ismena8 20.01.09, 19:44 Mam pytanko:czy plamienia okołoowulacyjne pojawiają się u Was w trakcie owulacji,przed czy po? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ismena8 Re: plamienia:( 20.01.09, 19:51 Byłam u ginekologa -wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: plamienia:( 20.01.09, 19:52 Jestes na tabletkach? Jak sa plamienia to moze trzeba zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: plamienia:( 20.01.09, 19:57 To moze zmienic ginekologa. Plamienia nie sa normalne. Uplawy, tak. Plamienia - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: plamienia:( 20.01.09, 20:18 Zależy jakie plamienia i jakie upławy - nie można tak generalizować. CHyba wszyscy ginekolodzy ci powiedzą, że krwawienia/plamienia okołoowulacyjne się zdarzają i niekoniecznie świadczą o jakiejś patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: plamienia:( 20.01.09, 20:22 Zgada sie Ozlem. I tak za malo danych na leczenie forumowe. ;) Domyslam sie, ze jest to cos bardzo nowego jesli pyta. Wiec tez nie jest normalne dla niej. Dobrze, ze nie ignoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: plamienia:( 20.01.09, 20:20 Ismena.. Nie wiem ile to u Ciebie trwa, ale jesli pierwszy miesiac, to poczekaj i obserwuj. Moze przetrenowana jestes (jesli uprawiasz sport)? Bralas jakies tabletki, antybiotyk? Mialas duzy stres? Przyczyn moze byc troche. Mam nadzieje, ze uzylas zamiennie slow: plamienia, uplawy i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: plamienia:( 20.01.09, 19:48 wogole sie nie pojawiaja, czy to źle? :P Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: plamienia:( 20.01.09, 20:00 A ogolnie to przeczytalam plemienia i myslalam, ze bedzie o indianach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś