grzeczna_dziewczynka15 23.11.08, 23:51 Dzis caly dzien jestem napalona. Potrzebuje fizycznie drugiego czlowieka, bo masturbacja nie daje rady na te lekko-nostalgiczne teksnote. A facet daleko, fuck friend dzis nie ma czasu. Buu, co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochamkobiety Re: napalona jestem;) 23.11.08, 23:52 A ja mam zazdrosną kochankę. Sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 23.11.08, 23:54 Szkoda:) A chociaz dajesz sie lubic? Nie poszlabym do lozka z kims niesympatycznym. Mam swoje zasady;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamkobiety Re: napalona jestem;) 24.11.08, 00:04 Po lekturze bloga wyrobisz sobie zdanie, czym miły:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 10:33 Jak tylko uporam sie z gramscim i baumanem na pewno zajrze. Na razie ci panowie mnie podniecaja. Bauman jest taki bardziej do rany przyloz i pelen zrozumienia, a GRamsci taki bardziej sm;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: napalona jestem;) 23.11.08, 23:55 eh, a ja wole wibrator niz facetow, seks uprawiam z nimi tylko ze wzgledow ogolnie mowiac towarzyskich Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 00:00 No ja rozumiem, ze fachowy wibrator czy tam dildo to moze niezle zaspokoic, ale dzis to mi sie ckni za seksem z ludziem Odpowiedz Link Zgłoś
rudacleo Re: napalona jestem;) 24.11.08, 12:50 Mahadeva, przepraszam, ze zapytam odnosnie watku o seksie, a z wibratorem masz orgazm? Bo z facetami napisalas, ze nie miewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pomdetersote Re: napalona jestem;) 23.11.08, 23:59 sublimuj sport uprawiaj jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 00:02 W tej chwili? troche pozno. A na seks w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: napalona jestem;) 24.11.08, 00:05 czyli masz nauczke, ze trza poszerzyc grona fuck friendow :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomdetersote Re: napalona jestem;) 24.11.08, 00:17 złotousta Maha masz dobrą radę na każdą okazję w zakładzie pracy jesteś pewnie jedną z tych biurowych mąt Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 10:28 Alw ja jestem taka tradycjonalistka;) Lubie seks tylko z kilkoma osobami, a najbardziej z moim facetem, no i boje sie otworzyc na wiecej:( Ale masz racje, cos z tym trzeba zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 10:29 JOjO, sublimacja konczy sie frystracja. Kazde dziecko to wie Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: napalona jestem;) 24.11.08, 00:23 Wsadz sobie granat w p......A ja będę "niegrzeczną"dziewczynką i wsune sie pod kołderkę do mojego ukochanego....... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: napalona jestem;) 24.11.08, 00:32 ja tez musze, bo jeszcze mnie rzuci i znow bede sama :/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 10:30 Czyli probowalas skoro polecasz? Mozesz napisac wiecej o doznaniach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: napalona jestem;) 24.11.08, 00:37 Nie odpowiadajcie na tą gejowska prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 10:31 Nie jestm gejem. Nawet nie jestem lesbijka. jestem chyba bi, ale bardziej w strone hetero. Skad wniosek o prowokacji? Toz napalona nie moge byc?? Odpowiedz Link Zgłoś
zly_misio Re: napalona jestem;) 24.11.08, 10:37 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Skad wniosek o prowokacji? Toz napalona nie moge byc?? możesz!! daj numer telefonu, reszta na miejscu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 10:50 Hmm, tak w ciemno sie oferujesz? Nie lubie randek w ciemno;> Odpowiedz Link Zgłoś
zly_misio Re: napalona jestem;) 24.11.08, 10:53 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Hmm, tak w ciemno sie oferujesz? Nie lubie randek w ciemno;> no, nie, nie, lampa na pewno będzie włączona. :PPP ale co ty od razu RANDKA?. wpierw proszę zdjęcia soute na pocztę przesłać :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 11:27 Faceci:) Najpierw kusi, ze tylko numer mam dac i sprawa zalatwiona, a teraz jakies lookistowskie wybiegi;> Odpowiedz Link Zgłoś
zly_misio Re: napalona jestem;) 24.11.08, 11:37 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Faceci:) > Najpierw kusi, ze tylko numer mam dac i sprawa zalatwiona, a teraz jakies > lookistowskie wybiegi;> telefon to tylko po to, aby przesłać, zgodnie z duchem czasu, smsa z oceną zdjęć i terminem włączenia lampy oraz zapięcia kajdanek :PP Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik do kochamkobiety:) 24.11.08, 12:38 KOCHAMKOBIETY napisałam na priva. Czekam na odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 13:29 Mahadeva -albo inna koleżanka - może mnie któraś oświeci w kwestii wyzszości wibratora nad żywym facetem? Bo przychodzi mi do głowy tylko to, że można nie zawracac sobie głowy depilacją ani wyborem bielizny:)) Ale może o czymś nie wiem... Z żadnym się jeszcze nie bzykałam Odpowiedz Link Zgłoś
zly_misio Re: napalona jestem;) 24.11.08, 14:08 nawrocona5 napisała: > Z żadnym się jeszcze nie bzykałam pytasz o depilację czy bieliznę? :))) ps. jak można się bzykać z depilacją? wytłumacz proszę bo nie wiem. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: napalona jestem;) 24.11.08, 14:47 Ja też poproszę o wytłumaczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 21:03 Wibrator jest tak zaprogramowany, zeby zmaksymalizowac orgazm, wiec czytsi technicznie dobrze to moze wyjsc. ALe oczywiscie ta spoleczna funkcja seksu tez jest istotna. NIe sama techinka czlowiek zyje;) Najpiej polaczyc wibrator z facetem;) Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 21:12 no nie wiem... nie kazdy facet musie sie dobrze czuc w towarzystwie wibratora. ja jeszcze swoich formalnie sobie obu nie przedstawilam:) chociaz biorac pod uwage ze to zwiazek na odleglosc chlop musi miec swiadomosc ze rampant rabbit bywa w uzyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 21:48 >Wibrator jest tak zaprogramowany, zeby zmaksymalizowac orgazm, wiec >czytsi >technicznie dobrze to moze wyjsc. Ale faceci mają chyba jednak więcej programów.... A przynajmniej powinni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamkobiety Re: do kochamkobiety:) 25.11.08, 00:01 iwonesik napisała: > KOCHAMKOBIETY napisałam na priva. Czekam na odpowiedź:) A co było na tym privie?:) Moja wizytówka nie jest skonfigurowana. Nie łapię żartu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: do kochamkobiety:) 25.11.08, 08:39 OK, napisałam na pocztę gazetową, pewnie nie doszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: napalona jestem;) 24.11.08, 21:05 Masz racje, straszne sa. Ale czasem i wychodza na dobre, bo jak juz sie spotkamy przynajmniej nie ma rutyny;) No i nie klocimy sie o porzadek;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: napalona jestem;) 25.11.08, 17:51 gd, Podobno listopad taki jest. I grudzień, styczeń... ;) Odpowiedz Link Zgłoś