rahmanov 14.09.08, 14:32 wam się wydaje że karzdy facet chce was do łózka zaciągnąć?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Dlaczego 14.09.08, 14:34 mnie sie nie wydaje, ze karzdy, ja jestem skromna i uwarzam, rze tylko niektury facet ma na mnie hrapke. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: Dlaczego 14.09.08, 14:36 reniatoja napisała: > mnie sie nie wydaje, ze karzdy, ja jestem skromna i uwarzam, rze > tylko niektury facet ma na mnie hrapke. BUAHAHAHAHA! Genialna jesteś! Nie karzda kobieta ma takie poczócie chómoru! :P Odpowiedz Link Zgłoś
rahmanov Re: Dlaczego 14.09.08, 14:39 no ale karzdy który się na ciebie zerka już tak! a faetom wcale nie o sex chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: Dlaczego 14.09.08, 14:58 rozumiem, że jesteś facetem? I co rozumiesz pod pojęciem "miłość"? Odpowiedz Link Zgłoś
rahmanov Re: Dlaczego 14.09.08, 15:03 to samo co ty w końcu to faceci dowiedli że kobiety to też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: Dlaczego 14.09.08, 15:04 rahmanov napisał: > to samo co ty > w końcu to faceci dowiedli że > kobiety to też ludzie Odkrywcy! Ale co ma jedno do drugiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
rahmanov Re: Dlaczego 14.09.08, 15:07 dokonali tego dowodząc naukowo że kobiety czują to samo co ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dlaczego 14.09.08, 14:50 Wiekszość tych, którzy 'się na mnie zerkają', mają ochotę po prostu popatrzeć (ładny biust mam, niech se patrzą). Nieco mniejszy procent panów chciałoby seksu ze mną, ale boją się prosić/uważają, że nie wypada/wiedzą, że i tak nic nie wskórają. Jeszcze mniejszy procent panów chciałoby seksu ze mną i nie boją się dać tego do zrozumienia. Jeszcze mniejsza liczba panów nie ma ochoty na seks ze mną i nie sprawia im przyjemności gapienie się na mój biust. Po czym następuje najmniej liczna grupa panów, którzy nie tylko chcieliby seksu ze mną, ale też marzą o spacerkach za rączkę lub też moich obiadkach (nieliczni z tej grupy - nawet o wspólnych dzieciach). Tak się mniej więcej przedstawia profil męskiej populacji, która jest w jakiś sposób z moją osobą zaznajomiona :-D Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dlaczego 14.09.08, 14:57 A co ty, dziecko, wiesz, nie jesteś żadnym z panów, którzy mnie znają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Dlaczego 14.09.08, 14:53 Jak jakis niektury facet sie na mnie zerka to zeczywiscie z pewnosciom chce mnie zaciongnonc do lurzka. zdaje mi sie tak, bo tak uwarzam. I jesli nie chodzi wam o sex to o co w takim razie? Czyzby pokolenia kobiet siem mylily sondzonc, rze menrzczyznom chodzi tylko o nasze ciaua (przepraszam, ale nie mam polskiej ściąki) i sex wlasnie? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Dlaczego 14.09.08, 14:56 ale co to jest ta milosc, tak kąkretniej, bo dla faceta milosc = sex zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rahmanov Re: Dlaczego 14.09.08, 15:04 dla faceta tak jak napisałem słowo miłość znaczy to samo co dla kobiety czyli ma wiele znaczeń Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Dlaczego 14.09.08, 15:13 Mylisz sie, ja znam sie na meszczyznach bo jestem meskim psychologiem i uwiesz mi, ze meszczyzni milosc rozumiom jako seks, a kobiety jako romantyke. Taka jest rurznica miedzy tymi dwoma pciami. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Dlaczego 14.09.08, 15:48 rahmanov napisał: > bzdura > W ten sposub nie bende z tobom dyskutowac. albo sie obzucamy inwektywami albo rozmawiamy jak ludzie na jakimź poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: Dlaczego 14.09.08, 15:20 Renia to nie ma sensu- on nie rozumie... i nie zrozumie :P Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Dlaczego 14.09.08, 14:55 To pokasz mi faceta, kturemu nie chodzi o sex!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rahmanov Re: Dlaczego 14.09.08, 14:58 MI i 70% facetów jakich znam! jak facet chce normalne poznać kobietę w pracy czy przez znajomych to ZAWSZE ma ochotę na związek a nie sex w burdelu albo na na dyskotece w sopocie/augustowie to co inego Odpowiedz Link Zgłoś
rahmanov Re: Dlaczego 14.09.08, 15:06 a ty albo chesz tylko seksu albo związku bez seksu Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: Dlaczego 14.09.08, 15:08 Oj, no napisałeś, że chcecie związku A NIE seksu. A seks tak czy siak się wszędzie przewija i nie uwierzę, że ktoś myśli o związku a o seksie już nie. Jak Ci się kobieta podoba to nie zastanawiasz się jakby było z nią w łóżku? Odpowiedz Link Zgłoś
rahmanov Re: Dlaczego 14.09.08, 15:12 > Jak Ci się kobieta podoba to nie zastanawiasz się jakby było z nią w > łóżku? Jak ci się facet podoba to nie zastanawiasz się jakby było z nim w łużku? Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: Dlaczego 14.09.08, 15:21 zastanawiam się od razu jakby było z nim w łóżku! Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak słownik ortograficzny? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dlaczego 14.09.08, 15:16 rahmanov napisał: > wam się wydaje że karzdy facet chce was do łózka zaciągnąć?? > > > Na szczęście nie kaRZdy. Niektórych sama bym chciała zobaczyć we własnym łóżku.:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wymyslona87 Re: Dlaczego 14.09.08, 15:30 Nie każda kobieta analizuje od razu wnikliwie, czy facet chce ją zaciągnąć do łóżka czy nie... nie generalizujmy niczego! Pewnie są mężczyźni, którzy chcą czegoś więcej i z pewnością takie kobiety, które w ten sposób nie oceniają wszystkich facetów! Ludzie nie myślmy zawsze stereotypowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
putea Re: Dlaczego 14.09.08, 15:55 no wlasnie dlaczego zawsze do luszka, jesli my czasem chcemy na blacie kuchennym ? bo nie karzdy wybiega fantazja poza luszko :P Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Dlaczego 14.09.08, 15:57 Mnie nie chce ciągnąć każdy facet, niestety, interesują się mną jeno heteroseksualiści. Odpowiedz Link Zgłoś
i.see.you.baby Re: Dlaczego 14.09.08, 19:25 a dlaczego Tobie się wydaje, że nam się wydaje??? Odpowiedz Link Zgłoś