lutraki 14.10.03, 09:01 jaki kolor fiutka maja wasi faceic? czy jest on jednolity czy moze w ciapki? bo mojego meza jest cieniowany, ma ciemne brazowe plami, to taka uroda, czy wiekszosc panow tak ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: penis kolor? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 14.10.03, 10:28 Raczej uważam że Twój mąz ma syfa. Jakieś plamki czy coś? To hmm niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: penis kolor? 14.10.03, 11:03 Gość portalu: Marta napisał(a): > Raczej uważam że Twój mąz ma syfa. Jakieś plamki czy coś? To hmm niedobrze. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: penis kolor? IP: 217.153.88.* 14.10.03, 11:14 taki kolor ( te plamki) to po wyjęciu z dupy, a mówiłaś , że nie lubisz, oj figlarka z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
oberver Był kiedyś w internecie taki ... 14.10.03, 11:45 obrazek, który sobie wszyscy rozsyłali. Taki bukiet, chyba z 30-40 fujarek, to dopiero była róznorodnośc. Szkoda, że tego już nie mam, bo bym podesłała lutraki. A tak w ogóle, to trochę pomyliłaś forum, załóż te wątki na Cosmo, a idę o zakład, że zrozumienie będzie większe :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: penis kolor? 14.10.03, 21:45 lutraki napisała: > jaki kolor fiutka maja wasi faceic? czy jest on jednolity czy moze w ciapki? > bo mojego meza jest cieniowany, ma ciemne brazowe plami, to taka uroda, czy > wiekszosc panow tak ma? syfa ma jak nic ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara zydowka Re: penis kolor? IP: 5.3.1R* / *.ford.com 14.10.03, 22:52 moj "system" jest o wiele cioemniejszy od niego samego. jest zupelnie czarny Odpowiedz Link Zgłoś