Gość: patrycja IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 23.10.03, 00:17 Czy któraś z was orientuje się może jak to jest z murzynami? Poznałam bowiem czarnego jak sadza Davida lecz nie skorzystałam i nie wiem czy to nie był życiowy błąd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ron Re: black& white IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:21 sex bez celu prokreacji byłby grzechem, a więc dobrze się stało że nie zgrzeszyłaś moja córko.NIe załuj tego albowiem ścieżka sprawiedliwych prowadzi przez..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koka Re: black& white IP: 213.195.173.* 23.10.03, 00:23 Żałuj,żałuj i jeszcze raz żałuj,czarni chłopcy wiele mogą dać kobiecie oj wiele,wiem coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: black& white IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:35 a cóż takiego mogą ci dać czego ktoś made in Poland nie ma, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
madama_motyl Re: black& white 23.10.03, 00:37 Pewnie chodzi o długość penisa,średnia made in Poland napewno jest krótsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: black& white IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 23.10.03, 00:38 Z doświadczenia wiem że nasi chłopcy mają standardową przecietną. A może jest na tym świecie więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
coco26 Re: black& white 23.10.03, 10:48 Dlugosc nie jest najwaznijesza.... grubosc odgrywa wieksze znaczenie :)) Co z tego, ze jest dlugi jak moze byc cienki... brrrrrrrr... Z czarnoskorym facetem jest bardzo przyjemnie... oj bardzo.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś