kredka_kredka_kredka 21.07.08, 00:19 Ktoś z Was umie, uczy się?:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:24 a jakie to są??:) na codzien uzywam angola czyli jako tako umiem kiedys byłem tez niezly w niemieckim i francuskim ale już widze że sie potwornie degrengolują no i do sportu mam opanowane podstawy włoskiego i hiszpanskiego oraz jak kazdy Polak zaawansowany wiekiem rozumiem to i owo po rusku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:30 Ciekawe jakie nogi ma nasz forumowy poliglota. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:33 kitek_maly napisała: > > Ciekawe jakie nogi ma nasz forumowy poliglota. ;-) wasz forumowy poliglota ma nogi z lekka wykrzywione wskutek grania w piłke - stosowne foty załącze w stosownym czasie, może będzie to nawet jeszcze w tym miesiącu;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:37 Weź już nawet nic nie mów. Sam wychodzisz z inicjatywą a potem się migasz. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:45 kitek_maly napisała: > > Weź już nawet nic nie mów. > Sam wychodzisz z inicjatywą a potem się migasz. :-/ nie migam, powiedziałem przesle to przesle ale najpierw musze poszperac na cdekach z fotkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:48 kitek_maly napisała: > > Bla bla bla. :-) nie jęcz kitek, idz w kimono jako i ja ide zaro:) poza tym jakbys była na spotkaniu w Posen to bys se olukała w naturze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:51 A Ty byłeś na spotkaniu i się nie chwalisz nic? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:54 kitek_maly napisała: > > A Ty byłeś na spotkaniu i się nie chwalisz nic? :-P a czym tu sie chwalić, napisałem przecież że byłem, chyba w 2 wątkach:) no ale ogólnie forumowicze dali ciała i wystawili Kontika co nieco widziałem jakies tasiemcowe wątki o tych spotkaniach a jak co do czego to sie rypło:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:52 Poza tym nie myśl sobie, że obietnica fotek wystarczy, żebym zaczęła jęczeć. :-PP Trzeba się nieco bardziej postarać. :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:36 Myślałam choćby o esperanto czy interlingua, ido... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:44 kredka_kredka_kredka napisała: > Myślałam choćby o esperanto czy interlingua, ido... aa czyli sztuczne, to nie znam chyba mało praktyczne obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:52 Okazjonalnie uczę się sindarinu, może być? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 00:55 eeela napisała: > Okazjonalnie uczę się sindarinu, może być? :-D > > łał, a co to wogle, brzmi jakos tak tolkienowsko albo jak chińska oranzada;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 01:00 forumowicz_pospolity napisał: > eeela napisała: > > > Okazjonalnie uczę się sindarinu, może być? :-D > > > > > > łał, a co to wogle, brzmi jakos tak tolkienowsko albo jak chińska > oranzada;) > hmm zgadłem:) no skoro bazuje na walijskim to musi byc niezle odjechany Odpowiedz Link Zgłoś
pohodli Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 01:15 czy dobrze opowiedziana historia powinna przypominać rzeczywistość? czy rzeczywistość powinna przypominać dobrze opowiedzianą historię? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Języki międzynarodowe 21.07.08, 01:23 Brzmi ładniej niż walijski :-) A poza tym jest też inspirowany staroangielskim. Odpowiedz Link Zgłoś