mathias_sammer 27.04.09, 13:09 podoba misie: bez dotyku wlasnego ciala, bez dotyku przedmiotow, ktorych wyglad moglby nasuwac skojarzenia i oczywiscie bez partnera. tanio, zdrowo, przyszlosciowo i soczyscie!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: substytut orgazmu w XIXw 27.04.09, 13:21 Polecam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15245 Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: substytut orgazmu w XIXw 27.04.09, 13:41 dzieki, ale na prywatne fora nie zagladam. ja nie mowie o meskich orgazmach tylko kobiecych. te mnie bardziej interesuja- lepsze i pelniejsze szczytowanie:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: substytut orgazmu w XIXw 27.04.09, 13:52 O co ci właściwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: substytut orgazmu w XIXw 27.04.09, 15:08 o seks, jak zwykle. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: substytut orgazmu w XIXw 27.04.09, 15:30 interesujace...czy to test,jakiegos nowego specyfiku,pod wpływem ktorego,mozna przezyc domniemany "orgazm"?:-DD Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: substytut orgazmu w XIXw 28.04.09, 11:02 mam juz wiele zamowien na speccyfik, na razie pracuja nad produkcja (w piwnicy). troche misie jeszcze zejdzie. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: substytut orgazmu w XIXw 28.04.09, 11:24 Mathiasku,jak juz "dojrzeje"ten elixir miłosci,to ja poprosze probke...przyjaciołka,ma na stanie meza marynarza,moze sie przydac;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: substytut orgazmu w XIXw 28.04.09, 17:27 wlasnie zajrzalem do butli. kisi sie:) a przy okazji odwiedzilem forum szefow, acha musze tam jeszcze zapytac o cos i zaraz wracam. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer amira43 28.04.09, 19:33 do mojego cudownego ekstraktu potrzebuje odrobiny upedzonego przez siebie bimbru. masz moze jakis domowy przepis? swoj mam, ale moze masz wlasne ulepszenia? chodzi o jakosc i NUTE:) smakowa ms. Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: amira43 28.04.09, 20:08 Mathias,dzis to czystego chyba sie napije...moje dziecie,rozwaliło samochod...na szczescie ,Jemu nic sie nie stało. pomysły na jakies ulepszacze bimberkowe,maiał moj tatus...chyba rodzynki,suszone owoce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: amira43 28.04.09, 20:48 twoje dziecie rozwalilo samochod? nie wierze:) jestem przekonany, ze zarowno dziecie jak i samochod maja sie doskonale. jak zawsze troska mam jest urocza:) dzieki za rodzynki, chociaz z tego co wiem to lepiej robic bimberek z winogron. wychodzi grappa po polsku:)) klaniam sie, m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: amira43 28.04.09, 21:43 grappa,po polsku...to tylko z poziomkami;-) wydaje mi sie ,spłyciłes temat,w koncu to miała byc grappa z orgazmem:-DD...tez po polsku,chociaz po niemiecku moze byc rownie ekscytujaca;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_sammer Re: substytut orgazmu w XIXw 28.04.09, 18:59 daj spokoj, jakis eks, jaki substytut, jaka kobieta czy mezczyzna? slowa jako ekwiwalent zycia. papucki sa za realne. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: substytut orgazmu w XIXw 28.04.09, 19:27 lepszy ekwiwalent jak galabek na dachu. a papucki-"dooobra rzecz" (kliczko) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
wydmak Re: substytut orgazmu w XIXw 28.04.09, 20:43 Koniecznie zajrzyj na www.sportfan.pl/artykul/2365/dziewczyna-schweiniego-w-tanich-ciuchach-i-tak-jest-boska douglasmclloyd 28.04.09, 20:33 - Słowo przepraszam nie mieści się w kanonie moralnym PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: substytut orgazmu w XIXw 28.04.09, 20:53 masz na mysli tanie ciuchy, czy: pl.wiktionary.org/wiki/hipokryzja cokolwiek masz na mysli powiem jedno- strata czasu. szkoda byloby, abym dzien forumowy (jak za dawnych lat- w ciezkim uzaleznieniu) musial przeznaczac na to, co od 8 lat nie ulega zmianie:) nie moje klocki, nienawissci, nie moja hipokryzja, ktora od nadmiaru nawet juz nie przeszkadza, nie moj wystawiony do slonca nagi kuper:)))) zawsze jednak neci- czlowiek mysli- kuper w gorze- chetny:))) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś