pieskuba 30.09.03, 21:26 ... wafelków "Danusia". Co za KOSZMAR!!! Na poziomie "Prusakolepu" i innych wynalazków z początku lat 90 ubiegłego wieku. I ta kobieta, która wygląda jak kosmitka. Która agencja to popełniła? pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Ewa Minge i reklama... 30.09.03, 21:29 reklame widzialam i zgadzam sie z w/w opinia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Ewa Minge i reklama... 30.09.03, 21:44 Nie wiem, ktorej agencji jest to dzielo, ale widze, ze chwycilo, tzn. przykulo uwage i zbulewersowalo. A o nic innego w reklamach nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzina Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.root.pl 30.09.03, 21:49 Ja tez chce zobaczyc jak kosmitka Danusia reklamuje wafelki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Reklama i pieskuba 30.09.03, 21:52 melinek napisał: > ale widze, ze chwycilo, tzn. przykulo > uwage i zbulewersowalo. Pudło, Melinku. Jestem maniaczką reklamy, ale to jest po prostu knot. pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzina Re: Reklama i pieskuba IP: *.root.pl 30.09.03, 23:18 niewazne jak mowia, wazne ze mowia. Podstawowa zasada reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Reklama i pieskuba 30.09.03, 23:24 Hehehe, w tej reklami tez mi sie nie podobaly niedociagniecia. Troche to psuje wizerunek perfekcjonistki pani Ewy Minge. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Reklama i pieskuba 01.10.03, 15:15 Gość portalu: rudzina napisał(a): > niewazne jak mowia, wazne ze mowia. Podstawowa zasada reklamy. Tiaaa?? To mogli tej pani batonika włożyć między szeroko rozłożone nogi i machnąć na billboardy z hasłem "Danusia - jest moja!" Gadanie na mieście gwarantowane. Reklama nie może zniesmaczać, a po tej, odsuńcie się mmph..., będę rzygał... Takiemu "kreatywnemu" pomysłodawcy wręczyłbym łopatę - zima bankowo zaskoczy drogowców. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Ewa Minge i reklama... 30.09.03, 23:28 pieskuba napisała: > ... wafelków "Danusia". Co za KOSZMAR!!! Na poziomie "Prusakolepu" i innych > wynalazków z początku lat 90 ubiegłego wieku. I ta kobieta, która wygląda jak > kosmitka. Która agencja to popełniła? no co ty?! ja optuję, że to na fali mody na kiczowate lata osiemdziesiąte. mój wrodzony optymizm zabrania mi myśleć, że zwyczajnie budżet mieli na pięty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ewa Minge i reklama... 01.10.03, 08:38 Wszystko w tej reklamie napięte: i budżet i Minge. ;) Wyglada koszmarnie, powinna sobie zrobic kolejną operacje plastyczną, która przywróciła by jej naturalny wygląd... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ewa Minge i reklama... 01.10.03, 09:33 soczewica napisała: >że zwyczajnie budżet mieli na pięty ;) Myslisz, ze oni pieniadze na pietach nosza?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A kto to jest Ewa Minge? 01.10.03, 09:12 leeshy napisał: > Sorry ze pytam... :> tez nie wiem ale jak czytam te wpisy to widze, ze wszyscy cholernie ja lubia pewnikiem jakas lakalna gwazdka podworkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: A kto to jest Ewa Minge? IP: *.dialup.tiscali.it 01.10.03, 09:40 Wyobraz sobie, ze to pierwsza polska kreatorka mody, ktora miala pokaz w Rzymie na Schodach Hiszpanskich / niedawno /. A ja tej reklamy / majac kilka kanalow polskiej TV / jeszcze nie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A kto to jest Ewa Minge? 01.10.03, 09:46 Gość portalu: Linn napisał(a): > Wyobraz sobie, ze to pierwsza polska kreatorka mody, ktora miala pokaz w Rzymie > > na Schodach Hiszpanskich / niedawno /. A ja tej reklamy / majac kilka kanalow > polskiej TV / jeszcze nie widzialam... wyobrazilam sobie i nawet poswiecilam minute i zapuscilam glowe w internet tak, cos tam projektuje ale wcale sie nie zawstydzilam ze jej nie znam polskiej tv nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: A kto to jest Ewa Minge? IP: *.dialup.tiscali.it 01.10.03, 17:16 Nie jest jeszcze tak, zebys sie musiala wstydzic, ze jej nie znasz. Ja tez wolalabym widziec na Schodach Hiszpanskich cos innego, ale coz... Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: A kto to jest Ewa Minge? 01.10.03, 09:43 Sławna i Utalentowana projektantka mody. Sława jej światowa, ubiera Wisniewskiego z "Ich troje" i miałam pokaz na schodach hiszpańskich w Rzymie, albo na rzymskich w Hiszpanii. Specjalizuje się w sukniach świecących wieczorowych. Oraz futrach. Oj, zacofani jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy Re: A kto to jest Ewa Minge? 01.10.03, 09:45 No zem sie ze wstydu spalil! Nie wiedzialem, kto ubiera Wisniewskiego! Zachowalem sie jak gowniarz, to sie wiecej nie powtorzy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A kto to jest Ewa Minge? 01.10.03, 09:49 julla napisała: > Sławna i Utalentowana projektantka mody. > Sława jej światowa, ubiera Wisniewskiego z "Ich troje" i miałam pokaz na > schodach hiszpańskich w Rzymie, albo na rzymskich w Hiszpanii. Specjalizuje się > > w sukniach świecących wieczorowych. Oraz futrach. > Oj, zacofani jesteście wisniewski a to co za obajawienie, ze powinnam wiedziec kto to wiesz ja znam paru Polakow i Polek, z ktorych jestem dumna i nie znam wielu ktorymi tez sie szczyce ale wisniewski , ich troje czy dwoje jest dla mnie marchewka Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Ewa Minge i reklama... 01.10.03, 09:10 miałam atak smiechu przed telewizorem - no bo skoro do wyboru było się smiać, albo płakac to wybrałam to pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
frutelka Re: Ewa Minge i reklama... 01.10.03, 09:40 ja sie dziwie ze ewa minge na to poszla a tym b ardziej ze jak to zobaczyla to pozwolila wyemitowac!!! ona ma gust itd a weszla w cos tak badziewnego...dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Ewa Minge i reklama... 01.10.03, 09:53 frutelka napisała: > ja sie dziwie ze ewa minge na to poszla a tym b ardziej ze jak to zobaczyla to > pozwolila wyemitowac!!! ona ma gust itd a weszla w cos tak badziewnego...dziwne Ona ma taki gust jak ta reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 11:49 "Bo to co nas podnieca To się nazywa kasa..." Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Ewa Minge i reklama... 04.10.03, 19:15 najwidoczneij ma gust wprost proporcjonalny do tej reklamy, w ktorej wziela udzial. kwestia ile kasy jej dali za ten kicz i chlaam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tora Wafelka i tak nie kupię. IP: *.uznam.net.pl / 10.200.1.* 01.10.03, 09:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wafelka i tak nie kupię. IP: *.chello.pl 01.10.03, 11:25 No wlasnie... Reklama ma nie tylko byc dostrzezona przez odbiorce, odbiorca musi tez kupic wafelka i wtedy reklamodawca osiagnie sukces. A jak na razie nikt do tego sie nie kwapi. Chodzi mi o Forumowiczow... Ja tam wole niebieska princesse, bez wzgledu kto ja reklamuje. Kupowalam ten wafel, zanim Przybylska je reklamowala:P! I mimo nowych samkow, jestem konserwatywna, tylko i wylacznie mleczna princessa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.crowley.pl 01.10.03, 11:36 Ohyzda faktycznie :) Najpierw myslalam, ze to jakas niskobudzetowa reklama, jakie czesto daja w tv lokalnej, ale potem sie zreflektowalam. To mowicie, ze ta potworna modelka to jakas kreatorka (zamierzony blad ortograficzny), niestety, skutecznie sie zniechecilam do batonika. Odpowiedz Link Zgłoś
mise Ewa & Danusia 01.10.03, 12:45 Minge zaprojektowała suknię Prezydentówny na jakiś bal młodych koronowanych głów Obszyła ją chyba kryształami Svarovskiego-rozpetała się wtedy spora dyskusja o to, skąd para prezydencka bierze na to kasę... A Danusia to nie jest żaden wafelek, tylko batonik. Mama mi go kupowała jak byłam jeszcze mała-nigdy go nie lubiłam bo miał gorzką czekoladę (teraz jest też chyba w wersji mlecznej),ale wtedy innych nie było... No były jeszcze Pawełki i Prince Polo A reklama? Debesciak-drugie miejsce po reklamie firmy Megal-"bezpieczny świat bez krat" Megal to mój nr 1.-leci w TVP 3 chyba od 10 lat w tej samej wersji. Jeśli nie widzieliście, musicie zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altrntiva Danusia Minge IP: *.ynet.pl 01.10.03, 14:35 a mni sie podoba. jest smieszna. cos w stylu solar green. a do tego na muzyka. od razu humor mi sie poprawia gdy to widze :P Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Ewa & Danusia 03.10.03, 10:59 Gość portalu: mise napisał(a): > A reklama? Debesciak-drugie miejsce po reklamie firmy Megal-"bezpieczny świat > bez krat" Megal to mój nr 1.-leci w TVP 3 chyba od 10 lat w tej samej wersji. > Jeśli nie widzieliście, musicie zobaczyć! Yes, yes, yes!!!!! No wreszcie ktos ją dostrzegł! Fascynuje mnie jej główny bohater (w drugiej kolejności jego żona) - gdybym miala wytłumaczyć dziecku znaczenie słowa "burak" czy "buc" - okazja jak malowanie. Ten facio jest tak piękny, że aż nieprawdziwy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Ewa Minge i reklama... 01.10.03, 15:10 pieskuba napisała: > [...] Która agencja to popełniła? > Pewnie ta sama, która robiła mejkap M.Jacksona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 antyreklama to baton 'mars' 01.10.03, 15:25 tak zniechęcającej reklamy jeszcze nie widziałem. słychać głos stękającego faceta. to stękanie sugeruje, że: albo siedzi na sraczu i robi kupę, albo, mówiąc lekko limerycznie, 'potrzepuje kapucynem'. kamera przesuwa się w stronę gościa, który w pedalskim szlafroczku siedzi na fotelu i je czekoladkę. zdecydowanie tej reklamy lepiej nie oglądać przy jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: antyreklama to baton 'mars' 02.10.03, 12:21 muszek0 napisał: > tak zniechęcającej reklamy jeszcze nie widziałem. > słychać głos stękającego faceta. to stękanie sugeruje, że: albo siedzi na > sraczu i robi kupę, albo, mówiąc lekko limerycznie, 'potrzepuje kapucynem'. > kamera przesuwa się w stronę gościa, który w pedalskim szlafroczku siedzi na > fotelu i je czekoladkę. > zdecydowanie tej reklamy lepiej nie oglądać przy jedzeniu. Ba! On jest wyjątkowo obleśnie upasiony (nawet jak głowę podosci do góry to widać drugą brodę), gryzie tego batona jakby mu się śnił koszmar pt."cycki K.Figury"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: antyreklama to baton 'mars' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 12:30 Ktos kto zre namietnie Marsy musi byc upasiony, a w ogóle to one sa strasznie mdłe, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.10.03, 17:03 Ale się uśmiałam czytając :)) Dziękuje Wam za jedną z nielicznych chwil, kiedy żałuję pozbycia się telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omango Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.10.03, 19:00 to ja prosze o info na ktorym kanale leci najczesceij ta reklama! - bo widze ze tu specjalisci od telewizyjnych reklam sie wypowiadaja! ;-) chetnei obejrze bo: nie lubie pani Minge (ona sama jest koszmar i jej ciuchy to tez jest koszmar - podobnie pokaz w Rzymie - marnosc, nic tylko marnosc :), nie lubie Przybylskiej (po jej obejrzeniu w reklamie juz nigdy wiecej nie kupilam Princessy, mimo ze biala kokosowa jest extra) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slomka od kiedy ona leci?? i gdzie? tv u mnie leci w tle IP: 81.21.197.* 01.10.03, 19:57 nie ogladam ale z powodu czasowej "samotnosci" cisza mnie dobija :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalia Ewa Minge przeobraziła się w potwora IP: *.spray.net.pl 02.10.03, 00:40 Jak to możliwe, że inteligentna kobieta chce się upodobnić do geparda. Pytanie retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altrntiva operacja plastyczna? IP: *.ynet.pl 02.10.03, 14:39 no wlasnie czy ona miala jakas operacje plastyczna czy sie urodzila z takimi kocimi (hm..) oczami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: operacja plastyczna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:59 Ktos zorientowany pisał ze kiedys wygladała inaczej. Teraz ma nienaturalnie szeroko rozstawione oczy co jest efektem naciaganie skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: operacja plastyczna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 17:45 Widziałam ja w samolocie - leciala z Wroclawia do warszwy - caly samolot sie gapil-wygladala ja czupiradlo;-) ale kto co lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atra1 Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 02.10.03, 18:14 Agencję powystrzelać, a Danusi nie tknę obawiam sie:))) A poważnie: reklama koszmarek. Pozdro A Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Ewa Minge i reklama... 02.10.03, 18:21 Gość portalu: atra1 napisał(a): > Agencję powystrzelać No właśnie, tylko którą!? Nie ma tu nikogo z tzw. branży? pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnP Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 11:47 Jestem z branzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:22 Witam, chcialabys mnie zastrzelic? Proszê - moze poprostu wyslowisz sie i opowiesz czym jest dla ciebie skrot myslowy - koszmarek. Jezeli masz cos do powiedzenia na temat tej reklamy czekam z niecierpliwoscia - chetnie wyslucham Twojej pelnej, ale tylko pelnej opinii. pozdrowienia dla wszystkich krytyków. Darek Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica danusia - batonik, a nie wafelek... :-) 02.10.03, 18:54 kochani, ewa minge ewą mingę, ale na miłość boską zapamiętajcie, że danusia, to batonik a nie wafelek!!! i to całkiem dobry... a reklama koszmarna... dobrze, że daniusia od wielu wielu lat funkcjonuje na naszym rynku... i mam nadzieję, że ta reklama bardzo jej nie zaszkodzi, bo pomóc chyba nie pomoże... pzdr., L. ps. poza danusią lubimy jeszcze pawełka i ikara... ciekawe kogo zaangażują do reklamowania tych batoników, bo one też ostatnio (tak jak danusia) szatę graficzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: danusia - batonik, a nie wafelek... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 19:02 A super tez jest nadziewany batonik Delfina, mój ulubiony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 00:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: jaka agencja? studio4 :o! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:07 to zle wyczytalas ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.attu.pl / 192.168.3.* 03.10.03, 19:52 Pieniądze nikomu nie śmierdzą. A już szczególnie Ewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 14:48 tak, reklama koszmarna, tandeciarska, widac ze baaardzo niskobudżetowa.Az mi wstyd za nią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:05 basiu dlaczego jest ci wstyd za te reklame, co jest w niej tandeciarskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
melitele Re: Ewa Minge i reklama... 04.10.03, 20:08 Nie wiem, która agencja, ale robiło jakieś studio z Krakowa, budżet był podobno zabawny. No i wygląda, że amator to robił... Jakim cudem ona sie zgodziła, żeby to poszło w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.240.81.adsl.skynet.be 04.10.03, 20:13 Co niektorym nawet nieznana Ewa Minge a taki szum na forum! Wiecie co? Przeciez to nonsens zeby az tak to komentowac! Chala to chala i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Ewa Minge i reklama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:02 koszmar mowisz? moze sprobojesz w takim razie okreslic ten "koszmar". Co konkretnie nie podoba ci sie w filmie? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Tragedia 09.10.03, 13:29 Piszę trochę po niewczasie, ale ta reklama od początku też mnie się nie podoba. Minge jest chyba tak pazerna na szmal, że bezkrytycznie odegrała główną rolę w takiej "chałce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:50 ale dlaczego chalce? Mozesz mi wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altrntiva Re: Tragedia IP: *.ynet.pl 09.10.03, 14:02 cos mi sie wydaje ze darek to Ewa Minge albo rezyser tej anty-reklamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Tragedia 09.10.03, 14:11 Gość portalu: darek napisał(a): > ale dlaczego chalce? Mozesz mi wyjasnic? Chałka to taka pleciona bułka, a halka to bielizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 14:35 tak zgadzam sie to faktycznie sympatyczna rozmowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakjest Re: Tragedia IP: *.toya.net.pl 10.10.03, 17:14 Okazuje sie,ze beznadziejność tej reklamy poruszyła nie tylko piszących na tym wątku.Proponuje przeczytać w dzisiejszej Telewizyjnej feljeton z serii Fabryka opakowań szklanych .Szczególnie darkowi pare rzeczy sie wyjaśni/"skorupa do granic przytomności"/. Odpowiedz Link Zgłoś