Dodaj do ulubionych

Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla siebie

05.02.09, 05:15
No taka prawda;/ Niby każda potwora znajdzie swego amatora, no ale ja zbyt
nieśmiały jestem. Nie umiem tak bajerować kobiet jak np. Mareczek77 czy jakoś
tak. Ech, no trudno. Musiałem to z siebie wyrzucić;/ Idę do pracy. Cześć.
Obserwuj wątek
    • cus27 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 06:50
      Znajdziesz,znajdziesz! Lubie " Ciebie czytac"!Przyjemnego dnia!
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 15:56

Dzięki;) Też lubię Ciebie "czytać";)
    • prawiczek30 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 07:37
      Jeśli ktoś ma nie znaleźć to najpewniej będę to ja.
    • ginusia Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 08:15
      Znajdziesz, jest pelno amatorek niesmialych. A taki niesmialy
      okazuje sie pozniej "demonem seksu" ;)). Wszystkim paniom polecam
      niesmialych!!

ps. wczesnie zaczynasz... prace:)
      • kominiek Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 08:19
        Ale jeżeli Jurek nieśmiały i pełno amatorek nieśmiałych to za chu chu się nie
        umówią na kawę czy ciastko.
        Jurek może jeździ jako kierowca autobusu, to wcześnie do pracy idzie;)
        • ginusia Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 08:43
          kominiek napisała:

> Ale jeżeli Jurek nieśmiały i pełno amatorek nieśmiałych to za chu
          chu się nie
          > umówią na kawę czy ciastko.

Chodzilo mi o to, ze jest duzo amatorek niesmialych mezczyzn :).
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 15:57
        Demon seksu? Hm, to myślisz, że kobietom tylko o to chodzi?
        • ginusia Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 17:42
          jurek.powiatowy napisał:

> Demon seksu? Hm, to myślisz, że kobietom tylko o to chodzi?

Przewaznie. Bo o ksiazkach, filmach mozna pogadac z kolezankami :D
    • tytus_flawiusz to umrzesz szczęsliwym wolny człowiekiem 05.02.09, 08:50
      i skoro tak tępo Ci to szukanie idzie, to przestań szukać kobiety "dla siebie",
      a zacznij "dla uciech".
      • tytus_flawiusz i jeszcze jedno. Z punktu widzenia socjotechniki 05.02.09, 08:51
        .. zgrabna zagrywka (anons)
        • viviene Re: i jeszcze jedno. Z punktu widzenia socjotechn 05.02.09, 09:03
          no proszę :)
          • jurek.powiatowy Re: i jeszcze jedno. Z punktu widzenia socjotechn 05.02.09, 15:58
            Dziękuję;)
        • ginusia Re: i jeszcze jedno. Z punktu widzenia socjotechn 05.02.09, 09:26
          Bo kobitki sa wlasnie takie, ze zaraz rzucaja sie do podtrzymywania
          na duchu, dodawania odwagi etc. Takie jestesmy - cieple i
          zyczliwe ;). No bo nie wyobrazam sobie co mogloby mnie spotkac na
          forum gdybym zalozyla watek "nigdy nie znajde faceta dla siebie". Na
          pewno dowiedzialabym sie, ze np. mam w poprzek albo jeszcze cos
          gorszego ( chociaz nie wyobrazam sobie niczego gorszego ;)).
          • tytus_flawiusz Re: i jeszcze jedno. Z punktu widzenia socjotechn 05.02.09, 09:29
            ginusia napisała:

> mam w poprzek albo jeszcze cos
            > gorszego ( chociaz nie wyobrazam sobie niczego gorszego ;)).

a ja niestety potrafię sobie wyobrazić
            • kominiek Re: i jeszcze jedno. Z punktu widzenia socjotechn 05.02.09, 09:32
              Ja mam taki koszmar, że idę z kobietą (przypadkowo poznaną) do łóżka, ona się
              rozbiera, zdejmuje majtki a tam zamiast łechtaczki... penis. o_O
              • wacikowa Re: i jeszcze jedno. Z punktu widzenia socjotechn 25.05.09, 16:59
                :D Właśnie próbuję sobie wyobrazić sytuację:))
                Ja bym się tam cieszyła z takiej niespodzianki:P
              • stara-a-naiwna Re: i jeszcze jedno. Z punktu widzenia socjotechn 25.05.09, 22:06
                to nie koszmar
                to wątek w dobrej komedii!
      • jurek.powiatowy Re: to umrzesz szczęsliwym wolny człowiekiem 05.02.09, 15:58
        Dla uciech? Hm, może to i jest jakieś rozwiązanie. A te mity o wspólnym
        starzeniu się należy chyba włożyć między bajki.
    • facettt Przechrzcij sie na kube.wojewodzkiego :) 05.02.09, 09:04
      Tumaczylem Ci to , hoopie, juz tyle razy.
      Wskakujesz na grzede wyzej - i po zawodach.
      • ginusia Re: Przechrzcij sie na kube.wojewodzkiego :) 05.02.09, 09:07
        Albo Jarek Panstwowy.
      • jurek.powiatowy Re: Przechrzcij sie na kube.wojewodzkiego :) 05.02.09, 15:58
        No mówiłeś, mówiłeś. Pomyślę nad tym.
    • artemisia_gentileschi Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 09:44
      jurek.powiatowy napisał:

> No taka prawda;/ Niby każda potwora znajdzie swego amatora, no ale
      ja zbyt
      > nieśmiały jestem. Nie umiem tak bajerować kobiet jak np.
      Mareczek77

Jestes pewien, ze taki typ kobiety (ktora polecialaby na Marusia)
      Cie interesuje? A mialam wyzsze mniemanie o Twojej inteligencji;)
      • kominiek Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 09:49
        Nie obrażaj Mareczka. A Jurek nie pisze o tym, że ma taki sam target jak
        Mareczek, tylko że Mareczek bryluje wśród pań jak ryba w wodzie. Mareczek,
        ostatnio podrywał na jajecznicę z DWÓCH jaj. No chyba, że to taka falliczna
        metafora była.
        • zlosnica.poskromiona Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 10:11
          No tak, w końcu która nie poleci na jajecznicę z DWÓCH jaj?!
          Jurek, ucz się od kolegi Mareczka, jeszcze nie wszystko stracone ;)
          • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:00
            No uczę się, uczę.
        • kochanica-francuza Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 08.02.09, 19:29
          To był straszny wątek dla mnie, bo się odchudzam!

A co do jajecznicy - uroczy wtręt o loperamidzie, który należy wziąć, bo
          Mareczek ma jeden kibel, był przysłowiową łyżką dziegciu.

Poza tym z Mareczka, jak mu nie przytakiwać i się nim nie zachwycać, wychodzi
          dziegciu (i innych nieprzyjemnych substancji) cała kupa, a regularne, kłamliwe i
          chamskie obrażanie kobiety to raczej kiepski bajer jest.
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 15:59
        Chodziło mi o podejście Mareczka do kobiet. Wiesz ten luz, ruch bioderkiem;) A z
        pewnością nie szukamy kobiet o takim samym typie.
        • artemisia_gentileschi Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:22
          Eee, nie bede sie wypowiadac co sadze o takim podejsciu bo mnie
          wytna;) A bycie singlem jest fajne, jak juz sie chajtniesz i
          bedziesz mial dzieci docenisz to, co miales;P
          • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:03
            Arte, ja wiem, że tak będzie;) Człowiekowi to nigdy się nie dogodzi;)
    • ten.typ.tak.ma zarób dużo kasy 05.02.09, 10:14
      to się nie obgonisz, przez okno będą włazić.
      A jak nie znajdziesz, to jest prosta odpowiedź: będziesz sam.
      • afterglow Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 10:19
        Jureczku, dlaczego uważasz że wszystkie kobiety lecą na bajerę? Jeśli masz takie
        pojęcie o kobietach, to rzeczywiście marne szanse na znalezienie jakieś sensownej.

A ode mnie rada - miej pasje / pasję. A jeśli nie masz, to poszukaj (każdy
        znajdzie coś dla siebie). Mnie i pewnie nie tylko mnie bardzo ciągnie do ludzi z
        pasją, nie ważne jak wyglądają i jak są nieśmiali.
        • jurek.powiatowy Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 15:56
          Ostatnio moją pasją stało się to forum. Myślisz, że to może przyciągać do mnie
          kobiety?
      • jurek.powiatowy Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 15:56
        Hm, to mówisz aby dużo kasy zarobić? No tak, ale ja potrzebuję takiej czystej
        miłości, wiesz do mnie a nie do kasy.
        • lacido Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 16:00
          jurek.powiatowy napisał:

> Hm, to mówisz aby dużo kasy zarobić? No tak, ale ja potrzebuję takiej czystej
          > miłości, wiesz do mnie a nie do kasy.

zbabiałeś tutaj :)
          • jurek.powiatowy Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 16:08
            No, chyba muszę forum zmienić;) Bo zacząłem szukać u kobiet innej motywacji do
            miłości niż pieniądze;)
            • lacido Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 16:25
              ejże no nie bądź taki poważny

znaczy Ty na forumie szukasz sobie kobiety ?!?!?
              • jurek.powiatowy Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 17:39
                no nie bądź taka poważna;)))
                • lacido Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 18:52
                  ja, poważna? a w zyciu ;)))
                  • jurek.powiatowy Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 18:57

Lacido, to co? Jutro o 5.05 spotkanko na forum^^?
                    • teklana Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 19:01
                      Jak na nieśmiałego ,to prześmiałą propozycja;-)Cóz za
                      ekstrawagancja;-)I tak od razu na głęboką wodę;-)Nie bym uważałą ,że
                      lacido gryzie;-)
                      Myślę,że się pieściłeś jurek wcześniej,teraz pokazałeś ,że
                      potrafisz;-)
                      • jurek.powiatowy Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 19:04
                        Teklana, no tak, ale czuję, że nici z tego. Ale faktycznie, że się ośmieliłem?;)
                        fiu, fiu
                      • lacido Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 21:09
                        Nie strasz Go bo się rozmyśli ;)))
                    • lacido Re: zarób dużo kasy 05.02.09, 21:08
                      Jureczku toż ja o 2 spać się kładę, 3 godziny snu???
                      Ta kawa to musiałaby być zaj..a siekiera ;)))
                      • jurek.powiatowy Re: zarób dużo kasy 06.02.09, 13:25
                        Lacido, czekałem i nie przyszłaś;( Coś musiałem źle zrozumieć Twojego ostatniego
                        posta. Zaparzyłem dwie kawy... ech, i znowu zawiodłem się na kobiecie...
                        • lacido Re: zarób dużo kasy 06.02.09, 16:48
                          a budziłeś mnie?? ;)
                          • kocham_sesje Re: zarób dużo kasy 06.02.09, 17:18
                            uuu, kobiety, widzisz Jurek to Twoja wina, że Ona nie przyszła.
                            • lacido Re: zarób dużo kasy 06.02.09, 17:29
                              ej
                              tego nie powiedziałam ;/
    • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 10:26
      Umiesz, umiesz :) tylko robisz to subtelniej :))) powiedz os razu, że masz doła
      i chciałeś usłyszeć o sobie coś miłego :P

Najwyżej zostaniesz etatowym pocieszaczem kobiet na forum ;)(tylko trzymaj się z
      dala od FM bo tam Ci zrobią wodę z mózgu;)
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 15:55
        ;))
        No potrzebowałem miłego słowa;) A co do FM to dobra, będę trzymał się od nich z
        dala;)
        • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 15:56
          Oj było tak od razu mówić :))))

pocieszycielek tu byś znalazł kilka :)
          chyba już CI lepiej :P
          • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:09
            No trochę lepiej;)
            • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:26
              tylko trochę?
              masz tu tyle jawnych dowodów... no w sumie nie wiem czego ;)
    • lawetas Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 11:54
      I przypomniało ci się to rano, kiedy nie miał ci kto kawy i
      śniadania zrobić?

-----
      Lawetas to kobieta ;)
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 15:52
        Nie, kiedy nie miałem się do kogo w nocy przytulić.
        • jan_hus_na_stosie Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:00
          jurek.powiatowy napisał:

> Nie, kiedy nie miałem się do kogo w nocy przytulić.

I to Cię skłoniło do napisania posta o 05:15? ;)
          • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:01
            Janek to Ty mnie przekonałeś kiedyś, że istnieje coś takiego jak miłość
            romantyczna. Napisałeś że w nią wierzysz, to i to dało mi do myślenia, że może
            faktycznie tak jest. A że o 05.15 no cóż, musiałem się gdzieś wyżalić;)
            • jan_hus_na_stosie Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:15
              Coś kiedyś pisałem o miłości romantycznej ale już nie pamiętam dokładnie w jakim
              kontekście, a nie chce mi się szukać.
              Może wyciągnąłeś zbyt daleko idące wnioski z tego co napisałem? :)
          • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:02
            Janie, zrobiłeś wodę z mózgu Jurkowi ;)
            • jan_hus_na_stosie Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:09
              lacido napisała:

> Janie, zrobiłeś wodę z mózgu Jurkowi ;)

Ja? A w życiu. Musi się wyspać po niewyspanej nocy i nic mu nie będzie :)
              • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:26
                ale on coś tu na Ciebie winę zwala za coś ;)
        • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:01
          przy....tulić???? ;) chyba się przejęzyczyłeś :)
    • leptosom Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 12:14
      jurek.powiatowy napisał:
      ja zbyt
      > nieśmiały jestem. Nie umiem tak bajerować kobiet jak np.
      Mareczek77 czy jakoś tak. Ech, no trudno. Musiałem to z siebie
      wyrzucić;/ Idę do pracy. Cześć.

a co będzie ze mną? :((
      • teklana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 12:28
        Jurek uszy do góry.Tak wczesna godzina nie nastraja
        pozytywnie.Wrócisz z pracy i będzie git,no może nie do końca tak
        gitowo i nie tak jakbyś chciał,ale może juz nie będziesz
        podtrzymywał swojego czarnowidzenia;-)
        • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 15:54
          Teklana masz rację;) Już mi przeszło, ale wiesz, nie lubię takich pustych
          poranków ani tego, że nie ma z kim wypić gorącej kawy z rana.
          • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:04
            jej,babka która wstałaby o tej porze żeby się napić kawy musiałaby być niezwykła ;)
            • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:10
              No tak, dlatego właśnie jestem sam, tak trudno dziś znaleźć niezwykłą babkę;)
              • przemian6677 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:24
                A moze opowiez o sobie ....skad takie przypuszczenia ....ale wiesz
                tak dokładnie...może uzewnetrznisz swoje obawy i ich
                przyczyny...myslęże społecznosc forum...pomoże ci rozwikłac
                problemy....sam jestem baaaardzoniesmiały i każdemu to powtarzam z
                uporem maniaka....i co ztego.....ale wiem ,ze wyrwałem znakomita
                laske.....i jakos leci :)
              • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:27
                i tu się mylisz :)
              • grassant Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 21:31
                jurek.powiatowy napisał:

> No tak, dlatego właśnie jestem sam, tak trudno dziś znaleźć
                niezwykłą babkę;)
                >
                Byłem z dwoma takimi i wypuściłem. Zbyt słodziły te kawy. ;))
                • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 21:33
                  rzuć namiary, niech kto inny skorzysta ;)))
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 15:54

Nie wiem. A po nicku nawet nie wiem czy jesteś chłopcem czy dziewczynką.
    • liisa.valo Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 16:23
      I czemu parodiujesz samotną kobietę?
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 17:40
        Hm, parodiuję? Nie pomyślałaś, że się po prostu zainspirowałem?
        • liisa.valo Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 18:00
          A, chyba, że tak, to trochę ratuje twoją reputację w takim razie.
          Tylko, że mój problem polega nie na tym, że nie mogę znaleźć, ale na tym, że ci,
          którzy spełniają moje standardy, są jacyś dla mnie "niemożliwi", a ci, co są
          możliwi nie spełniają standardów. I nie znaczy to bynajmniej, że mam zawyżone
          standardy :/
          • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 18:59
            Liilisa, Ekh, ekh, to skoro Ty szukasz i ja szukam i nie możemy nikogo
            znaleźć... to może, ten tego, no, khm...
            • liisa.valo Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:00
              Eee, chcesz iść na kompromis???
              • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:02
                Ekhm, ekhm, a jak ten kompromis miałby wyglądać, ekhm...?
                • liisa.valo Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:05
                  Kompromis to wiązanie się z kimś dlatego, że nie ma nikogo innego. I mnie to
                  chyba średnio odpowiada :D
                  Ja w gruncie rzeczy ciągle wierzę, że któregoś razu w warzywniaku albo przy
                  bankomacie wpadnę na faceta i to będzie TEN. Dlatego czekam jeszcze.
                • przemian6677 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:05
                  Wieszz........szcerze ze tez mma wielka ochote poznac teklanę...cos
                  w sobie chyba ma......
                  • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:08

Przemian6677, Teklana wydaje się taka dojrzała, wiesz kobieta z klasą i
                    strasznie to mnie pociąga.

Liiliisa, hm, no tak, masz rację;/ Ogólnie kompromisy są fatalne;/
                    • przemian6677 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:39

jurek.powiatowy napisał:

>
                      > Przemian6677, Teklana wydaje się taka dojrzała, wiesz kobieta z
                      klasą i
                      > strasznie to mnie pociąga.

A powiedz Jureczku jak ma sie do tego wydawania sie ...aspekt
                      wizualny?Rozumiem ,ze rozmowy tutaj na forach , na czatach lub
                      innych komunikatorach tworzą swiat wyobraxni....a co sie stanie gdy
                      przestanie on być zgodny z rzeczywistoscia....To wszystko tutaj to
                      slowo pisane i cztane , literki nie przekazujace emocji....czytając
                      to jaki obraz przedstawia ci wyobraźnia?

• teklana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:09
                    przemian6677,Ty też jesteś taki nieśmiałek?Taki co chciałbym,ale się
                    stracham?;-)
    • weekenda Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 17:44
      a kto jureczku powiedział, że trzeba żyć w parze? to jakiś mus czy
      co?
      ;)
      • teklana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 17:55
        Nikt nikomu nie powiedział-przynajmniej tu-że trzeba mieć kogoś do
        pary;-)Jurek odczuwa tylko nieodpartą chęć posiadania bliskiej sobie
        osoby.Jurek,a może postawiłeś zbyt wysoko poprzeczkę?Może zamiast
        wymagać,najpierw pokaż ,że Ty jesteś superasty facet;-)Dla
        jesteś,ale ja mam już meża ,kochanego i kochającego;-)
        • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:00

Teklana, ale jakby coś się zmieniło (odpukać) to daj znać;)
    • marouder.eu No to khuy! 05.02.09, 18:04
      Trudno, gama typow ludzkich obejdzie sie bez twojego udzialu w przyszlym pokoleniu
    • ten.typ.tak.ma pamiętaj że forum nie da ci fajnej laski 05.02.09, 19:02
      Tu są albo pasztety, albo sfrustrowane feministki(zazwyczaj pasztety), albo
      popaprane towary z problemami psychicznymi, ew. pozostawione przez facetów ze
      złamanym sercem nienawidzące facetów.
      Jeżeli jednak chcesz sobie zamoczyć, to to jest takie samo miejsce jak inne, z
      tym że tu desperatek więcej.
      • jurek.powiatowy Re: pamiętaj że forum nie da ci fajnej laski 05.02.09, 19:06
        Hm, no ja to nie bardzo lubię feministki, stary. A jeszcze gorzej boję się
        kobiet, które nie mają zamkniętej przeszłości. Brrr, aż mnie ciarki przeszły
        • ten.typ.tak.ma Re: pamiętaj że forum nie da ci fajnej laski 05.02.09, 19:33
          Przede wszystkim nie wolno się bać. Gdy odkryłem, że najważniejsze to właśnie
          się nie bać i nie przejmować, bo to nie ma absolutnie znaczenia co zrobisz i
          powiesz, czy się skompromitujesz czy nie, otwory stanęły dla mnie otworem.
          No i pieniądze są najważniejsze (ważne by zarabiać je robiąc co lubisz - to
          kobiety podnieca bardziej niż muskuły). Gdyby nie były, to najładniejsze towary
          jeździłyby maluchami a pasztety ferrari.
          • liisa.valo Re: pamiętaj że forum nie da ci fajnej laski 05.02.09, 19:35
            W pierwszej części to masz nawet rację. Ale muskuły wcale nie są podniecające.
            No, przynajmniej nie dla każdej. Więc z dwojga złego, wolę już pieniądze.
            Chociaż pieniądze też nie mają decydującego znaczenia.
    • lubie_gazete Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:06
      Może jakaś samotna matka? Ze względu na swoją sytuację,nienajświeższe ciało i
      dzieciaki na utrzymaniu przeważnie dość mocno obniżają poprzeczkę,myślę,żebyś
      się załapał-raz im nawet wysłałem linka z fragmentem Twojego blogu o nich,ale
      mnie przepędziły :/
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:09

A myślisz, że samotna matka, umie zamknąć przeszłość za sobą i do niej nie
        wracać? Chyba to technicznie niemożliwe;/
        • teklana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:15
          jurek.powiatowy napisał:

>
          > A myślisz, że samotna matka, umie zamknąć przeszłość za sobą i do
          niej nie
          > wracać? Chyba to technicznie niemożliwe;/

Co znaczy zamknąć bramy przeszłości.Masz na myśli kontakty z tatą
          dziecka,które jest teraźniejszością?
          Ty chcesz tak jak poniektórzy pracodawcy-by babeczka miała nogi
          siegające nieba,piękna,cudna i wspaniała z 10letnim stażem i dopiero
          co przekraczająca 20-tkę;-)
          • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:20
            Teklana, teraz już tak na powaznie Ci odpiszę. Znam wiele wspaniałych kobiet,
            samotnie wychowujących dzieci, i wiesz co Ci o nich powiem? Sa to dziewczyny,
            dla których były partner jest tylko przeszłością, godziny spotkań z dzieckiem są
            ustalone, nie pozwalają eksom na wydzwanianie do siebie pod byle pretekstem itp.
            Niestety, większość samotnych mam, w obawie, że eks przestanie płacić alimenty,
            pozwala na to, aby wchodzili im niejako na głowę. Wiesz, urodzinki dziecka, Ona,
            jej nowy partner, były partner i dziecko itp.
            Technicznie nie da się zamknąć za partnerem drzwi bo jest dziecko. Ale można tak
            sobie ułożyć życie, aby kontakt z eksem ograniczyć do minimum. Ale ile kobiet
            tak robi? Ja znam tylko kilka takich dziewczyn.
            • teklana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:25
              Ja tak robię i uwierz nie jest ,to wcale trudne;-)
              Trafiasz na słabiutkie kobietki i ich byłych bezczelnych facetów-
              psów ogrodniaka;-)
              Każdy szanujący sie facet zajmnie sie włąsnym ,życiem w którym
              ogromną rolę będą odgrywać kontakty z dzieckiem.Są i tacy,którzy pod
              płaszczykiem z dziecka robią podchody do mamusi-ale takich już nie
              mówię facet;-)
              • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:32

Ależ ja także uważam, że to nie jest takie trudne. I ciągle staram się przekonać
                do tego kobiety. Dziecko powinno mieć kontakt z ojcem, bo potrzebuje tego
                kontaktu, to tylko kwestia ustalenia warunków.
                Może i faktycznie spotykam tylko takie słabe kobiety (nie licząc tych kilku
                wspaniałych samotnych matek). A może to dlatego, że jest ich tak dużo?:)
                • teklana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:36
                  Fakt,niezagospodarowanych duszyczek jest bardzo wiele;-)
                  Czyli........nie ustawaj w trudzie;-)
                  • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:37
                    No nie zamierzam ustawać;)
                    • teklana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:38
                      ;-)
            • przemian6677 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:28
              teklana

jestem bardzo niesmialy...ale nie przeszkadza mi to w poprawnym
              funkcjonowanou....moja niesmiałoośc nie przeobraża się w strach i
              nie paraliżuje działania....a wrecz przeciwnie....jednak w
              pierwszych kontaktach damsko męskich , gdy zalezy mi na kobiecie
              którą poznaję ,to jednak nie jestem w stanie zrobic pierwszego
              kroku,. Na szczęście ona to zrobiła...ale czy na szczęście jej
              tez ?;)
              • teklana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:33
                I co ja mam Ci na to pytanie odpowiedzieć?
                • teklana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:35
                  To było do przemiana;-0
      • lacido Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 21:12
        ubie_gazete napisał:

> Może jakaś samotna matka? Ze względu na swoją sytuację,nienajświeższe ciało i
        dzieciaki na utrzymaniu przeważnie dość mocno obniżają poprzeczkę,myślę,żebyś
        się załapał-raz im nawet wysłałem linka z fragmentem Twojego blogu o nich,ale
        mnie przepędziły :/

do mnie pijesz?? Przydzwonić Ci ;)))
    • niespodziana Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:09

musisz wyjść do ludzi
      a jeśli nie to pozostaje ci czat
      ://
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:10
        Oj, nie, Tylko nie czat;/
        To już wolę wyjść do ludzi.
    • frying.pan Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:13
      Póki co jest nieco więcej kobiet niż facetów w naszej europejskiej populacji, co
      oznacza, że nie zostaniesz bez żadnego przydziału. Pytanie tylko, czy Twój
      przydział przypadnie Ci do gustu ;)
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 19:16
        frying, problem tylko w tym, że dlatego jest więcej pań, ponieważ panowie
        wcześniej umierają, ale te wolne panie są już grubo po 70-tce;/ Chociaż gdyby
        miała bogate wnętrze?
        • kasia.osa Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 20:12

wolne panie są już grubo po 70-tce;/ Chociaż gdyby
          miała bogate wnętrze?

bogate wnętrze w sensie, "odwaloną chałupę, marmury i basen w piwnicy" ? :)
          • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 20:21

Kasia, jak Ty mnie nisko oceniasz.... brak basenu jakoś przeboleję;)
            • kasia.osa Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 20:53
              to Ty jestes z tych wyrozumialych mężczyzn, nie przyczepiających się do szczegółów w postaci np.braku basenu, albo posiadania dwóch? ;)
    • stara-a-naiwna Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 21:07
      Potworą nie jestem, anie nawet nie jestem nieśmiała.
      A amarorów jak na lekarstwo.

Sama frajernia dookoła mnie!

Byc moze nie uwierzysz, ale spotkanie fajnego faceta graniczy wręcz
      z cudem. A znam za to mnustwo fajnych panienek...
      Ironia losu
      (przedsatw mnie swoim fajnym kumplom a ja Ci prtzedstawie moje
      sympatyczne koleżnaki)
      • kominiek Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 21:11
        stara-a-naiwna napisała:

"Potworą nie jestem, anie nawet nie jestem nieśmiała.
        > A amarorów jak na lekarstwo."

A to wiadomo, że "amarorów", to jest zazwyczaj jak na lekarstwo.

"A znam za to mnustwo fajnych panienek..."

Całe "mnustwo"? to tyle samo co "mnóstwo"? Czy więcej?

"(przedsatw mnie swoim fajnym kumplom a ja Ci prtzedstawie moje
        > sympatyczne koleżnaki)"

E, a jak nie będzie amarorów na te koleżnaki?
        • kasia.osa Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 21:26
          to będzie mnustwo fajnych koleżnanek i zrobio sobie fajnO impreze -babskO :):):)
    • lubie_gazete Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 21:36
      Chyba za dużo piwa wypiłem.W Twoim linku zamiast: 'Rozmiar ma znaczenie"
      przeczytałem " O mój rozmarynie" :/
      • kasia.osa Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 05.02.09, 21:43
        > Chyba za dużo piwa wypiłem.W Twoim linku zamiast: 'Rozmiar ma znaczenie"
        > przeczytałem " O mój rozmarynie" :/

jak na "za dużo piwa" to całkiem ładnie Ci się literki składają ;)
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 13:29
        ;)))
        Nieźle;)
    • mareczekk77 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 10:01
      Witam,

Teraz dopiero zobaczyłem że o mnie mowa. Wiec, jeśli to nie żart, to - Jurku, ja
      wiele lat byłem chorobliwie nieśmiały, wstydziłem się spojrzeć na kobietę nawet,
      czerwieniłem się, coś bełkotałem, masakra. A teraz? wiesz ile koszy dostałem?
      ile lasek po randce mi powiedziało że nic z tego? :) ale jest różnica, ja się
      nie boję już kobiet, ot tak po prostu, i jestem sobą. Na 10 kobiet 7 mi daje
      kosza, jedna jest zainteresowana na poważnie, a z dwoma idę do łóżka na 1 randce
      :) kobiety lubią pewnych siebie, trochę bezczelnych, wygadanych facetów, którzy
      w łóżku są sku...... a ja wiem jak bezkarnie można być takim dominującym samcem,
      że kobieta w łóżku zrobi niemal wszystko co zechcę. To taka forma podświadomej
      zemsty za te lata, kiedy kobiety mną nie były zainteresowane bo bylem nieśmiały.
      Lubię je upodlić, żeby wyły z rozkoszy i zniewolenia, przekraczają ze mną każdą
      granicę, odkrywają swoją genetyczną kobiecość a nie tą im wmówioną, a potem je
      rzucić :)

I mimo tego że nie mam problemów żadnych z dobrym sexem, to mimo wszystko to
      jest to do du.. bo po jakimś czasie chce się czegoś więcej, po prostu miłości,
      lojalności, ciepła, uczucia i zakochania. Całe życie marzyłem żeby zaliczać
      kobiety (bo nigdy ich nie miałem) a jak w końcu dzięki sztuczkom z
      podświadomością zacząłem nieźle sobie radzić, okazało się ze jest to może nie
      bezwartościowe, ale mało warte. Wiec nie ma co zazdrościć tym co zaliczają
      kobiety hurtowo, bo zakochany facet z wzajemnością w kobiecie to jest coś o
      wiele piękniejszego niż te śmieszne ruchy biodrami, codziennie na innej kobiecie.

Ale sądzę ze ten etap zaliczania jest ważny, ponieważ mnie już nie ciągnie do
      tego, wiem jak to smakuje, straciło to ten smacznej tajemniczości, i wiem teraz
      czego chcę od życia. Dlatego uważam że kobieta czy mężczyzna powinni się zdrowo
      puścić przed poważnym związkiem, i poznać siebie, po prostu swoje reakcje.

A jeśli chcesz zerwać z nieśmiałością, to bardzo prosto się to robi, pracuję z
      kilkunastoma facetami i ukladam im plany treningu psycho fizycznego w tym
      sensie, za darmo. Przede wszystkim afirmacje, zmienienie wląsnego wizerunku, a
      także koniecznie nauka którejś ze sztuk walki, najlepiej boksu. To taka moja
      własna teoria, która dziala znacznie lepiej niz wszystkie psychoterapie świata
      razem wzięte :) pozdrawiam słonecznie.

• tarantinka Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 10:23
        gdyby nie to forum to nigdy bym nie wiedziała, ze popapranie w
        takiej kondesacji chodzi po świecie
      • jurek.powiatowy Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 13:28
        Mareczek77, To, że powołałem się na Twój przykład wcale nie był żartem. Zresztą
        z pewnością nie tylko ja zauważyłem, że świetnie czujesz się pisząc tutaj z
        kobietami na forum.
        Do tego co napisałeś, to owszem masz wiele racji, ale wiesz, ja jestem z tych co
        to wierzą w taką miłość romantyczną, wiesz, że wystarczy zanurzyć się w głębinie
        spojrzenia i dostrzec to coś, co sprawi, że ciało zadrży.
        Ale jak widać, na romantyków już dawno minęła moda;) Pozdrawiam.
        • mareczekk77 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 13:46
          Ależ skąd! :) żadna moda nie minęła, po prostu musisz się odnaleźć z taką
          kobietą która podzieli Twoje podejście, będziesz jej kupować kwiaty, klękał,
          pisał wiersze, jakaś łódka w lato wieczorem i wyznania miłości, ja z laską raz
          chciałem to zrobić w kajaku i jak odpychałem go od brzegu pośliznąłem się w
          błocie rzecznym, chciałem się ratować, w panice skoczyłem, i rąbnąłem piszczelem
          w tą płetwę na ruskim kajaku, i byłem tak wściekły że się nie odzywałem w ogóle,
          ona też zupełnie, a w obok krzaczorów jak płynęliśmy to nas komary pocięły
          strasznie, i po romantycznej randce było :) ja też marzę o takiej miłości,
          kocham chodzić za rączkę itd :)
          • kominiek Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 14:46
            Mareczek, ja też sądzę że mineła moda na poetów i romantyków. Dzis tylko kasa
            się liczy a nie wierszo-pisanie.
            • mareczekk77 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 09:39
              Kominiek mi się wydaje że kobiety lubią romantyków, ale tych "zaradnych" :)
              wtedy można sobie powzdychać do księżyca. Albo bogate kobiety sukcesu, im nie
              przeszkadza to że facet jest na dorobku, ale zwykła niezamożna dziewczyna co nic
              nie umie i nie ma jakichś ambicji poza tym co jej wmówiono czyli dom i dzieci,
              która marzy o "poczuciu bezpieczeństwa"? z nią zapomnij o pisaniu wierszy :) mój
              znajomy też własnie wzdychal do swojej muzy (żony) i pragnął mieć z nią dziecko,
              porządny, w miarę zarabiał, nie pił, nie palił, szanował żonę, własne
              mieszkanko, niezły samochód, znałem ją w realu dość dobrze, dużo mówila o
              pustakach co lecą na kasę, że kasa się nie liczy, że tylko miłość - do czasu jak
              poznała Pana 60+ bardzo bogatego, i już ma z nim dziecko, pływa w przydomowym
              basenie w lato bo w zimę wylatują do cieplych krajów. Faceta którego rzuciła,
              dla zmazania własnych wyrzutów sumienia nazwała nieudacznikiem bez pasji, który
              ją "ograniczał" :))))

Ot, i romantyzm :)
              • muza24 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 09:58

A mi się wydaje, że w oparciu o takie historie powstaje przekonanie,
                że Kobietom zależy na kasie. A to dlatego, że o tej części kobiet,
                dla których to nie jest podstawowa wartość to się już nie mówi.

Mężczyźni pozatym czasami mylą potrzebę bezpieczeństwa (również
                finansowego) z leceniem na kasę. Nie wyobrażam sobie na moim etapie
                życia (plany rodzinne i "dziecinne") układania sobie życia z
                Mężczyzną "na dorobku".

Pozdrawiam
                • mareczekk77 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 11:31
                  Wybacz, ale ja nie spotkałem jeszcze związku ani sam, ani żaden z moich
                  znajomych, w których po pewnym czasie nie byłoby problemów z pieniędzmi. Miłość,
                  wielkie słowa, a i tak chodzi o jedno. Ale ja o to winy nie mam, do rodziny
                  potrzeba kasy, tak po prostu.

Widzisz, Ty chcesz kasy bo masz plany swoje, ale facet który ma kasę wymaga
                  urody i zgrabności, i tu wszelkiej maści pasztety i grubaski płaczą ze facet nie
                  patrzy na wnętrze tylko na zadek. Coś za coś.
                  • muza24 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 11:42

Ale ja nie mam na myśli "faceta co ma kasę". Myślę o kimś, kto ma
                    stałą pracę, jest w stanie zapewnić mi bezpieczeństwo finansowe.

Ja żyłam kiedyś z kim "od pensji do pensji" i naprawdę żyło się
                    fajnie. Nauczyłam się gotować tanie obiady :-)).

Pozdrawiam
                    • mareczekk77 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 12:02
                      Wiem, i masz rację, na miejscu kobiety myślałbym dokładnie tak samo :) ale
                      wybacz, jako facet bez pracy mam prawo czuć się z tego powodu że tak jest nie
                      najlepiej? :)))))))))
        • muza24 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 14:26

Napewno kogoś znajdziesz! A być może ten czas oczekiwnia pomoże Ci
          jeszcze mocniej pokochać i zatracić się w Miłości.

A gdybyś miał ochotę porozmawiać - 13887753.

Pozdrawiam
          • kominiek Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 14:45
            Jurek, nie daj się wkręcić muzie24! Co można sądzić o dziewczynie, która
            publicznie daje numer swojego GaduGadu? Przecież mogła dyskretnie wysłać Ci
            majla, a nie upubliczniać GG.
            A do muzy24, przecież teraz każdy może podszyć się pod Jurka i napisać do
            Ciebie, nawet ja, hehe.
            • muza24 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 14:48

bo tak robię, i nie pierwszy raz. A jak lubisz się podszywać -
              zapraszam.

P.
    • dotyk_wiatru Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 13:37
      Nie wierzę! ;)
    • avital84 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 14:31
      Mareczek77 chyba też nie ma kobiety i podejrzewam, że jeszcze długo nie będzie
      miał. Bajer to nie wszystko, a czasem może wręcz odstraszać. ;)

A robisz coś w tym celu by kogoś poznać? Kiedy widzisz piękną kobietę, która
      uśmiecha się do Ciebie w autobusie/metrze/na ulicy masz odwagę podejść do niej i
      zaprosić ją na kawę? Czasem warto zrobić pierwszy krok i zaryzykować. A może
      ktoś kto jest bardzo blisko Ciebie zasługuje na Twoją uwagę i na nią czeka, a
      Tobie to nawet nie przychodzi do głowy. :)

Po prostu więcej odwagi! :)

• mareczekk77 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 09:32
        No wybacz,ale podejść do obcej kobiety i zaproponować jej kawę to już jest
        wysoka szkoła jazdy. Owszem, można się zmusić do tego, ale zrobic to, a zrobić
        to tak żeby kobieta się zgodziła to tu już jest pies pogrzebany :) mi się parę
        razy udało ale znacznie więcej nie, i to jest przykre bo kobiety często wtedy
        agresywne reagują "żeby się odp.." albo milczą a miłe to to nie jest. Dla mnie
        to za wysokie progi, do tego trzeba mieć wrodzony talent. Moje naturalne
        łowieckie środowisko to internet, i tu się czuję jak ryba w wodzie :)
    • soulshunter Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 14:38
      to spróbuj znaleźć dla siebie chłopaczka.
      • kominiek Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 14:42
        Raz dziewczynka, raz chłopaczek, co by życie miało smaczek;-)
        • kasia.osa Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 06.02.09, 18:30
          a ja jestem ciekawa, ile osob tutaj obecnych kiedyś zrobiło "ten pierwszy krok" w sensie zaproszenie na kawe/herbate/cole osobe, ktora usmiechnela sie do niej w metrze/autobusie/na ulicy ... dla mnie to niewyobrażalne i niewykonalne...

• mareczekk77 Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 09:40
            Dla mnie tez Kasia :)
            • kasia.osa Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 13:00
              :))
    • kominiek Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 12:53

Ciekawe, czy Jurek po tym poście już znalazł kobietę;-)
      • juz_niedlugo_wiosna Re: Ludzie a jak nigdy nie znajdę kobiety dla sie 07.02.09, 13:26
        to by było zbyt piękne, aby było prawdziwe ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka