isabella666 Re: Idealny samochód dla kobiety :) 30.03.09, 21:31 idealny samochód dla mnie to taki, gdy nie boje się, że mi ktos zarysuje, że wszędzie zaparkuję, który nie pali zbyt dużo, mam dobrą widoczność i który nie zepsuje mi sie zaraz po wyjezdzie z bramy. Który ma centralny zamek i metaliczny lakier. Mam taki. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Idealny samochód dla kobiety :) 30.03.09, 22:24 Myślę, że Dzik spełnia wszystkie moje wymagania, jest super: www.militarium.net/wojska_ladowe/foto/dzik_02.jpg :)) Nie lubię małych samochodów, nie podzielam szału tysięcy kobiet na Mini Coopera, który dla mnie jest zwyczajnie brzydki. Idealny samochód musi mi się oczywiście podobać wizualnie, być gustownie i ładnie wykończony w środku, zapewniać komfort i płynność jazdy. Gdybym mogła wybrać sobie dowolne auto, bez względu na cenę, wybrałabym Alfa Romeo Brera na co dzień, Land Rover Freelander na weekend. I koniecznie motocykl - któryś z rodziny Suzuki GSX-R :) Odpowiedz Link Zgłoś
madrift Re: Idealny samochód dla kobiety :) 30.03.09, 23:02 obecnie mam romans z mazdą xedos, a potem będzie czas bentleya continentala lub maserati ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: Idealny samochód dla kobiety :) 30.03.09, 23:14 ja na Twoim miejscu,"odjechałabym" jednak w tym kierunku:-DDD www.autokrata.pl/lod/1454/najdrozszy_samochod_swiata/ Odpowiedz Link Zgłoś
iridia Re: Idealny samochód dla kobiety :) 31.03.09, 08:28 Jeżdżę mercedesem clk i powiem Ci idealny, no chyba że masz dzieci .. wtedy jest gorzej ;) Wszędzie można zaparkować, jazda nim to jak lot w chmurach ;) Z większych to audi Q7 Odpowiedz Link Zgłoś
rufuska Re: Idealny samochód dla kobiety :) 31.03.09, 09:00 ja głosuję jak poprzedniczka:)choć osobiście zakochana jestem w mazdach dokładnie x5:)super zwinny, zwrotny i bezproblemowy. Z większych polecam opla Bertone. też cudo:) nie dam się wsadzić w żadną puszkę pt kobiece auto. serio nie warto;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wincent.pipka Stary zdezelowany duży fiat 31.03.09, 09:33 Tak mało wartościowy, że nie będzie szkoda gdy rozbije, a jednocześnie bezpieczniejszy od malucha, bo większy i strefa zgniotu kończy się faktycznie przed kierownicą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarka.ekspresowa Re: Idealny samochód dla kobiety :) 31.03.09, 10:20 Audi A3. No samochód marzenie, jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cmlu Re:szybki! 31.03.09, 15:22 Dla mnie njazwazniejsze jest aby samochód był szybki.Takie zboczenie mam odkad z chlopakiem mielismy Honde CRX. Po prostu uwielbiam szybko jezdzic :) szczegolnie po miescie (Wroclaw) Odpowiedz Link Zgłoś