Gość: Pomagam IP: *.espol.com.pl 21.09.03, 23:09 Na TVN był program i mówili o chorych dzieciach. Potrzebne jest im 3 mln zł. na lek. Jak możecie to wyślijcie smsa pod numer 7126 o treści POMAGAM koszt 1.22 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . chore dzieci bo 'rodzice' ćpali i chlali? IP: 130.94.106.* 22.09.03, 04:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pomóżcie chorym dzieciom IP: 80.51.255.* 22.09.03, 09:13 podbijam wątek, już wysłałam kilka smsów. Namawiajcie znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Pomóżcie chorym dzieciom 22.09.03, 09:27 podbijam - biedne dzieciaki i biedni rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Pomóżcie chorym dzieciom 22.09.03, 10:31 Wysłałam już wczoraj tylko strasznie wkurzające jest to, że potem telewizja TVN, przysyła smsami podziękowania chyba z 5 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Pomóżcie chorym dzieciom 22.09.03, 10:39 owszem to jest wkurzające - mi na wczorajsze wieczorne sms przysyłaja podziękowania dzis - jak jestem w pracy, a komórka wyje... jak sie ta choroba nazywa bo nie moge sobie przypomnieć, a chciałabym poszukac na jej temat jakis informacji Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Pomóżcie chorym dzieciom 22.09.03, 10:41 P polsku to chyba Maszkaronizm, a po medycznemu to też coś n m ale nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: Pomóżcie chorym dzieciom 22.09.03, 11:00 lastka napisała: > Wysłałam już wczoraj tylko strasznie wkurzające jest to, że potem telewizja > TVN, przysyła smsami podziękowania chyba z 5 razy. Ja dostałam 11 podziękowań z częstotliwością co 10-15 minut (i to mimo zbalokowania dostępu nowych sms-ów), potem na szczęście komórka się rozładowała. Czy to normalne? Bo bardzo mnie to zniechęciło do tego typu działań. A moze coś im się zacina? D. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Pomóżcie chorym dzieciom 22.09.03, 11:08 Nie nic Ci się nie zacina, lepiej żeby kasę za smsy zwrotne też przekazali na te biedulki. Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: Pomóżcie chorym dzieciom 22.09.03, 13:00 lastka napisała: > Nie nic Ci się nie zacina, lepiej żeby kasę za smsy zwrotne też przekazali na > te biedulki. Wiem, że mi się nic nie zacina ;-)) Ale może im... Z tą kasą to dobre, ale ja sobie nię życzę x-nastu podziękowań o pólnocy za trzy sms-y. Jedno wystarczy (no, niech będą trzy). Cholera, właśnie uruchomiłam komórkę i tam już było 5 kolejnych!!!! To jest chyba jakaś złośliwość. Niech się już odchrzanią! D. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Pomóżcie chorym dzieciom 22.09.03, 10:43 wiem.onet.pl/wiem/012466.html Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Pomóżcie chorym dzieciom 22.09.03, 11:06 mukopolisacharydoza - tej nazwy szukałam - dzieki Odpowiedz Link Zgłoś