kobietka30 07.01.02, 21:33 Hej, Wiecie co? Tak sie zastanawiam czy mozna tu, na forum, poznac ciekawych, sympatycznych ludzi.... I co o tym sadzicie? :)) Kobietka30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudyy Re: Inne spojrzenie 09.01.02, 09:24 kobietka30 napisał(a): > Wiecie co? Tak sie zastanawiam czy mozna tu, na forum, poznac ciekawych, > sympatycznych ludzi.... I co o tym sadzicie? :)) Hej, można, tylko problem, że twarzy nie widać i nie wiadomo jak komu z oczu patrzy ;- ))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: Inne spojrzenie 09.01.02, 10:35 chudyy napisał(a): > kobietka30 napisał(a): > > > Wiecie co? Tak sie zastanawiam czy mozna tu, na forum, poznac ciekawych, > > sympatycznych ludzi.... I co o tym sadzicie? :)) > > Hej, > można, tylko problem, że twarzy nie widać i nie wiadomo jak komu z oczu patrzy > ;- > ))) > > Pozdro Haha, to na pewno duzy minus! Jak komu z oczy patrzy i jakie sa te oczy, co patrza, czy choc ladne? :))) Ale tak to juz jest w wirtualnym swiecie, pobede tu czesciej a moze raczej dluzej i znajde wowczas odpowiedz na moje pytanie... Ja takze "pozdro", Kobietka30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: Inne spojrzenie IP: 157.25.130.* 09.01.02, 11:24 Chudemu dobrze z oczu patrzy. Siedzi przy biurku naprzeciwko, więc mam niezły ogląd. Z tego wniosek, ze można poznać dobrych ludzi - a ja na przykład jestem bardzo miła i wogóle sympatyczna. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: Inne spojrzenie 09.01.02, 11:44 Gość portalu: Izabela napisał(a): > Chudemu dobrze z oczu patrzy. Siedzi przy biurku naprzeciwko, więc mam niezły > ogląd. Z tego wniosek, ze można poznać dobrych ludzi - a ja na przykład jestem > bardzo miła i wogóle sympatyczna. > > Iza Hihi, to ciesze sie niezmiernie, ze oto juz spotkalam tak mila i sympatyczna osobe (sama tak mowi, wiec to chyba musi byc prawda..:))) ). Czyli rozumiem, ze i Tobie dobrze z oczy patrzy, a moze potwierdzi to chudy? Pozdrawiam, K30 Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Inne spojrzenie 09.01.02, 11:54 kobietka30 napisał(a): > Czyli rozumiem, ze i > Tobie dobrze z oczy patrzy, a moze potwierdzi to chudy? Pozdrawiam, > K30 Och jak Izie wspaniale z oczu patrzy, co dzień napawam się tym pięknem, a jak się ładnie uśmiecha, a jak się ładnie uśmiechnie jak to przeczyta ;-))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: o jejku 09.01.02, 12:04 chudyy napisał(a): > ale się cudownie śmiała :-))) Ktos sobie chyba tutaj bardzo zartuje :)) ale bardzo dobrze, o to chodzi.... Zaraz bedzie szef w biurze, koniec wolnosci a witajcie rozmowy o zyciu i innych...:))) Pozdrawiam i Ize i Chudego :))) K30 Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy ależ 09.01.02, 12:08 > Ktos sobie chyba tutaj bardzo zartuje :)) ależ nie, to szczera prawada, no w końcu nam dobrze z oczu patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: ależ 09.01.02, 12:09 chudyy napisał(a): > > > Ktos sobie chyba tutaj bardzo zartuje :)) > > ależ nie, to szczera prawada, no w końcu nam dobrze z oczu patrzy Hm, oboje wiemy, ze prawda ma z oczami niewiele wspolnego.... K30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: o jejku IP: 157.25.130.* 09.01.02, 12:09 Nie żartuję, śmiałam się jak tchorzofretka (jestem z tego znana). A Chudy naprawde siedzi naprzeciwko robi na mnie zasadzki na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy moje zdanie 09.01.02, 12:16 Gość portalu: Izabela napisał(a): > naprawde siedzi naprzeciwko i robi na mnie zasadzki na forum. Iza, pozwól, że nie do końca się zgodzę, to raczy Ty mnie wyłapujesz, to już mój n-ty pseudonim, ale już ostatni, bo okazuje się, że jestem nawet w sieci b. charakterystyczny i kto mnie zna ten od razu rozpoznaje. To opinia nie tylko na pdst. Izy. Pozdro obie Panie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: moje zdanie 09.01.02, 12:28 chudyy napisał(a): > Gość portalu: Izabela napisał(a): > > naprawde siedzi naprzeciwko i robi na mnie zasadzki na forum. > > Iza, > pozwól, że nie do końca się zgodzę, to raczy Ty mnie wyłapujesz, to już mój n-t > y > pseudonim, ale już ostatni, bo okazuje się, że jestem nawet w sieci b. > charakterystyczny i kto mnie zna ten od razu rozpoznaje. To opinia nie tylko na > > pdst. Izy. > > Pozdro obie Panie :-))) To macie ubaw! Obie panie pozdrawiaja, Iza osobiscie (ile juz tych "pozdro"?), ja jedynie wirtualnie. Milo, bardzo milo..... K30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: moje zdanie IP: *.umirm.gov.pl 09.01.02, 12:36 no to można tu kogos poznać czy nie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: moje zdanie 09.01.02, 12:38 Gość portalu: koleś napisał(a): > no to można tu kogos poznać czy nie ? :) No wlasnie, hihi, ale ja juz poznalam, wiec chyba mozna Koles.... Pozdrawiam, K30 Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka30 Re: moje zdanie 09.01.02, 12:39 Gość portalu: koleś napisał(a): > no to można tu kogos poznać czy nie ? :) OK, "poznalam" to za duze slowo, ale wlasnie prowadzimy nieslychanie ozywiona korespondencje, prawda - moi znajmoi zza biurka? (?) K30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: moje zdanie IP: *.umirm.gov.pl 09.01.02, 13:05 kobietka30 napisał(a): > Gość portalu: koleś napisał(a): > > > no to można tu kogos poznać czy nie ? :) > > OK, "poznalam" to za duze slowo, ale wlasnie prowadzimy nieslychanie ozywiona > korespondencje, prawda - moi znajmoi zza biurka? (?) > > K30 > No tak znowu sie spóźniłem ! :) wszyscy sie poznali a ja tu zotalem sam :) No to podbijajcie sobe te oceany i morza , ja spróbuje wspinaczki ulicznej (tez Monty Python) ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Kolesiu 09.01.02, 13:11 Gość portalu: koleś napisał(a): > No tak znowu sie spóźniłem ! :) wszyscy sie poznali a ja tu zotalem sam :) nie upadaj na duchu, to co wartościowe zawsze jest pożądane i konkurencja większa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy o konkurencja? 09.01.02, 12:45 Gość portalu: koleś napisał(a): > no to można tu kogos poznać czy nie ? :) ale my wilki kapitalizmu się nie lękamy i śmiało ruszymy całym biurowcem na podbój burzliwych mórz i oceanów (uwielbiam tę scenę z Sensu życia Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: "sens zycia" 09.01.02, 15:03 A ja z tego filmu najbardziej lubie scene z restauracji:) Pierwszy obrazek - rybki w akwarium i potem grubas i tak dalej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: 09.01.02, 16:29 muzaaa napisał(a): > A ja z tego filmu najbardziej lubie scene z restauracji:) Pierwszy obrazek - > rybki w akwarium i potem grubas i tak dalej:)) taki dekadentyzm??? ja tam wolę budujące sceny, więc z innego filmu przybitych na krzyżach i śpiewających always look at the bright site of life :))) Odpowiedz Link Zgłoś