Dodaj do ulubionych

Nie mam czym zaimponowac kobiecie....

IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 04:26
zaraz posypia sie glupie komentarze, ale pomyslcie co ja moge czuc.
Praktycznie moje szanse na kobiete sa zero. Paradoksalnie to wy kobiety
swietnie wiecie jak to jest bo juz nie raz odstawialyscie takiego faceta na
out. Nie wiem dlaczego ja to napisalem ot po prostu mialem potrzebe
przyznania sie do przegranej.
Obserwuj wątek
    • goscia2 Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... 19.09.03, 04:32
      Tzn uwazasz ze nie masz czego?

Forsy?
      POzycji?
      Pochodzenia?
      sexappeal?

Jezeli nie masz to nie dostaniesz kobiety ktora na to zwraca uwage.
      Ale widze ze miekszasz za granica to juz kobiety bierze bo forsa...

Ale jezeli chcesz "normalna" ciepla babke z dobrym sercem to czemu nie?
      • Gość: krawat Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 04:38
        tu gdzie mieszkam nie ma "normalnych" cieplych kobiet z dobrym sercem. Moze w
        Polsce jeszce pare zostalo.
        • kaska75 Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... 19.09.03, 04:42
          Nie przesadzaj - często jestem w takich krajach jak USA, Kanada, Wielka
          Brytania, czy kilka jeszcze innych i znam tam wspaniałe, ciepłe i czułe kobiety.
          • Gość: krawat Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 04:45
            na 5 Polek 10 Polakow, ze nie wspomne o tubylcach.
            • kaska75 Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... 19.09.03, 04:49
              A dlaczego zaraz polka ? Wcale nie jestesmy takie najwspanialsze, jak zwykło
              sie o nas kurtuazyjnie mówić :) Pisząc o wspaniałych, ciepłych kobietach poza
              Polską, nawet nie pomyślałam o polkach.
              • Gość: krawat Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 04:52
                nie lubie multikulti
    • kaska75 Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... 19.09.03, 04:33
      Myślę że najłatwiej zaimponować kobiecie męskoscia, czyli opanowaniem, nie
      użalaniem się nad soba, konsekwencja i odwagą. Nic zaś nie działa tak
      odstręczająco na kobiety, jak robienie z siebie błazna, jak to się zdarza
      niektorym facetom, gdy wydaje im się, że sa zabawni.
      • krawca Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... 19.09.03, 04:37
        kaska75 napisała:

> Myślę że najłatwiej zaimponować kobiecie męskoscia, czyli opanowaniem, nie
        > użalaniem się nad soba, konsekwencja i odwagą.

holaaaaaaa, a czy te powyzsze cechy nei moga byc kobiece???
        • kaska75 Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... 19.09.03, 04:39
          Nie przeczę, że może posiadać je również kobieta - sama staram sie pracować nad
          nimi - ale powszechnie, w tym również mi, kojarzą się z męskościa. :)
      • Gość: krawat Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 04:40
        + forsa i jest cud malina kobieta ;)
        • kaska75 Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... 19.09.03, 04:52
          Kobieta pragnie chyba przede wszystkim bezpieczeństwa. Owszem, większość kobiet
          chciałaby, aby to mężczyzna dźwigał główny przynajmniej ciężar utrzymania
          rodziny, ale nie sądzę aby oznaczało to kłucie w oczy forsą.
          • Gość: krawat Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 04:56
            OK dyskretny urok faceta przy forsie
            • kaska75 krawat 19.09.03, 04:59
              Powiedz mi, o co Ci tak naprawde chodzi. O to że nie masz czym zaimponować
              kobiecie, czy o to, aby wmówić całemu światu, że kobiety lecą jedynie na
              facetów z Rolexem na ręku ?
              • Gość: krawat Re: krawat IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 05:04
                a co twoj nie ma Rolexa ?
                • kaska75 Re: krawat 19.09.03, 05:12
                  Wyobraż sobie, że nosi Philipa Pateka - ktorego dostal w prezencie ode mnie.
                  Sama zarabiam świetnie, a jego dochody mimo że jest prawnikiem, mają się nijak
                  do moich. O tym, że jest prawnikiem, dowiedziałam się 3 miesiace po tym, jak
                  pierwszy raz wylądowaliśmy w łóżku. Zaimponował mi swoją klasą, a przede
                  wszystkim przeogromnym ciepłem.
      • Gość: krawat Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 04:50
        Zapomnialas dodac ze meskosc to odpowiedni status materialny.
        • krawca Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... 19.09.03, 04:54
          krawat a skad Ty spadles?? Wiesz ze Polki to straszne materialistki???
          • Gość: krawat Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 04:58
            straszne, widac to wszedzie
        • kaska75 Powoli tracę siły :) 19.09.03, 04:55
          Odpowiedniego statusu materialnego, można sie dorobić wspolnie.
          • krawca Re: Powoli tracę siły :) 19.09.03, 04:57
            krawat a czy ty mieszkasz na innej planecie?? Jezlei tam jest malo POlek to
            przywiez se z POlski. Tam juz czekaja na takiego z zagranicy z otwartymi rekami.
            Nie wiesz??
            • kaska75 upss 19.09.03, 05:01
              krawca napisał:

