nelly87 Re: co 10.08.08, 15:25 Też dziś jadłam :) Boskie, iście śródziemnomorskie śniadanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: co 10.08.08, 10:21 jeszcze nic ale po drodze po gazete moze cos wpadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: co 10.08.08, 11:03 "Co na śniadanie? DŻEM! Co na obiad? DŻEM! Co na kolację? DŻEM! CO NA WIECZNOŚĆ? D Ż E M !!" www.dzem.com.pl/index1_dyskografia.html Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: co 10.08.08, 10:34 przy ilosci stresow przypomnienie sobie co sie dzieje starczy mi i na sniadanie i na obiad :( kolacje pewnie tez odpuszcze. i tak drugi miesiac juz... Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: co 10.08.08, 10:38 tak jakos od paru tygodni wlasnie sie czuje... chociaz niby normalnie pracuje, robie zakupy, sprzatam - niby zyje a jednak k... COS :( effa4 napisała: > wegetujesz Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: co 10.08.08, 10:50 ja juz nic nie powinnam robic szybko, cierpliwosc powinnam miec wytatuowana w sobie... a tak na serio nie przelkne nawet kesa. effa4 napisała: > glowa do gory, idz zjedz sniadanie SZYBKO!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: co 10.08.08, 11:12 oj zebys wiedziala ze najchetniej usiadlabym i poplakala troche nad soba... ale sama sie w to wpakowalam, na wlasne zyczenie (marzenie?), na wlasna odpowiedzialnosc i wiedzialam ze biore nie tylko to dobre ale i to zle.... no to teraz mam za swoje. effa4 napisała: > biedna Odpowiedz Link Zgłoś
effa4 Re: co 10.08.08, 11:20 nie warto, trzeba zyc dalej, posmucisz sie troche posmucisz i przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: co 10.08.08, 12:27 taaa, w koncu tego kwiata jest pol swiata. ale ja tego chwasta zerwalam sobie 4lata temu i wiem jakie kolce ma ten chwast... effa4 napisała: > nie warto, trzeba zyc dalej, posmucisz sie troche posmucisz i przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co 11.08.08, 09:25 akkknes napisała: > ale ja tego chwasta zerwalam sobie 4lata temu i wiem jakie kolce > ma ten chwast... A czemu na to pozwalasz? Może czas wywalić chwast na kompost? Bo inaczej zadusi... Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie najlepiej jedzenie :] 10.08.08, 12:21 najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] najlepiej jedzenie :] Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: najlepiej jedzenie :] 10.08.08, 12:23 Popsułeś się? Zawsze mówiłeś że na śniadanie to seks jest najlepszy:P Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: co 10.08.08, 18:59 ej no nie mów ,że masz problem z niedzielnym śniadaniem co prawda pora śniadaniowa już bardzo dawno mineła ale ja tam nigdy rano w niedzielę nie jestem głodna mój opos juz o to zadbał i to bardzo dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co 11.08.08, 09:26 8n napisała: > dieta! współczuję :( idę na chałkę z masłem i nutellą :D Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: co 11.08.08, 09:32 hmmm ??? propozycji dziś jest kilka ;-) jagodzianka niezłe ciacho mniam :D świeże mięsko ... choć moze być za cieżkie tak z samego rana :P Odpowiedz Link Zgłoś