15 trypel napisał: > a ja wolę jak sie całują, nawet bardzo pikantnie. Niż jak > przeklinają - a tego niestety jest więcej wokół. Tego nie słyszę, bo muzyka zagłusza ;) Oczy zaś zamykam rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: przesada 09.06.08, 15:41 No ja nie słucham bo nie lubie słuchawek natomiast jak jadę gdzies z dzieckiem albo łażę gdzieś to wolę zdecydowanie tych lepiących sie do siebie niż klnących Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.lucy Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 09.06.08, 14:32 kochanica-francuza napisała: > to potem jedno z tej pary rozgląda się wokół wzrokiem zwycięskim, co najmniej > jakby zdobyło Everest? Nie widziałam, żeby się rozglądali. A nawet gdyby-niech się całują, dotykają i rozglądają. Nie mam nic przeciwko. Wolę jak ludzie się całują niż chodzą naburmuszeni albo smutni. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 09.06.08, 15:37 naprawde tak sie patrzą? musze sie przyjrzeć i dołącze sie potem do was w świętym oburzeniu łamanym przez zniesmaczenie:) lepiej jak sie macają niż jak wyrywają betonowe śmietniki z korzeniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 12.06.08, 17:21 > > lepiej jak sie macają niż jak wyrywają betonowe śmietniki z korzeniami:) > tertium non datur? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 12.06.08, 17:52 kochanica-francuza napisała: > > > > > lepiej jak sie macają niż jak wyrywają betonowe śmietniki z korzeniami:) > > > > tertium non datur? keskese? ż kąprą pa;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 12.06.08, 18:19 > > > lepiej jak sie macają niż jak wyrywają betonowe śmietniki z korzeni > ami:) > > > > > > > tertium non datur? W wolnym tłumaczeniu: nie ma innej opcji? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 12.06.08, 20:16 eeela napisała: > > > > lepiej jak sie macają niż jak wyrywają betonowe śmietniki z k > orzeni > > ami:) > > > > > > > > > > tertium non datur? > > > W wolnym tłumaczeniu: nie ma innej opcji? > :-) > wiem wiem:) ale juz mi sie nie chciało dzielic włosa na czworo w tej dyskusji chodzi o młodych a ci raczej mają tendencję do zachowań skrajnych bo ich noszą hormony - to jak ma ich nosic to lepiej w kierunku ekshibicjonistycznej miłosci niz wojny - make love not war:) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dlaczego jak para się maca na ulicy... 14.06.08, 22:47 O tymże mniej więcej mówiłam wyżej :-) Nie ma co się czepiac obściskiwania, zwłaszcza że rzeczywiście często nie mają gdzie indziej tego robić - a hormony grają. Odpowiedz Link Zgłoś