> krawat a czy ty mieszkasz na innej planecie?? Jezlei tam jest malo POlek to
              > przywiez se z POlski. Tam juz czekaja na takiego z zagranicy z otwartymi
              rekami
              > .
              > Nie wiesz??

To miało być do mnie ? :) Ze zwisem męskim mam jedynie tyle wspolnego, ze
              czasem lubie sie nim pobawić ;)
          • Gość: krawat Re: Powoli tracę siły :) IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 05:00
            ktora chce sie dorabiac wspolnie? Nie te czasy. Wy wolicie albo same sie
            dorabiac albo zalapac sie na faceta z forsa.
    • Gość: XLT Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 05:13
      Jesli nie masz wysokiego IQ to tylko forsa mozesz zaimponowac ;)
      • kaska75 Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... 19.09.03, 05:15
        Rozmową z samym sobą, na pewno nie zaimponujesz kobiecie.
        • Gość: krawatXLTurbo Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 19.09.03, 05:17
          bez wysokiego IQ i forsy tylko to mi zostalo
          • pajdeczka Zmień nick a zobaczysz , jak cię obskoczą... 19.09.03, 09:03
            Ja np. dlatego tak się nazwałam, żeby mnie faceci nie podrywali w internecie.
            A jak ty sobie wyobrażasz powodzenie z nickiem "krawat"? Równie dobrze mogłeć
            się nazwać "slipy" czy "skarpetka". Wymyśl coś barzdiej męskiego,
            np. "gonzales", "matrix", "bad blood" itp.
        • matrek kaaaskaa :) 19.09.03, 05:18
          Wyluzuj, nie widzisz ze ten watek to podpucha ? Lepiej odbierz w koncu tego
          maila :-)
          • pajdeczka Re: kaaaskaa :) 19.09.03, 09:06
            matrek napisał:

> Wyluzuj, nie widzisz ze ten watek to podpucha ? Lepiej odbierz w koncu tego
            > maila :-)
            >
            A od kiedy Matreku umiesz odróżnić fikcję od rzeczywistości? Sam się
            nieraz "wpuszczałeś w maliny", co więcej, mimo, iż zwracano ci uwagę, że to
            podpucha, brnąłeś dalej w te krzaki.
    • Gość: Triss Merigold Re: Nie mam czym zaimponowac kobiecie.... IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 09:12
      Wiesz co, mój narzeczony wygląda przeciętnie, samochód ma słuzbowy, pozycję
      zawodową średnią, nie jest duszą towarzystwa a imponuje mi opanowaniem,
      cierpliwością, ciepłem i tym, że jest dobrym człowiekiem.
    • krawatko do pajdeczki 19.09.03, 15:19
      zglupialas??? Kto by chcial podrywac pajde starego sczerstwialego chleba???
      • krawatko Re: do pajdeczki 19.09.03, 15:19
        krawatko napisał:

> zglupialas??? Kto by chcial podrywac pajde starego sczerstwialego chleba???

ponad 40letniego fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka