kingfish 18.01.04, 18:04 www.kingfish.us.tf/niemen.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babariba królu od ryb IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 18:20 cały dzień dzisiaj mieliśmy żałobę po Wydrzyckim z Wasiliszek. Ale fajnie to zrobiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: królu od ryb IP: *.dyn.optonline.net 18.01.04, 18:27 Ciekawe czy młodzież w Polsce wie kto to był Niemen? Ja asie z nim wychowałem:-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba ja jako ludź starożytny mam CAŁEGO Niemena... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 21:32 ...na winylach, chociaz słucham go z MP3, bo gramofon mój - 'Daniel' czasem współpracy odmawia. Młode moje (ok. 20 letnie) ma wszystko. I słucha... A teraz w radio Kaczkowski hiszpańskie różne puszcza, śmieszne jet to trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: ja jako ludź starożytny mam CAŁEGO Niemena... IP: *.dyn.optonline.net 19.01.04, 16:50 Ja juz plyt nie mam, zostaly w Polsce wiele lat temu i bardzo tego zaluje:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba młode moje... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 20:24 ...20 lat mu prawie, całe przedpołudnie mnie dzisiaj katowało 'Akwarelowatym' Niemenem. Musze przyznać, że niektórych kawałków nie pamiętałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Kingfishu IP: *.dyn.optonline.net 18.01.04, 18:38 ile potrzeba:-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Kingfishu IP: *.dyn.optonline.net 18.01.04, 18:58 No jest ich trochę. Gdyby to była ciężka praca to by nie było ani jednej animacji ponieważ ja jestem niesamowitym leniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Kingfishu 19.01.04, 16:57 Wiem, ze to trudne nie jest, sam czasami cos lubie zrobic. Natomiast pamietam tez niektore bardziej urozmaicone i zaawansowane flash-animacje, musiales sie wtedy narobic. P.S. a kto leniem nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZtop Re: ___________Czasla Niemen IP: *.golenders.com 18.01.04, 19:38 To byl wybitny czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson [i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 19.01.04, 20:31 :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( :o( Odpowiedz Link Zgłoś