Dodaj do ulubionych

Może to dziwne pytanie, ale...

IP: 195.92.39.* 24.10.03, 11:38
Czy ktoś zna się na jabolach? Nazwy, parametry, rok produkcji, procenty,
wspomnienia z dzieciństwa...? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: xanatos Re: Może to dziwne pytanie, ale... IP: 195.92.39.* 24.10.03, 11:46
      Dziękuję za odpowiedzi. Już nie trza więcej. Znalazłem co szukałem.
    • pajdeczka Re: Może to dziwne pytanie, ale... 24.10.03, 11:47
      Gość portalu: xanatos napisał(a):

> Czy ktoś zna się na jabolach? Nazwy, parametry, rok produkcji, procenty,
      > wspomnienia z dzieciństwa...? :)

Xana, z takim pytaniem to się wyskakuje wieczorem, kiedy to na forum
      uaktywniają się amatorzy tego wyrafinowanego trunku. A teraz , widzisz sam, ani
      jednego smakosza. Jest szczególnie tutaj taki jeden, który jak się porządnie
      skuje jabolem to jest w stanie coś napisać.
      • Gość: xanatos Re: Może to dziwne pytanie, ale... IP: 195.92.39.* 24.10.03, 11:57
        Paniom polecam szlachetne wino o królewskiej nazwie Bona (cóż to była za
        kobieta). Jest to tak zwany girlbełt. Można go spożywać na wieczorkach
        panieńskich, lub imprezach ze striptizem. Dodatek płynu hamulcowego sprawia, że
        wino ma posmak sportowy i zachęcający do energicznej zabawy (wbrew nazwie płynu
        nie ma się wtedy zahamowań). Uwaga wszystkie Panie owo wino wzmaga
        pożądanie. :))
        • pajdeczka Re: Może to dziwne pytanie, ale... 24.10.03, 12:04

> Paniom polecam szlachetne wino o królewskiej nazwie Bona (cóż to była za
          > kobieta). Jest to tak zwany girlbełt. Można go spożywać na wieczorkach
          > panieńskich, lub imprezach ze striptizem. Dodatek płynu hamulcowego sprawia,
          że
          >
          > wino ma posmak sportowy i zachęcający do energicznej zabawy (wbrew nazwie
          płynu
          >
          > nie ma się wtedy zahamowań). Uwaga wszystkie Panie owo wino wzmaga
          > pożądanie. :))

To się nawet dobrze składa, bo pożądam męża bliźniej swojej, więc na pałera się
          nadaje. A ile kosztuje, jeśli łaska, bo nie wiem czy mnie stać na taką rozpustę?
          • Gość: xanatos Re: Może to dziwne pytanie, ale... IP: 195.92.39.* 24.10.03, 12:06

> To się nawet dobrze składa, bo pożądam męża bliźniej swojej, więc na pałera
            się
            >
            > nadaje. A ile kosztuje, jeśli łaska, bo nie wiem czy mnie stać na taką
            rozpustę
            > ?

Owo cudo kosztuje jedynie trzy złote. W promocji rozmowa z ekspertami, którzy
            zawsze czekają przed sklepem :))
            • pajdeczka Re: Może to dziwne pytanie, ale... 24.10.03, 12:14

>Owo cudo kosztuje jedynie trzy złote. W promocji rozmowa z ekspertami, którzy
              > zawsze czekają przed sklepem :))

Ale eksperci za darmo nie udzielają porad. Albo sobie zażyczą spółe (fuj, będę
              musiała z nimi się napić "z gwinta"), albo drugie 3 zeta za ekspertyzę:))
              • Gość: xanatos Re: Może to dziwne pytanie, ale... IP: 195.92.39.* 24.10.03, 12:15

> Ale eksperci za darmo nie udzielają porad. Albo sobie zażyczą spółe (fuj,
                będę
                > musiała z nimi się napić "z gwinta"), albo drugie 3 zeta za ekspertyzę:))

Ach te promocje... mówią 0 procenta, a tu taki syf...
    • ydorius Re: Może to dziwne pytanie, ale... 24.10.03, 11:56

staczasz się przyjacielu. Czynisz porutę w nocnych autobusach, interesujesz się
      jabolami, zadajesz co i rusz dziwniejsze pytania. Martwię się o Ciebie :-)

m,
      .y.

----------------------------------
      What is home without Plumtree's Potted Meat?
      Incomplete.
      • Gość: xanatos Re: Może to dziwne pytanie, ale... IP: 195.92.39.* 24.10.03, 11:59
        ydorius napisał:

>
        > staczasz się przyjacielu. Czynisz porutę w nocnych autobusach, interesujesz
        się
        >
        > jabolami, zadajesz co i rusz dziwniejsze pytania. Martwię się o Ciebie :-)

Jabolami interesuję się tylko i wyłącznie w celach naukowych. Wiesz, że przed
        rozmową ze Studentem muszę się przygotować :)
    • cebulka_dymka Re: Może to dziwne pytanie, ale... 24.10.03, 11:59
      Nie pamietam dobrze roku(to chyba z 10 lat temu) byl taki jabol-ZOMBI.Jakos do
      dzisiaj milo go wspominam...Moze przez to,ze w chwili nie posiadania wiekszej
      ilosci kasy,skutecznie pomagal mi zatapiac robaka...Dzis od czasu do czasu pod
      koniec miesiaca ratuje sie juz nie tanimi winami,ale
      browarami...typu:Dragon,Jasne bo jasne,Ciemne bo ciemne,troche drozszymi
      Volcikami...Nie wiem czy to juz uzaleznienie,czy tez chec eksperymentowania...
      • Gość: xanatos Re: Może to dziwne pytanie, ale... IP: 195.92.39.* 24.10.03, 12:03
        cebulka_dymka napisała:

> Nie pamietam dobrze roku(to chyba z 10 lat temu) byl taki jabol-ZOMBI.Jakos
        do
        > dzisiaj milo go wspominam...Moze przez to,ze w chwili nie posiadania wiekszej
        > ilosci kasy,skutecznie pomagal mi zatapiac robaka...Dzis od czasu do czasu
        pod
        > koniec miesiaca ratuje sie juz nie tanimi winami,ale
        > browarami...typu:Dragon,Jasne bo jasne,Ciemne bo ciemne,troche drozszymi
        > Volcikami...Nie wiem czy to juz uzaleznienie,czy tez chec eksperymentowania...

Thx. Wierzę ekspertom :)
    • Gość: xanatos Re: Może to dziwne pytanie, ale... IP: 195.92.39.* 24.10.03, 12:14
      Wino Ballada. Owo cudo spożywa się na tak zwany bis. Jest stosowane jako
      odtruwacz. Wiąże się z siarczanami co daje zupełnie niegroźną wodę wydalaną
      tradycyjną drogą z organizmu (czy na sali jest jakiś chemik? lekarz później...)
      Zastosowanie płynu borygo pozwala na uzyskanie znakomitych efektów
      multimedialnych i halucynogennych. Polecany filmowcom i poetom.
    • cebulka_dymka Re: Może to dziwne pytanie, ale... 24.10.03, 12:26
      I cos mi sie jeszcze przypomnialo-a znacie proste wino francuskie?Miesza sie
      1:1 jabola(moze byc Mocarz) z cola...Mniam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka