lubie_gazete 03.10.08, 14:19 Jak w temacie. Skoro nie ma chłopa to trzeba sobie jakoś radzić,co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_ameleczki Re: Masturbujecie się? 03.10.08, 17:55 no ty napewno musisz, biedaku, ztad twoja frustracja.. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Masturbujecie się? 04.10.08, 10:11 a możesz wyjaśnić jaki jest cel tego pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Masturbujecie się? 09.10.08, 21:24 a jaki jest cel zadawania pytań typu : jak się czujecie ? jak zarywacie chlopa, babę ? co ubieracie na randkę z byłym mężem/partnerem ? po co się oburzać ? masturbacja ? chyba minął czas, gdy się ją uważało za grzech 'samogwałtu' jak straszliwy ten czyn zwykł nazywać kościół katolicki ? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Masturbujecie się? 10.10.08, 09:01 Tak Od 15 lat W domu, w łóżku, pod prysznicem, pod stołem i czasem na stole, w aucie i na łonie natury, sama i z mężem,na zmianę i w rytmie coś jeszcze chcesz wiedzieć :D A ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Masturbujecie się? 25.10.08, 22:12 ja zrobiłam to po raz pierwszy w wieku 13 lat :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Masturbujecie się? 25.10.08, 22:11 aidka napisała: > a jaki jest cel zadawania pytań typu : jak się czujecie ? jak > zarywacie chlopa, babę ? co ubieracie na randkę z byłym > mężem/partnerem ? > po co się oburzać ? > masturbacja ? > chyba minął czas, gdy się ją uważało za grzech 'samogwałtu' jak > straszliwy ten czyn zwykł nazywać kościół katolicki ? Ależ ja się wcale nie oburzam! pytam z czystej ciekawości... też nie uważam, ze jest to grzech, ale zasadniczo będąc kobietą z jakimiś tam przejściami, zdecydowanie wolę seks z facetem, niż samej zaspokajać "parcie" ;p Pyatm się skąd to pytanie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sexiwoman Re: Masturbujecie się? 10.10.08, 10:42 Na pewno mniej od Ciebie niedoruchana babo. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-lubie-gazety Re: Masturbujecie się? 11.11.08, 07:37 a ty konia walisz? baba cie z wyra wykopala, a chciało by sie tak jeszcze chociaz pomacać nie? hahaha załosny staruchu. ale jak chcesz to mozemy razem sie pomasturbowac to sie chociaz napatrzysz hehehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Masturbujecie się? 14.11.08, 23:39 a czort go ta wie!!!! ;p może go podnieca myśl, że babeczki to robią... a na allegro.pl można za dosłownie parę złotych jakiś fajny wibratorek zamówić, taki co mieści się w torebce i w każdej chwili jest pod ręką ;) dlatego nie rozumiem w ogóle o co halo! :D Odpowiedz Link Zgłoś