jan_hus_na_stosie Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 12.06.09, 21:10 bo zamiast książek kucharskich czytają poradniki jak osiągnąć wielokrotny orgazm, który im się należy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 12.06.09, 21:42 zawsze się zastanawiałam po czym poznać feministkę, myslałam że to bardziej stan mentalny w związku z czym feministką może byc i mężczyzna, zważyszy że oni ciast nie pieką to by się nawet zgdzało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iminlove Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 12.06.09, 22:38 A na jakiej podstawie sądzisz, że nie pieką? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iminlove Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 12.06.09, 22:38 A na jakiej podstawie sądzisz, że nie pieką? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 12.06.09, 22:43 chyba nie bardzo wiesz o co w feminizmie chodzi :)zapewniam ,iż feministki pieką ciasta, gotują obiady, a nawet zrobią chłopu kanapki gdy ogląda mecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 12.06.09, 22:42 Bo nie potrafią? Odpowiedz Link Zgłoś
kociczka3 Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 12.06.09, 22:50 bo podróżują do cukierni Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 13.06.09, 00:30 a muffinki i serniki na zimno się liczą? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 13.06.09, 19:44 ja feministka pieke Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: a ja mam zlota betoniarke 13.06.09, 19:55 zrobimy dil? ja tobie tartę z truskawkami a ty mi złoty beton? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: a ja mam zlota betoniarke 13.06.09, 19:57 wcale nie widac, ze jestes Kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: a nie pieką? - czemu? 13.06.09, 20:35 Bo nie golą się pod pachami. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 14.06.09, 01:11 Pieką, a w czasie wolnym od pieczenia biją swoich facetów wałkiem do ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
stonoga150 Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 14.06.09, 14:13 Ja pieke, gotuje, sprzatam, piore. Dlaczego autor watku jest ograniczony umyslowo? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 14.06.09, 14:15 Bo w dzieciństwie ciężkimi ciastami go karmili :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 14.06.09, 14:57 no tak, ale to jeszcze nie oznacza, ze smacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 14.06.09, 15:18 Ale ty pytałeś, dlaczego nie pieką, a nie dlaczego nie pieką smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 14.06.09, 16:28 Demon feminizmu podnosi głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Feministki nie pieką ciast... 14.06.09, 16:33 ...ponieważ mają wielkie błony między palcami, które uniemożliwiają złapanie trzepaczki. W związku z tym nie potrafią ukręcić jaj (chociaż one twierdzą inaczej). Brak tej umiejętności feministki rekompensują jednak innymi=widzą w ciemnościach, potrafią zjeść 6 puszek mielonki turystycznej, rozbijają orzech kokosowy bez pomocy narzędzi, skaczą na odległość 7-9 metrów, mają grube futro na stopach dzięki czemu doskonale radzą sobie zimą bez butów (stąd powiedzenie - "jest mi ciepło w stopy jak feministce".) Odpowiedz Link Zgłoś
krystkaoj dlaczego feministki nie pieka ciast? :) 14.06.09, 20:49 Bo nie umią! A czasami faceci pieka lepiej, więc po co sie przyznawac Odpowiedz Link Zgłoś