8n 25.07.08, 12:57 chce mi się płakac od krostek wyskakujących mi na twarzy przed okrem, czy to nie przestanie się dziać juz nigdy?! myslalam ze jak bede juz "Dorosla" to znikną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: kobieta w syfie 25.07.08, 13:11 Nie płacz, bo czerwone oczęta podkreślą istnienie wyprysków. Kobieta w syfie skojarzyła mi się z kobietą w miniaturze, taką na ziarnku ryżu wręcz, ale zamiast ziarnka syf... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: kobieta w syfie 25.07.08, 13:20 A mi z jakąś mega bałaganiarą ;) Nie przejmuj się tymi krostkami przed. Mnie też tak się dzieje a przecież już dawno wyszłamz wieku dojrzewania ;) Na szczęście są korektory i różne inne "upiększacze" ;) więc da się to jakoś przeżyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
pohodli Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:01 A co to znaczy jak czterdziestoletniego faceta obsypuje raz na jakiś czas? Takimi dziwnymi dużymi krostami, bez zmian ropnych.Na twarzy, w strefie T. Tak w sumie raz na miesiąc. Fazy księżyca? Czy co? Ma cykl? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:08 Pojęcia nie mam, gdybym była facetem z takim problemem, poszłabym do dermatologa chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
pohodli Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:12 Słuszna uwaga z tym lekarzem, podpowiem mu to. Funny, widzę dzisiaj zarobiona po łokcie. hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:18 :DDD No nie narobiłam się w robocie, jak zwykle zresztą ;) Nie zając, nie ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
pohodli Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:20 > No nie narobiłam się w robocie, jak zwykle zresztą ;) to wiemy nie od dziś Już był Oskar? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:40 Ten z Akademii na przykład. A Wilde'a gdzieś tu widziałam, szwendał się w żabocie ;) No nie kumię dlaczego o nim gadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pohodli Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:45 Wilde w żabocie, ciekawe a to już nie moja wina, że nie kumasz Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:47 Chciałam napisać coś głupiego i - zdaje się - mi wyszło. I nic o winie nie było. Skąd pytanie o Oskara też już pewnie się nie dowiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pohodli Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:53 Owszem wyszło. Skąd się wziął oskar wyjaśnię później. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:54 pohodli napisał: > Owszem wyszło. Dumna jestem z siebie normalnie :D > > Skąd się wziął oskar wyjaśnię później. Oszywisię, a ja w tym czasie wymyślę jakiś głupi powód, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
pohodli Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:58 Głupich powodów to ja mam trylion i to na zawołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kobieta w syfie 25.07.08, 16:00 Ale wymyślić nowy, głupszy od poprzednich, jak ma się trylion, to jest dopiero wyzwanie! Nie sądzisz? Dobra, spadam na łobiad, sęk ju za rozmowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: kobieta w syfie 25.07.08, 15:02 Nie martw się, większość kobiet tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: kobieta w syfie 25.07.08, 16:01 Aż mi przypomniałaś, ze do kosmetyczki miałam dzwonić :) Też mam problemy z cerą. Ja ogólnie mam niezbyt ładną cerę.. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: kobieta w syfie 25.07.08, 16:57 To może aknenormin, albo odpowiednik tego leku. Ja miałam problemy z pryszczami, teraz mam zajebistą cerę, jest śliczna i w ogóle. Tylko nie można w ciążę zajść w czasie kuracji i miesiąc po, lek ma bardzo dużo skutków ubocznych (ale u mnie wystąpiły tylko 3 i to te mało uciążliwe). Generalnie polecam, po co się męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś