voilaa 19.07.08, 21:13 np; nie kręci z inną albo nie mieszka z jakąś partnerką,a nam się przedstawia jako wolny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: Jak przekonać się,że 19.07.08, 21:16 Wprosić się na herbatkę albo wpaść z niezapowiedzianą wizytą :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
voilaa Re: Jak przekonać się,że 19.07.08, 21:35 idasierpniowa28 napisała: > Wprosić się na herbatkę albo wpaść z niezapowiedzianą wizytą :P :P łatwo powiedzieć, jak sie nie zna nr mieszkania oki, ale czy sa jescze inne mtody? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Jak przekonać się,że 19.07.08, 21:45 A masz podstawy przypuszczać że ściemnia? Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Jak przekonać się,że 19.07.08, 21:47 voilaa napisała: > łatwo powiedzieć, jak sie nie zna nr mieszkania > oki, ale czy sa jescze inne mtody? obwąchiwanie Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Jak przekonać się,że 19.07.08, 21:50 5er napisał: > obwąchiwanie tzn jak nie śmierdzi, to znaczy że się często myje, ergo mieszka z kobietą. genialne! :D Odpowiedz Link Zgłoś
voilaa Re: Jak przekonać się,że 19.07.08, 22:00 zabawne:) mam podejrzenia.znamy się 2 mce i zastanawiam się czemu jeszcze nie zaprosił mnie do swego domu.koleżanka mówi, że pewno dlatego ,że mieszka z partnerką. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Jak przekonać się,że 19.07.08, 22:14 Trochę to dziwne ale niekoniecznie musi oznaczać że mieszka z partnerką. Może mieszka z rodzicami i nie chce się przyznać bo nie wie jak zareagujesz, albo może wynajmuje pokój gdzie np odwiedziny gości nie są mile widziane.. Poza tym 2 miesiące to jeszcze nie jest tak długo. No i nie wiadomo na ile intensywna jest Wasza znajomość. Może po prostru jeszcze nie dojrzała do wzajemnego zapraszania się. Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Jak przekonać się,że 19.07.08, 22:43 voilaa napisała: > sam,ale z babcia.no i co? moze ma burdel w mieszkanku. Czemu Ty go nie zaprosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Jak przekonać się,że 19.07.08, 22:49 bo się boi iż się dowie że ona ma partnera :) Odpowiedz Link Zgłoś
cudownadziewczyna hmm... 20.07.08, 00:44 Odpowiedź jest bardzo prosta. Należy wprosić się do jego mieszkania. Ja to robię z ogromną gracją i taktem, bo jestem bardzo urodziwą dziewczyną i nawet z najgorszych sytuacji umiem wyjść obronną ręką. A jak już Ciebie zaprosi, to przeszukaj wszystkie kąty. To samo musisz zrobić z komórką. Pożycz od niego i przejrzyj listę kontaktów. Facet to tylko facet, a jak chce się mieć gacha, to trzeba się w szpiega czasami pobawić. Buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś