fitit 17.10.03, 14:26 Opier...łem babę, że nie sprząta po swoim srającym psie. Ale zrobiła durną minę, prawie taką jaką miał jej piękny kundel !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Fitit sorry, ale dwa pytania: IP: *.ath.spark.net.gr 17.10.03, 14:37 1) baba nie wychodzi na spacer z psem i pies sra w domu czy tez opier..ś ja za to, ze nie sprzata tego, co pies zrobi na dworze? 2) (odpowiedz tylko w przypadku jesli pies sra w domu). Skoro baba nie sprzata po swoim srajacym psie to przepraszam najmocniej , ale mieszkacie wsrod gowien czy Ty sprzatasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius cytat 17.10.03, 14:40 " - co mi pani sra tu tym psem pod oknem?? - a co panu pies przeszkadza pies? " a skąd? :-) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius może 17.10.03, 14:58 Fitit powinien uczynić to, co uczynił świr? :-) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: op...babę ! 17.10.03, 14:40 fitit napisał: > Opier...łem babę, że nie sprząta po swoim srającym psie. > Ale zrobiła durną minę, prawie taką jaką miał jej piękny kundel !!! A na drugi raz baba przyjdzie z mężem który ci wp...l spuści. I po co ci to było? Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: op...babę ! 17.10.03, 15:04 mike_mike napisał: > fitit napisał: > > > Opier...łem babę, że nie sprząta po swoim srającym psie. > > Ale zrobiła durną minę, prawie taką jaką miał jej piękny kundel !!! > > A na drugi raz baba przyjdzie z mężem który ci wp...l spuści. I po co ci to > było? > Solówka, proszę bardzo ( chociaż parę razy się zdziwiłem). Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: op...babę ! 17.10.03, 17:37 fitit napisał: > mike_mike napisał: > > > fitit napisał: > > > > > Opier...łem babę, że nie sprząta po swoim srającym psie. > > > Ale zrobiła durną minę, prawie taką jaką miał jej piękny kundel !!! > > > > A na drugi raz baba przyjdzie z mężem który ci wp...l spuści. I po co ci t > o > > było? > > > > Solówka, proszę bardzo ( chociaż parę razy się zdziwiłem). heh........"akcja" szyici w lasku...... dobre.. pozdrowienia dla żony..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: op...babę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 22:10 fitit napisał: > Opier...łem babę, że nie sprząta po swoim srającym psie. > Ale zrobiła durną minę, prawie taką jaką miał jej piękny kundel !!! Op...ol kiedys srajacego na swiezym powietrzu czlowieka. Zadziwiajace, ale warszawiacy coraz czesciej chca jak pieski zalatwiac swoje potrzeby na zielonej trawce ;O! Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini o jesssoooo 17.10.03, 22:31 jacy beznadziejni sa tacy ludzie. wyprowadz sie do domu wolnostojacego. masz za malo kasy?? trzeba cierpiec. kasa daje lepsze samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: o jesssoooo 20.10.03, 14:07 wasza_bogini napisała: > jacy beznadziejni sa tacy ludzie. wyprowadz sie do domu wolnostojacego. masz za > > malo kasy?? trzeba cierpiec. kasa daje lepsze samopoczucie. > Mieszkam w jak Ty to nazywasz "domu wolnostojącym". Opisane zdarzenie miało miejsca na ul. Boh. Monte Cassino w pewnym nadmorskiem mieście. Nie rozumię wątku o kasie ? Oświecisz mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Fitit!!! 20.10.03, 14:43 Swoją krucjate powinieneś zacząc od opierdalania tych wszystkich w róznym wieku, którzy zostawiaja za soba w rożnych miejscach syf w postaci butelek plastikowych, potłuczonych szklanych, kartonów, reklamowek i innego smiecia - to sie samo nigdy nie rozłozy, a ekologiczne psie gówienko i owszem... Ach i te wszystkie "prezenty" zostawiaja za soba podobno rozumni ludzie. Wiec jak to się ma do gówienek nierozumnych pieków??? No chyba, że ten ludzki syf jest ci szczególnie bliski... Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Fitit!!! 20.10.03, 14:46 capa_negra napisała: > Swoją krucjate powinieneś zacząc od opierdalania tych wszystkich w róznym > wieku, którzy zostawiaja za soba w rożnych miejscach syf w postaci butelek > plastikowych, potłuczonych szklanych, kartonów, reklamowek i innego smiecia - > to sie samo nigdy nie rozłozy, a ekologiczne psie gówienko i owszem... > Ach i te wszystkie "prezenty" zostawiaja za soba podobno rozumni ludzie. > Wiec jak to się ma do gówienek nierozumnych pieków??? > No chyba, że ten ludzki syf jest ci szczególnie bliski... > w okolicy jaką zamieszkuję ten jak to nazywasz "ludzki syf" jest regularnie sprzątany. Psie gówna niestety nie. Nie chcę czekać aż gówno z mojego obcasa ekologicznie się rozłoży. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Fitit!!! 20.10.03, 14:57 No to ci zazdroszczę- bo w mojej okolicy jesli najbliższe otoczenie /trawnik przy bloku/ jest sprzatane to najbliższe krzaki juz nie. A jesli chodzi o psie gówienka to mimo, że ma 2 ( słownie dwa) psy nie jestem zwolenikiem wyprowadzania im ludziom pod okna. Czasami jedynie sie zastanawiam po jaka cholere płace podatek za psa ?? ba ja płace za 2... I co ?? Z jednej strony mam okazje zebrac po głowie od "nie psiarza" , a z drugiej NIC mi sie od miasta "nie nalezy" z tyt płacenia podatku. Są cywilizowane miejsca na tej ziemi , ze jak płacisz podatek za psa to i po psie słuzby porzadkowe sprzatają. Powiesz pewnie,ze cywilizowani ludzie sprzataja sami za swoim psem...zgoda tyko sie obawiam, że ktos widzac mnie w takiej sytuacji mógłby zadzwonic po pogotowie... Przykład - kolezanka po 12 latach wróciła z USA i karnie zbierała gówienka - po 3 miesiącach przestała - dlaczego????, a dlatego bo ludzie i to wcale nie ci z psami smiali sie z niej w zywe oczy. I bądź tu mądry i pisz wiersze.... Odpowiedz Link Zgłoś