Gość: gepart czester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 19:22 hej wczoraj pisalam, ze strasznie kreci mnie jak facet jest inteligenty:))) powiedzcie na co was wasi faceci poderwali? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasza_bogini Re: sposob na kobitke 29.10.03, 19:24 > hej > wczoraj pisalam, ze strasznie kreci mnie jak facet jest inteligenty:))) > powiedzcie na co was wasi faceci poderwali? na temperament i piekne cialo, szybkie myslenie i lekki anarchizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karalajna Szybkie myślenie,własne zdanie,komunikatywność.n/t IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepart czester Re: sposob na kobitke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 20:34 he he he no no no Kobitki czyli nie na dresy i bmw ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: sposob na kobitke 29.10.03, 20:38 Gość portalu: gepart czester napisał(a): > he he he > no no no Kobitki czyli nie na dresy i bmw ;) > pozdrawiam ****** Ales ty malo zyciowy. Dres i BMW tez sie moga w tym miescic. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
jodis Re: sposob na kobitke 29.10.03, 22:31 czester mam do ciebie pytanie osobiste czy masz na imie Magda lub Marta jak nie chcesz na forum to wrzuc mi w skrzynke jesli zadna z powyzszych wystarczy nie Odpowiedz Link Zgłoś