armos 19.06.08, 18:46 czy uważcie, ze żonaty mężczyzna może sie spotykać z innymi kobietami? Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: Co o tym myślicie 19.06.08, 18:50 No chyba nie tylko może, ale wręcz musi, na ulicy, w sklepie, na poczcie, u lekarza, w pracy;)).Nie da się tego uniknąć, niestety;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczka88 Re: Co o tym myślicie 19.06.08, 18:51 spotykać..? zalezy co dokładnie masz na myśli? kawa ze znajomą? Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczka88 Re: Co o tym myślicie 19.06.08, 18:57 nieznajomą?dla mnie(tzn wg mnie:)) odpada... ale to zależy od obu stron w związku..Ty możesz to i druga strona też Odpowiedz Link Zgłoś
moniakos1 Re: Co o tym myślicie 19.06.08, 18:54 dokładnie, zależy w jakim celu tak naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Co o tym myślicie 19.06.08, 23:29 armos napisała: > czy uważcie, ze żonaty mężczyzna może sie spotykać z innymi > kobietami? Co o tym myślicie? Może. Co mam myśleć? Obrączka na palcu to nie kajdanki odgradzające od ludzi i przerywające lub uniemożliwiające nawiązywanie innych, poza rodzinnych relacji. To raczej kwestia celów spotykania się z innymi.:P Odpowiedz Link Zgłoś