myoptic 01.08.08, 12:17 zakldamy z facetem firme, ktora zajmuje sie wykonczeniowka domow itp. macie pomysl na nazwe firmy? czekam na wasze propozycje! pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: jak nazwac firme budowlana? 01.08.08, 12:19 BudPol - nie ma takiej możliwości żeby nie chwyciło. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: jak nazwac firme budowlana? 01.08.08, 12:21 ja nie powiem, moj chlopak zaklada firmę wysokościową i ja wymyslilam aim high, a mu sie nie spodobalo i ja teraz juz nigdy nie bede wymyslac ze smutku. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: jak nazwac firme budowlana? 01.08.08, 12:24 Skoro wykończeniówka to może TERMINATOR !! Gratis podrzucam jeszcze hasło reklamowe: "Wykończymy Wszystko!!... i każdego" Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: jak nazwac firme budowlana? 01.08.08, 12:26 simon_r napisał: > Skoro wykończeniówka to może TERMINATOR !! > Gratis podrzucam jeszcze hasło reklamowe: "Wykończymy Wszystko!!... i każdego" Terminator SA - "Wykończy wszystko i wszystkich" Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: jak nazwac firme budowlana? 01.08.08, 12:28 haslo reklamowe rozwala < rotfl> nie wiem czy chciałabym aby taka firma coś mi "wykanczala" :DDD ....................................... "Jeśli zdaje ci się, że okna sąsiadów są brudne – umyj swoje." Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: jak nazwac firme budowlana? 01.08.08, 12:26 myoptic napisała: > zakldamy z facetem firme, ktora zajmuje sie wykonczeniowka domow itp. macie > pomysl na nazwe firmy? czekam na wasze propozycje! pozdrawiam:* Birkut Sp. z o.o. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: jak nazwac firme budowlana? 01.08.08, 12:29 "Bob budowniczy zawsze coś spierniczy";)))) Odpowiedz Link Zgłoś
en_ema Psia buda, chata za wsią 01.08.08, 12:53 myoptic napisała: > zakldamy z facetem firme, ktora zajmuje sie wykonczeniowka domow itp. macie > pomysl na nazwe firmy? czekam na wasze propozycje! pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: jak nazwac firme budowlana? 01.08.08, 12:56 co sie bedziesz wysilac;) Myoptic-bud Odpowiedz Link Zgłoś