menenia 09.06.08, 23:32 Panie i Panowie, jak bardzo jesteście wrażliwi na swoim punkcie? co jest dla Was do przełknięcia, a co jest ciężką obrazą? myślę m.in. o uwagach na temat wyglądu, zachowania,itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samerr Re: Wasza Wrażliwość...?! 09.06.08, 23:33 ciężką obrazą dla kobiety jest powiedzenie jej, że wygląda staro Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wasza Wrażliwość...?! 09.06.08, 23:41 Czyli mówisz za siebie, że jako kobieta nie lubisz, kiedy ktoś Ci mówi, że wyglądasz staro? Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wasza Wrażliwość...?! 09.06.08, 23:33 wszytsko przejdzie... tylko od jednej osoby chcialam troche wsparcia zamiast wytykania...ale to zalatwione;] a tak...mam gdzies co inni o mnie mysla...sami wygladaja albo "rozumuja" nielepiej;] Odpowiedz Link Zgłoś
zdegrengolowany_mizogin Re: Wasza Wrażliwość...?! 09.06.08, 23:36 > Panie i Panowie, jak bardzo jesteście wrażliwi na swoim punkcie? Bardzo wrazliwi, az za bardzo co skutecznie utrudnia zycie. Ale staramy sie z tym walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zdegrengolowany_mizogin Re: Wasza Wrażliwość...?! 09.06.08, 23:52 Dodam tylko, ze sie nie obrazam, ale bardzo czesto rozmyslam o tym co dana osoba mi powiedzaiala i jak trafna byla jej uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Wasza Wrażliwość...?! 09.06.08, 23:40 nie jestem jakoś szczególnie. i się nie obrażam praktycznie za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Wasza Wrażliwość...?! 09.06.08, 23:55 Ja ma bardzo duży dystans do siebie. Nie lubię jedynie, gdy krytykowane są osoby dla mnie ważne, staram się ich bronić. A co do siebie... Mam jeden kompleks - nie powiem jaki :) Ale tylko raz ktoś do tego nawiązał. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wasza Wrażliwość...?! 10.06.08, 00:01 masz za szeroka pochwe? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Wasza Wrażliwość...?! 10.06.08, 00:17 O, ratunku! Lepiej powiem, bo będą głupie domysły :) Zęby mam krzywe. Odpowiedz Link Zgłoś
la_vaniglia Re: Wasza Wrażliwość...?! 10.06.08, 00:00 posadzenie o: -egoizm -zaborczosc -bycie nudnym -nie bycie partnerem do rozmowy wprawiloby mnie z zly humor a denerwuje mnie ja ludzie pytaja: -"o to Ty studiujesz?" -"tak wlasnie koncze 3 rok studiow"! wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
i.see.you.baby Re: Wasza Wrażliwość...?! 10.06.08, 00:05 kiedys bylam przewrazliwiona na wlasnym punkcie, ale to bardzo mlode lata byly, wiec to raczej normalne. z roku na rok przewrazliwienia ubywa. teraz najbardziej jestem wrazliwa na punkcie moich kompetencji wszelakich, co niestety wcale nie daje mi takiej motywacji jakby sie wydawalo;) ogolnie komentowanie czyichs felerow urody czy ubioru uwazam od pewnego wieku za baaaardzo dziecinne i plytkie. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Wasza Wrażliwość...?! 10.06.08, 00:09 ja czesto niestety bywam przewrazliwiona. z wiekiem nie mija. umre czerwieniac sie dalej jak piep.rzona pensjonarka;D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Wasza Wrażliwość...?! 10.06.08, 00:21 Krytyka splywa po Mnie jak po labedziu... nie lubié byc olewana. Odpowiedz Link Zgłoś