frau_pranajtis1 07.07.08, 23:04 Myslicie, ze GW napisalaby o firmie robiacej podkoszulki z takim napisem: Nie jestem TW Albin? Bo o tej co robi koszulki: ,,Nie jestem Bolkiem'' napisali i trzymali na 1 stronie 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Nie jestem TW Albin 07.07.08, 23:18 Popieprzyło ci się, frau. TW Albina się zwie ta dama, co wiernie służyła PZPR i na dodatek poczęła aż 2 zjawiska biologiczne. Z jednego jaja, chUlercia. Taka zdolna. Odpowiedz Link Zgłoś
ricore Wiesz kto stworzył TW ALKA? :))))))))))))))))))))) 08.07.08, 07:25 etta2 napisała: > Popieprzyło ci się, frau. TW Albina się zwie ta dama, co wiernie > służyła PZPR i na dodatek poczęła aż 2 zjawiska biologiczne. Z > jednego jaja, chUlercia. Taka zdolna. Tez chyba zdolna bestia co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski111 chyba mocno naklad GW spada, skoro zajmuje sie 08.07.08, 00:06 handlem pokatnym "bokowyh" koszulek; "pecunia non olet" Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: chyba mocno naklad GW spada, skoro zajmuje si 08.07.08, 00:14 silesiusmonachijski111 napisał: > handlem pokatnym "bokowyh" koszulek; "pecunia non olet" Pecunia est rerum,także na froncie ideologicznym GW. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis1 Re: chyba mocno naklad GW spada, skoro zajmuje si 08.07.08, 01:37 Chyba tak :-) Ale ciekawi mnie czy TW Albina zamilcza czy powiedza, ze un taki nieszkodliwy byl? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Nie jestem TW Albin 08.07.08, 00:09 A może ktoś przygotuje koszulkę z napisem "Nie jestem z Bolkiem". Chętnie bym kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki a kiedy IPN wyda... 08.07.08, 06:27 ...dzieło o TW Albinie? jak wyda, to będzie o czym pisać, oj będzie Odpowiedz Link Zgłoś
ricore ciekawsze byłoby o TW Alku, TW Wolskim:) 08.07.08, 07:33 mmikki napisał: > ...dzieło o TW Albinie? jak wyda, to będzie o czym pisać, oj będzie Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Odpierd...lcie się od mamusi !!!! 08.07.08, 22:56 W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: a kiedy IPN wyda... 09.07.08, 10:15 mmikki napisał: > ...dzieło o TW Albinie? jak wyda, to będzie o czym pisać, oj będzie O ?! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Nie jestem TW Albin 09.07.08, 10:37 Skojarzenia:) TW Albin - kot Alik :))) Odpowiedz Link Zgłoś