Dodaj do ulubionych

Powiedzcie co myślicie dziewczyny.

• rzeka.suf Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 31.01.09, 16:01
      jestes kolesiem, ktory:
      najczesciej slucha disco
      do anonsu towarzyskiego wybiera kiepskie ( przeswietlone, mdle kolorystycznie)
      zdjecie na tle kuchni i nie widzi w tym nic razacego

moja - subiektywna - odpowiedz na ciebie: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (
      rymuje sie z bleeeeeeeeeeeeeeeeee)
      • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 31.01.09, 16:12
        Tak, jak tańczę slucham disco, na weselu raz tańczyłem z dziewczyną przy "jesteś
        szalona" i się swietnie bawiliśmy. W domu jak pracuję przy kompie słucham
        przeważnie Sarah Brightman, Kitaro, Shankara i wiele wiele innych. Slucham nawet
        metalu, i co z tego, nie wolno mi? :)

To zdjęcie zostało zrobione komórką.

Dziękuję za Twoją subiektywną wypowiedź na mój temat :)
        • rzeka.suf Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 31.01.09, 16:25
          oczywiscie, ze wolno ci sluchac tego, co podoba sie tobie oraz
          wybierac zdjecia wg wlasnego uznania.
          moj poprzedni post jest odpowiedzia na ten wybor.
          • burmetka Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 31.01.09, 16:30
            tak, naprawde. Jesteś tym typem facetów, który odpycha. Jeśli chodzi o wygląd to
            niestety należysz do tych przeciętnych, pa
            • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 31.01.09, 16:36
              Ale kogo odpycha, chyba nie wszystkie Panie, co? :) uff, to jest jeszcze dla
              mnie nadzieja :)
    • dzikoozka Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 31.01.09, 19:27
      Ożesz ty sie po skaryszku rozbijasz... bede omijała szerokim łukiem ;PP
      • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 31.01.09, 20:23
        Uwielbiam tam chodzić, szczególnie od tej strony gdzie jest stadnina, zdjęcia
        tam robię, i oszałamia mnie ten wrzask kilkuset wron, ale bardzo przyjemnie,
        niezwykłe wrażenie, i bardzo pozytywna ciepła energia tam jest.
    • klymenystra Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 01.02.09, 14:51
      Raczej nie pije, ale po kilku glebszych wyjdzie na parkiet. Znaczy sie hipokryta O.o
      • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 08:58
        Piję rzadko bardzo, i tylko na humor mocny, nie lubię tracić nad sobą kontroli :)
    • lidkaa22 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 01.02.09, 21:25
      mareczekk77 napisał:

Proktologia jest niesmaczna dla kobiet? dla ilu kobiet> ile znasz
      kobiet i ilu
      zadałas to pytanie?

Proktologia - to dziedzina chirurgii zajmująca sie chorobami jelita
      grubego i odbytnicy. Są to choroby zapalne i nowotworowe. Objawy
      tych chorób są często bardzo uciążliwe i długotrwałe, mają charakter
      nawracający. Ropne wycieki z odbytnicy, zmiany ropne sączące w
      okolicy odbytu, ropnie płytkie i głębokie, bóle odbytnicy, a także
      nietrzymanie stolca i gazów związane z wiekiem, po urazach oraz po
      porodach, a także krwawienia.

Zapewniam Cię, że dla 99,9% kobiet jest to obrzydliwe.
      • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:10
        Tak, proktologia to poważna dziedzina. Ale gdy piszę ze chciałbym być profesorem
        proktologii dla mojej dziewczyny, każdy wie co mam na myśli. To taki idiom -
        sporo dziewczyn mi pisało że "lubią być tam badane". I jakoś im się nie
        kojarzyło to z tym co wkleiłaś z wikipedii. A czy jak mówisz "gów.. prawda" albo
        mówisz czy też słyszysz na filmach "shit" to od razu w Twoim umyśle powstają
        wizje kup i smrodku? to chyba musisz się podleczyć trochę :)

99,9% kobiet? :) wow, ok, na świecie mamy ponad 3 miliardy Pań. Niech się tu
        wpisze 2,5 miliarda (niech już będzie moja strata) że mają identyczne
        skojarzenia jak Ty, a uwierzę Ci, i przeproszę. No to czekam na wpisy.
        • idasierpniowa28 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:12
          O rany, jaka dyskusja się wywiązała :) Zajrzałam na ten profil, nie
          wgłebiając się w niego co prawda, ale niczym mnie nie urzekł.
          Pomijając fakt, że mężczyzna który zwraca się do kobiet "Co u was
          słychać laski?" ma u mnie minusa już na samym wstępie.
          • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:32
            Dla mnie dziewczyna która kasuje faceta bo ten mówi cześć laski, a nie chce go
            glębiej poznać, zgrywa królową i myśli bardzo płytko - za to ma u mnie na samym
            wstępie minusa :)
            • idasierpniowa28 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 10:01
              Drogi Marku, nie oceniaj proszę głębokości mojego myślenia po jednym
              poście. Będę wdzięczna.
              Zwrot " cześć laska" przywodzi mi na myśl bardzo określony rodzaj
              mężczyzn, który niekoniecznie musi mi się podobać ;) Ale podpowiem
              Ci że " laska" to już raczej przeżytek. Teraz w pewnych kręgach
              używa się słowa " lachon" :D
              • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 10:05
                Zapewniam Cię, że nie jestem facetem co tak się zwraca do kobiet. Z natury
                jestem bardzo nieśmiały i grzeczny, ale na forum uzywam lekkiego języka w
                postaci laska, niunia itd :) więc niech bedzie - cześć dziewczyny - może być? :)
                • idasierpniowa28 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 10:18
                  " Niunia" jeszcze gorzej niż laska :) Faktycznie " dziewczyny"-
                  najlepiej :P
                  • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 03.02.09, 09:10
                    No ale jak macie powyżej 18 lat, to raczej już kobiety, ryczące trzydziestki... :)
        • liisa.valo Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:17
          Rany, i jeszcze nie rozumie znaczenia słowa idiom.
          Pisarz za dychę.
          • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:31
            Ale triumf, ale ekstaza, wydaje Ci się że mnie złapałaś na błędzie :) to teraz
            wkleję Ci z wikipedii definicję słowa idiom (chociaż kiedys Kochanica Rajtuza
            napisała że wikipedia jest bleee, bo wikipedia śmiała mieć inne zdanie od niej)

Idiom, idiomat, idiomatyzm – wyraz albo wyrażenie złożone, którego znaczenie
            jest swoiste, odmienne od znaczenia jakie należało by przypisać danemu wyrazowi
            czy wyrażeniu złożonemu biorąc pod uwagę poszczególne części składowe oraz
            reguły składni.

O idiomach najczęściej wspomina się w kontekście nauki języków obcych (ponieważ
            stanowią one liczną grupę wyjątków od poznawanych przez uczącego się reguł),
            stąd też bardzo często stosuje się inną definicję:

A więc - profesor proktologii oznacza lekarza, ale w sensie w ktorym to
            napisałem, znaczy że chciałbym poznać moją dziewczynę takze z tamtej,
            tajemniczej strony. Trochę nagiąłem to bo jest to twierdzenie nieznane, ale
            niech będzie ze od tej chwili jest znane.
        • lidkaa22 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:32
          Ja? To Ty sie powinienes leczyc skoro nie pamietasz co piszesz!

mareczekk77 napisał:
          Proktologia jest niesmaczna dla kobiet?

I na to Ci odpisałam.
          • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:37
            Dla ilu kobiet? - pytam po raz kolejny.....
    • 10iwonka10 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 01.02.09, 22:24
      A to ostatnie zdjecie z rowkiem w d...ie to troche jak zacheta dla
      jakiegos napalonego geja:-)
      • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:11
        Ja już nie decyduje kto na zdjęcie patrzy, ale jeśli zostanie mi taka propozycja
        złożona, odmówię.
    • arbuzunia O pracy 01.02.09, 22:57
      Nie będę się wypowiadać co do całości bo nie znam się na randkach internetowych
      ale jedno mnie zastanawia- dlaczego w dziale "O pracy" piszesz o niewydanej
      książce i blogu? Według ogólnoprzyjętej definicji praca to "zajęcie,
      zatrudnienie jako źródło zarobku" (pwn) a za pisanie bloga ci chyba nie płacą, co?

Czy bałeś się w tym dziale napisać "nie mam"? Bo przecież o książce i blogu
      mogłeś napisać np w dziale hobby lub wolny czas.
      • mareczekk77 Re: O pracy 02.02.09, 09:11
        Chetnie Ci odpowiem jeśli jesteś zainteresowana moją ofertą, bo tak to nie chce
        mi się tłumaczyć. Pozdrawiam słonecznie.
    • paralela1 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:08
      Powinienes do profilu załączyć listę chorób którymi częstujesz, jakieś kalafiory itp
      • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:26
        Nie kalafiory a kłykciny kończyste. Nie mam. "Obnażyłem" (lol :) ) plecy więc
        jestem rozpustnikiem i mam choroby weneryczne, ale fajne myślenie. Zauważ proszę
        że Rocco który mial ponad 3 tysiące kobiet, (nie używa prezerwatyw) nic nie ma,
        a dziewczyna co chciała się popisac przed koleżankami że spała z murzynem, ma.
        Wiesz gdzie możesz sobie wsadzić te stereotypy? tam gdzie słońce nie zagląda, a
        proktolog wręcz przeciwnie :)
    • avital84 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:19
      'na miejscu kobiety bym omijał mnie szerokim łukiem :)'

i tu się zgadzamy

• mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:32
        No chyba się nie zgadzasz, skoro tu bywasz na tym wątku :)
        • avital84 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 02.02.09, 09:38
          wnioski wyciągnęłam z Twojego profilu i bloga,
          wchodząc tu nie wiedziałam co mnie czeka, bo wybacz, ale nie
          pamiętam Twojej wcześniejszej twórczości ;)
    • july-july Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 03.02.09, 09:57
      Jeszcze raz pokarmię trolla. O ile fantazje miszcza o jego licznych
      fankach (tak samo jak jego inne urojenia) są mocno przesadzone i
      żałosne (tak jak on sam), o tyle nie wątpię, że jakieś kobiety mogły
      do niego napisać. Na świecie jest sporo dziwadeł i osób majacych
      nierówno pod sufitem. I z całego serca życzę miszczowi żeby znalazł
      sobie dziewczynę, której będzie mógł deklamować swoje "artykły
      psychologiczne" i przestał dreczyć forum.
      • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 03.02.09, 11:37
        Masz prawo o mnie myślec co zechcesz. Bądź jednak tak miła i wyraźnie zaznacz że
        Twoje teorie o mich urojeniach to tylko Twoje teorie i pobożne życzenia, nie
        poparte zadnymi dowodami, oprócz subiektywnej urazy do mnie. To że Twoim zdaniem
        jestem żałosny, to myślenie życzeniowe. Może być prawdziwe, ale nie musi, i
        przypomina mi osobę sfrustrowaną, grzebiąca w śmietniku która widzi
        przejeżdzajacego mercedesa z zadowolonym kierowcą, i mamroczącą pod nosem że i
        tak kiedyś umrze a auto mu ukradną, a tak w ogóle to jest pusty i żałosny.

Moze to prawda, może nie. Ale wiadomo że nikt szczęśliwy nie będzie tak mówił,
        jeśli kiedyś byliście szczęśliwi i zakochani to wiecie że tak własne jest. Chce
        się wtedy przychylić innym nieba. I na odwrót, jeśli się kogoś lży bez powodu,
        kłamie i liczy że ta osoba "łyknie" nasze zazdrosne i mściwe mamrotanie, to musi
        być nieszczęśliwa, zła, gniewna, sfrustrowana i zakompleksiona.

Ja na forum mam prawo pisać, i będę z tego prawa korzystał kiedy tylko zechcę,
        zgodnie z regulaminem. Ty masz prawo omijac moje posty szerokim łukiem.

Takze współczuję Ci że jesteś nieszczęśliwa. Ja jestem szczęśliwy, wolny,
        radosny, co nie oznacza że pozwolę sobie jeździć po głowie - o nie, i chętnie
        mogę powalczyć ale nie tak jak myślisz, ja walczę śmiejąc się, Ty masz inne
        emocje, wiesz dobrze jakie :) walcze i to jest ok, ponieważ jak atakujesz,
        musisz zdac sobie sprawe że atak rodzi atak, i ja Ci to wlasnie uswiadamiam.
        Kłamiecie, pbrażacie, a i tak przegrywacie, z moim śmiechem :)

• july-july ROTFL 03.02.09, 11:48
          Brawo, coraz lepszy jesteś!:DDD
          • mareczekk77 Re: ROTFL 03.02.09, 11:58
            Argumentów zabrakło, lzyć i wyśmiewac sie z choroby też nie za bardzo już wypada
            bo Cie inni znienawidzą, ciężki masz teraz orzech do zgryzienia :)

Myslisz że inne koleżanki z forum nie widzą jak się wyśmiewasz z czyjejś
            choroby? myślą tak - a jak mnie coś takiego spotka? przecież IBS atakuje ludzi
            nawet 40, 50 letnich i zamienia im życie w piekło, i co wtedy? stracę pracę, nie
            będę czasem miała na buty jak ja, facet ode mnie odejdzie bo nie wytrzyma z tą
            chorobą, zostanę sama a te laski będą ze mnie drwiły, z moich prób (z góry
            skazanych na porażkę) na normalne życie? ja będę wyła z bólu, one bedą się śmiały.

Właśnie tak myślą, i wiesz co? nienawidzą Cię chociaż tego nikt nie powie.
            Ludzkie, prawda? i logiczne. Ale potknij się kiedyś, osłab, a zobaczysz jak Ci
            ktoś zasadzi kopniaka w tłusty zadek :)

• july-july Re: ROTFL 03.02.09, 12:12
              Wiem, że poziom twojej tępoty nie pozwala ci odróżnic nabijania sie
              z głupoty od nabijania sie z choroby, wiec nie będe tłumaczyc. Nie
              ma też co ci pisać, ze jestes żałosny i zakompleksiony -
              podświadomie to wiesz, a gdyby dotarło do ciebie w 100% jaki jesteś
              to chyba bys sie załamał totalnie.
              Ja na twoim miejscu uważałabym raczej na twój tłusty tyłek, ktory
              ochoczo zaprezentowałeś na fotce, bo oprócz niego ujawnileś też
              gębę, a na swiecie są ludzie jeszcze bardziej nienawistni ode mnie,
              wyobraz sobie. Nie zycze ci aż tak źle, bo tobie juz nic nie pomoze,
              nawet solidny cios nie sprowadzi cie do rzeczywistosci, pewnie do
              konca życia pozostaniesz żałosnym głupkiem żyjącym we własnym
              świecie.
              Jeszcze jedno - moim zdaniem jesteś nienormalny, ale w nieszkodliwy
              sposób, dlatego moge z czystym sumieniem cie olać.
              EOT
              • mareczekk77 Re: ROTFL 03.02.09, 17:19
                Czy mogę Cię poprosić kolejny już raz, o pokazanie mi dowodów mojej głupoty i
                tępoty, którymi to hasłami tak obficie szafujesz? wielokrotnie naśmiewałaś się z
                choroby, z rzekomej biedy itd. jakichś fekaliów na moim blogu (jakich fekaliów???)

Właśnie podświadomie wiem ze jestem wartościowy fajny facet, i dobrze się z tym
                czuję.

Czemu w Tobie tyle agresji do mnie? czemu mnie tak ciągle lżysz, czy ja pisząc
                artykuł o podświadomości (pierwszy lepszy psychiatra Ci potwierdzi że piszę
                prawdę) i prawdziwej przyczynie między innymi otyłości Ci robię krzywdę jakąś? :)

I czemu uciekasz? dyskutujmy :)
              • mareczekk77 Re: ROTFL 03.02.09, 19:15
                July, sugerując mi że ktoś mnie pobije bo widać moją twarz na zdjeciach,
                sięgnęłas dna. I powiem Ci szczerze - możesz mi naskoczyć, tak po prostu. Watpię
                by zakompleksiona kura domowa miała dostęp do ludzi którzy mogliby mi coś
                zrobić, a jakbyś miała to tym gorzej dla Ciebie. Coś o tym wiem, stety albo
                niestety.

Nie wiem czy wiesz, ale w wypadku gdyby mi się coś stało teraz, np. zostałbym
                pobity na ulicy, wydział przestępczości komputerowej w Policji w ciągu jednej
                doby ma Twój dokładny adres, i jestes oskarżona o współudział i zlecenie
                pobicia. Oczywiscie, raczej nic Ci się nie stanie, ale kilka wezwań na Policję,
                odciski palców, zabranie komputera do analizy na pół roku, bycie na co najmniej
                kilku rozprawach jako podejrzana i konieczność wzięcia prawnika to minimum które
                w tym wypadku Cię czeka.

Twoja groźba jest oczywiscie zaowalowana, ale bardzo wyraźna. A przecież
                chłopaki z policji takie coś od razu dostrzegą. Więc lepiej trzymaj kciuki za
                moje bezpieczeństwo :)
                • july-july Re: ROTFL 03.02.09, 19:58
                  Wiem, że miałam ci nie odpisywać, ale widzę, że siedzisz i sikasz po nogach
                  czekając na moja reakcję, więc się zlituję i ofiaruję ci nieco szczęścia - idź
                  ty się pier...nij porządnie w łeb i odstosunkuj się wreszcie ode ode mnie. A
                  później znajdź sobie jakieś porządne i absorbujące hobby, bo ekstrawagancji typu
                  praca nawet nie śmiem proponować.
                  • mareczekk77 Re: ROTFL 03.02.09, 21:02
                    A więc mówiąc że jesteś słowna jak pinokio, miałem rację, jak zwykle :)
              • smoczyca89 Re: ROTFL 04.02.09, 02:33
                nawet nie wiem od czego zaczac...moze od tego ze ze smiechu prawie
                zaplulam monitor:) Misiu dam Ci rade jak chcesz poznac inteligentna
                kobiete to nie rob z niej tempej lali ktora sie zlapie na to co
                napisales na swoim profilu bo to jest zalosne:) mloda jestem a smiac
                mi sie chce ze dorosly facet moze wypisywac takie bzdury,
                przeczytalam Twoje komentarze i doszlam do wniosku ze albo robisz z
                siebie debila albo jestes debilem:) zgadzam sie ze tekst z
                proktologiem jest najlepszy proktolog = odbyt! zapamietaj nie
                posladki a ODBYT plukanie jelit i te sprawy, wiec jak uzywasz
                jakiegos slowa to sprawdz najpierw co oznacza bo chyba nadal nie do
                konca wiesz czym zajmuje sie proktolog, kuchnie wlocha i dupe
                pozostawie bez komentarza:) no i niestety najgorsze jest to ze nie
                potrafisz przyjac krytyki coz...
        • lidkaa22 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 04.02.09, 00:08
          mareczekk77 napisał:
          Kłamiecie, pbrażacie, a i tak przegrywacie, z moim śmiechem :)

Kto przegrywa z Twoim smiechem?! Czy Ty naprawde nie widzisz, ze to
          wlasnie z Ciebie sie tu wszyscy smieja?
          • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 04.02.09, 01:09
            Wszyscy to znaczy kto? te trzy dziewczyny na krzyż to wszyscy? :) i z czego się
            śmieją, z tego że mam czelność nie dać się obrażać? :)
    • zxxxz Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 04.02.09, 01:19
      Profil jak profil... Co slychac? Wlasnie przezyłam kolejną awanturę
      z cylku "jestem zazdrosny, kocham Cę". Brak słów ;)
      • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 04.02.09, 01:30
        Szczypta zazdrości dodaje smaczku, ale jak jest jej więcej niż szczypta, to już
        przestaje to być smaczne :) ja sam jestem zazdrosny z natury i się tym strasznie
        męczę zawsze, katastrofa normalnie.
        • smoczyca89 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 04.02.09, 02:35
          nawet nie wiem od czego zaczac...moze od tego ze ze smiechu prawie
          zaplulam monitor:) Misiu dam Ci rade jak chcesz poznac inteligentna
          kobiete to nie rob z niej tempej lali ktora sie zlapie na to co
          napisales na swoim profilu bo to jest zalosne:) mloda jestem a smiac
          mi sie chce ze dorosly facet moze wypisywac takie bzdury,
          przeczytalam Twoje komentarze i doszlam do wniosku ze albo robisz z
          siebie debila albo jestes debilem:) zgadzam sie ze tekst z
          proktologiem jest najlepszy proktolog = odbyt! zapamietaj nie
          posladki a ODBYT plukanie jelit i te sprawy, wiec jak uzywasz
          jakiegos slowa to sprawdz najpierw co oznacza bo chyba nadal nie do
          konca wiesz czym zajmuje sie proktolog, kuchnie wlocha i dupe
          pozostawie bez komentarza:) no i niestety najgorsze jest to ze nie
          potrafisz przyjac krytyki coz...
          • mareczekk77 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 04.02.09, 08:53
            Gdybym był złośliwy, powiedziałbym że Twój nick mówi wszystko o Twojej psyche &
            fizys, i że wracaj do swojej jamy skąd wypełzłaś zionąca ogniem z pyska
            smoczyco, ale nie jestem taki, więc przytrzymując usta by nie parsknąć ze
            śmiechu będę wymownie milczał, bo co tu dodać a co odjąć? wszystko widać co
            trzeba od razu :)
            • smoczyca89 Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 04.02.09, 13:54
              tak tak jasne;) tak jak myslalam nie potrafisz przyjac krytki:) coz
              trudno nie moj problem:) tylko nie rozumiem po co chciales zebysmy
              sie wypowiedzialy skoro i tak wszystko wiesz najlepiej;> he?
              • artemisia_gentileschi Re: Powiedzcie co myślicie dziewczyny. 04.02.09, 14:27
                smoczyca89 napisała:

> tylko nie rozumiem po co chciales zebysmy
                > sie wypowiedzialy skoro i tak wszystko wiesz najlepiej;> he?

Elementary, dear Watson;) Zeby zwrocic na siebie uwage.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka