Dodaj do ulubionych

SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY...

IP: 193.0.117.* 07.01.02, 19:57
...OCZYWISCIE Z WARSZAWY :)) P.
Obserwuj wątek
    • Gość: P> Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 09.01.02, 16:20
      Jeszcze tu pusto...?
    • Gość: Wojtek Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.pl 09.01.02, 17:55
      Polecam Magiczną.
      • Gość: p. Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 09.01.02, 17:58
        a gdzie jej szukac???
    • neo28 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 09.01.02, 18:01
      do Bengalu chlopie, albo na Syberie ew.
    • kropka! Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 10.01.02, 14:17
      a czy koniecznie musi być biała?
      • Gość: P. Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 11.01.02, 14:58
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ))))...oczywiscie, nie musi byc biala; w zupelnosci wystarczy ruda ;))
        • Gość: Biala Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.qc.sympatico.ca 31.01.02, 15:38
          Gość portalu: P. napisał(a):

...OCZYWISCIE Z WARSZAWY :)) P.

> ))))...oczywiscie, nie musi byc biala; w zupelnosci wystarczy ruda ;))

Chodzi Ci o mnie P?

• Gość: Tigerka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.01.02, 20:01
      A czy ty chociaz jestes bialym tygrysem, bo nie lubie mieszac gatunkow? U nas w
      zoo sa wolne klatki ???
      • Gość: P. Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 14.01.02, 17:21
        No Tigerko, ale oczywiscie, ze jestem bialym tygryskiem, inaczej przeciez nie
        szukalbym tygrysicy. Mam nadzieje, ze nie jestesmy wymierajacym gatunkiem ;)
        tiger the white
    • Gość: ja Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.talnet.pl 15.01.02, 15:23
      Gdybyś nie napisał OCZYWIŚCIE Z WWY to miałbyś u mnie jakieś szanse. A tak -
      żałuj!
      Gdańszczanka
      • Gość: kropelka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 15.01.02, 15:56
        a ja jestem z Wawy ...
        nie biała, ale za to ...
      • Gość: T. Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 16.01.02, 13:17
        Gdanszczanko, otoz szukam B. T. z Warszawy, poniewaz jest to moj rewir, a jak
        wiadomo prawdziwe tygrysy sa niechetne wedrowkom, no chyba, ze trafi sie jakas
        najbielsza z Tygrysic :)) mrrrau...
    • Gość: aniaz Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 16:19
      skoro moze byc ruda...
      i naprawde nie masz zadnych innych wymagan, Tygrysie?
      • Gość: kropelka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 15.01.02, 16:26
        aniuz jak myslisz co by powiedział nasz tygrys na małe stadko kolorowych
        tygrysic?

pzdr
        • Gość: aniaz Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 16:56
          ciekawe, czy wytrzymalby taki natlok wrazen :)))
          • Gość: kropelka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 16.01.02, 09:13
            w takiej sytuacji okazałoby sie czy jest prawdziwym tygrysem. Wiesz, na byle
            kogo nie ma co tracic czasu ...
            pzdr
            • Gość: aniaz Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 09:49
              Witaj Kropelko,
              Widze, ze chyba wlasnie dotarlas do pracy... a nasz tygrys milczy. hmm, nie
              przestraszyl sie chyba???
              • Gość: kropelka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 16.01.02, 11:36
                witaj witaj Aniu :-)

mam taką cichutka nadzieję, że się odezwie ... tygrysy w końcu słyną ze swojej
                odwagi :-)wierze, ze przez naszego zwierzaczka nie zmienię swoje opini ....

pzdr
                kropelka
                • Gość: aniaz Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 12:46
                  a moze znajdziemy sobie jakiegos fajniejszego tygryska?
                  • Gość: kropelka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 17.01.02, 14:02
                    może?.... my musimy znaleźć sobie fajniejszego tygryska, bo ten jest jednak
                    jakiś lewy :-(

pzdr
                    • Gość: aniaz Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: 192.168.0.* 18.01.02, 15:32
                      Kropelko,
                      nie tracmy ducha. na pewno sa gdzies fantastyczne tygryski dokladnie w naszym
                      typie...
                      • Gość: kropelka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 18.01.02, 16:14
                        aniu, aniu .... jesteś tam?
                        co myślisz o tym abyśmy założyły własny wątek o poszukiwaniach Tygrysiątka?

pzdr
                        • Gość: T. Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 18.01.02, 16:47
                          Halo Kropelko i Aniuz. Tygrys wlasnie powolutku budzi sie ze snu zimowego i juz
                          niedlugo bedzie w swojej najlepszej formie. Na razie szukam tego co tygrysy l.
                          n. :))) Moze ktorys z kociakow wpadnie w kocie slepia krola dzungli, mrauuuu...
                          T. t. W.
                          • Gość: kropelka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 18.01.02, 16:55
                            to tygryski zasypiają na zimę?
                            co do wpadania w tygrysie oko :-)))) to ja i aniaz jestesmy naj ... wiesz,
                            troche nieskromnie ale prawdziwie ....

aniu! gdzie jesteś nasz tygrys is back :-)))
                            • Gość: aniaz Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: 192.168.0.* 18.01.02, 17:14
                              Kropelko,
                              jestem, jestem, tylko troche sie zagapilam :) tygrys sie budzi. mrrrauuu.
                              zobaczymy, co z tego wyniknie. w koncu jestesmy naj, jak sama stwierdzilas.
                              poczekamy, zobaczymy :)
                              • Gość: KROPELKA Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 18.01.02, 17:32
                                już myślałam, że Cie dziś nie złapię, ale jednak miałam troszkę szczescia :-)))
                                nasz tygrys chyba znowu poszedł spać...beeee... niedobry zwierzak ....
                                • schone Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 19.01.02, 03:36
                                  A co u Was jest nnnnaj!!?
                                • Gość: aniaz Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 09:47
                                  Kropelko droga,
                                  taka juz jestem, ze pojawiam sie i znikam :))) (tak naprawde mam chwilowo
                                  nieczynny modem w domu niestety...)
                                  nasz zwierzaczek zapadl chyba w kolejna faze snu zimowego. trudno, jego strata.
                                  czas chyba rozpoczac wlasne poszukiwania. mam nadzieje, ze sen zimowy nie jest
                                  domena wszystkich tygrysow na swiecie ;-)
                                  ps. a skad jestes, Kropelko? jesli moge Ci zadac tak osobiste pytanie,
                                  oczywiscie :)
                                • Gość: Pete Re: do aniz IP: 195.136.251.* 21.01.02, 10:04
                                  A może ja mógłbym zostać nowym tygryskiem? Co wy - tygrysice na to?
                                  • Gość: kropelka Re: NARADA-do aniz IP: *.*.*.* 21.01.02, 11:19
                                    Aniu, Aniu !!!!! Jesteś tam?????.....
                                    musimy koniecznie szybciutko się naradzic co robić, bo tu jakies inne tygryski
                                    sie czają ...
                                    ... wygladaja smakowicie :-))))
                                    • Gość: Pete Re: Aniaz i czarująca Kropeleczka IP: 195.136.251.* 21.01.02, 11:34
                                      Trafne spostrzeżenie! Zobaczysz nawet bardzo smakowite i.....! Czekam na wasze
                                      decyzje Tygryski! Kropelko- jesteś na dobrym tropie!
                                      • kropelka_no1 Re: Aniaz i czarująca Kropeleczka 21.01.02, 11:53
                                        Gość portalu: Pete napisał(a):

> Trafne spostrzeżenie! Zobaczysz nawet bardzo smakowite i.....! Czekam na wasze
                                        > decyzje Tygryski! Kropelko- jesteś na dobrym tropie!

ja też dziś jestem słodziutka, bo koleżanka ma imieninki i smaaaakowite ciasto,
                                        ktore sobie podjadam popijając kafffka :-)))) mniam....
                                        ...decyzje dot. zmiany obiektu zainteresowania? w takim razie musisz napisac cos
                                        tak interesujacego i kuszącego, że bez wahania bedziesz pierwszy ....

• Gość: Pete Re: Kropeleczka IP: 195.136.251.* 21.01.02, 11:58
                                          1.Smacznego, 2.Napisać mogę Ci nawet wiele ciekawych rzeczy, która zacheca Cię
                                          do zmiany obiektu zinteresowania, ale tylko na prywatnego maila! Co Ty na to?
                                          • kropelka_no1 Re: Kropeleczka 21.01.02, 12:22
                                            Gość portalu: Pete napisał(a):

> 1.Smacznego, 2.Napisać mogę Ci nawet wiele ciekawych rzeczy, która zacheca Cię
                                            > do zmiany obiektu zinteresowania, ale tylko na prywatnego maila! Co Ty na to?

ok. czekam :-)))
                                            zobaczymy ....

• aniaz1 Re: NARADA-do aniz 21.01.02, 12:52
                                      Kropelko,
                                      zrobilo sie goraco, a ja sie znowu spoznilam. ale ze mnie gapa!!!
                                      ten nowy tygrysek jest chyba calkiem calkiem, ale pozwolmy mu sie wykazac:)))
                                      caluski
                                  • aniaz1 Re: do aniz 21.01.02, 12:53
                                    Potencjalny tygrysku,
                                    jezeli tylko zdolasz nas oczarowac, czekaj Cie nieziemskie wrecz atrakcje...
                                    mrrauuu!
                                    • Gość: Pete Re: Czarowanie aniz IP: 195.136.251.* 21.01.02, 13:00
                                      Wow, ciekawie brzmiąca zapowiedź! A w jaki sposób czaruje się Was najlepiej
                                      (najskuteczniej)? Jako tygrysice wolicie dzikość (serca i ciała) czy jako
                                      anielice (delikatnośc i niepozorność)?Co jest wam bliższe! Aha, aniuz pamiętaj
                                      nie spóźniaj się bo może wiele Cię ominąć!
                                      • Gość: aniaz Re: Czarowanie aniz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 13:32
                                        Drogi Potencjalny Tygrysku,
                                        postaram sie juz wiecej nie spozniac, bo juz mnie sporo z tego powodu w zyciu
                                        ominelo :).
                                        a jak nas zdobyc? musisz odnalezc w sobie doskonale w swej proporcji polaczenie
                                        zwierzaka i aniola :)) wiesz chyba, ze kobiety bywaja bardzo zmienne :)
                                        trzymam kciuki
                                        • Gość: kropelka Re: do aniz IP: *.*.*.* 21.01.02, 14:02
                                          Aniu dobrze ze jesteś :-)
                                          troszke porozmawialam z Pete na priva i on chyba się nadaje ... może my go
                                          wziąc pod uwage :-)))

odnosnie mojego miejsca zamieszkania, to jestem z Warszawy, a Ty?

pzdr
                                          • aniaz1 Re: do aniz 21.01.02, 14:51
                                            Kropelko,
                                            tez dostalam list od naszego Potencjalnego Tygryska. No no, brzmi az za dobrze.
                                            mam nadzieje, ze sie za chwile nie obudze z biurowej drzemki :))
                                            ja tez mieszkam w Warszawie, wiec moze spotkalybysmy sie kiedys w realu na
                                            wspolne polowanie?
    • Gość: Piotr Kalina to Ty????????????????????? IP: 195.124.228.* 21.01.02, 12:05
      pewnie tak.

Gość portalu: P. napisał(a):

> ...OCZYWISCIE Z WARSZAWY :)) P.

• Gość: Pete Re: aniaz IP: 195.136.251.* 21.01.02, 14:01
      Mam nadzieję że odebrałaś swoją pocztę! I?
      • aniaz1 Re: aniaz 21.01.02, 14:49
        odebralam i odpisalam :)
        • kropelka_no1 Re: aniaz 21.01.02, 15:07
          Aniu Twoja propozycja brzmi bardzo zachęcająco :-))) myślisz, że mogłybyśmy
          zaprosić też naszego nowego tigera?

pzdr
          • aniaz1 Re: aniaz 21.01.02, 15:42
            Kropelko,
            czemu nie? moze byc wesolo. bedzie to dla naszego tygryska prawdziwy test!
            szcegoly ustalmy mailowo. za chwilke sie do Ciebie odezwe!
            • Gość: kropelka Re: aniaz IP: *.*.*.* 21.01.02, 15:46
              czekam z niecierpliwością :-)
        • kropelka_no1 Re: pete 21.01.02, 15:08
          teraz ja czekam na odp :-)
          • pete5 Re: kropeleczki 21.01.02, 15:24
            Powinnaś już Słonko dostać moją odpowiedź! Wasz wymiana poglądów i pomysłów z
            aniaz brzmi bardzo zachęcjąco! Chętnie podejmę wyzwanie dwie na jednego! Czekam
            na odpowiedź mailem!
            • pete5 Re: kropeleczki1 21.01.02, 15:25
              Wyślij Słonko na mój adres gazetowy! czekam
    • Gość: TTW Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 21.01.02, 17:46
      GGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......!!!!!!!!!!!!!!!!!
      CO TU SIE DZIEJE, GDY JA SOBIE SMACZNIE SPIE?!!!! GDZIE JEST TEN CO OSMIELA SIE
      NAZYWAC TYGRYSEM???! JA JESTEM JEDYNY BIALY TYGRYS KROL DZUNGLII I NIE BEDE NA
      MOIM REWIRZE TOLEROWAL ZADNYCH PRZEFARBOWANYCH DACHOWCOW
      MMMMRRRRRAAAUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A teraz moje Kropelko i Aniuz zapraszam do mojej jaskini:
      tygrys1977@poczta.onet.pl
      • kropelka_no1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 21.01.02, 18:11
        ooo proszę nasz prawdziwy tygrysek sie obudził????
        Zwierzaczku jak tak zawsze bedziesz kazał na siebie czekać to nic z tego nie
        wyjdzie :-(
        teraz ty musisz odbudować nasze zainteresowanie swoją zwierzecą duszą i do nas
        napisać :-))))

czekamy z utęsknieniem (sądzę, że ania podziela moje zdanie)
        pzdr Cię gorąco

Gość portalu: TTW napisał(a):

> GGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > CO TU SIE DZIEJE, GDY JA SOBIE SMACZNIE SPIE?!!!! GDZIE JEST TEN CO OSMIELA SIE
        >
        > NAZYWAC TYGRYSEM???! JA JESTEM JEDYNY BIALY TYGRYS KROL DZUNGLII I NIE BEDE NA
        > MOIM REWIRZE TOLEROWAL ZADNYCH PRZEFARBOWANYCH DACHOWCOW
        > MMMMRRRRRAAAUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > A teraz moje Kropelko i Aniuz zapraszam do mojej jaskini:
        > tygrys1977@poczta.onet.pl

• aniaz1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 22.01.02, 09:28
        Tygrysie drogi,
        Kropelka ma racje: chyba musisz troszeczke powalczyc, jak na prawdziwego krola
        dzungli przystalo :) powodzenia!
        • kropelka_no1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 22.01.02, 10:48
          witam Cie Aniu :-)
          naszego tygrysa chyba znowu sen zmożył??? ehhh ...te chłopy ...

pzdr
          • kina2 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 22.01.02, 14:54
            oj tak, popieram kropelke:-)) a moze aniaz i kropelka sa zainteresowane
            poszukaniem nowego, bardziej facynujacego TIGERA- jestem za wlaczeniem sie do
            fantastycznych poszukiwan:-))) bo ten ostani to jakis taki....malo zabiegajacy
            o fanki!!!-szkoda czasu Laski:-))) Let's go!! kina
            • kropelka_no1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 22.01.02, 15:12
              let's go? czy my się przypadkiem nie znamy ...
            • aniaz1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 22.01.02, 15:58
              caly czas szukamy....chyba musimy udac sie na polowanie!!! chcesz sie
              przylaczyc?:)
              • kropelka_no1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 23.01.02, 12:18
                witam Cię Aniu... już jestem w fabryce, ciut nieprzytomna ale jestem. Proponuje
                założyć nowy wątek, wyłącznie dla tygrysków i innych samczyków. Narazie jednak
                proponuję konkurs na najlepszy i najbardziej zachęcający temat naszego wątku.
                Ja ze wzgledów nie zależnych dzis ode mnie, a ponosząc skutki wczorajszego
                upojenia nie jestem w stanie nic z siebie wykrzesać :-( Czekam laski na wasze
                propozejszyns ;-)

pzdr
                • aniaz1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 23.01.02, 12:51
                  Kropelko, na mnie chyba tez dzisiaj nie licz :) dobrze wiesz, dlaczego:)))
                  ja na dodatek musialam dzis wstac o 7 :( ciezki mialam poranek, ale warto bylo.
                  jeszcze sie odezwe, jak troche do siebie dojde:)
    • Gość: P. Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 30.01.02, 15:27
      miau. tutaj tez jestem ;)
      • kropelka_no1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 30.01.02, 15:31
        ojjjjjjjjjjj .....
        ile tych Tygrysków się narobiło....
        ciekawe który okaże się tym najwytrwalszym, najodważniejszym,
        najlepszym,najbielszym i tak w ogole naj ...

:-)
        • aniaz1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 31.01.02, 14:38
          Kropelko, a jeze4li to wszystko sa zwyczajne dachowce?????
          • kropelka_no1 Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... 01.02.02, 13:05
            wtedy poszukamy sobie jakiegoś lamparta, que?...

pzdr
            • Gość: ttw Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 06.02.02, 15:54
              ....jeszcze odrobinke wytrzymacie, mrau..? White
              • Gość: kropelka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 06.02.02, 15:58
                ... nie wiem czy będziesz w stanie wynagrodzic nam tak długi okres
                wyczekiwania ;-)
                • Gość: ttw Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 06.02.02, 16:06
                  Tygrys nie zapomina o swoich kotkach-psotkach. Mrau! T.
                  • Gość: kropelka Re: SZUKAM BIALEJ TYGRYSICY... IP: *.*.*.* 06.02.02, 16:20
                    Gość portalu: ttw napisał(a):

> Tygrys nie zapomina o swoich kotkach-psotkach. Mrau! T.

... i szykuje dla nich coś EKSTRA ...
                    ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka