iwa117 05.07.09, 18:22 Macie do polecenia jakieś ciekawe wczasy?Wszystko oprócz morza.Może byłyście w jakiś ciekawych miejscach?Podzielcie się wrażeniami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murzynier Re: Wczasy 05.07.09, 18:26 iwa117 napisała: > Macie do polecenia jakieś ciekawe wczasy?Wszystko oprócz morza.Może > byłyście w jakiś ciekawych miejscach?Podzielcie się wrażeniami:) następnej omdlewa ręka, co uniemożliwia używanie google Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: Wczasy 05.07.09, 18:40 Murzynier,czy ktoś Ci już mówił,że zachowujesz sie jak niedpochnięta stara panna?Nie masz nic ciekawego do powiedzenia,tylko etatowo zajmujesz się jęczeniem.Wszystkich się czepiasz.Dziewczyna pyta o doświadczenia wakacyjne innych forumowiczów i nie ma to nic wspólnego z lenistwem.A w wyszukiwarce łatwo przeoczyć coś atrakcyjnego.Ale nie,upierdliwy malkontent murzynier musi wtrącic jak zawsze swoje pięc groszy, po to tylko by dokopać komuś i mieć z tego jakąs chorą satysfakcję.Współczuję tym,którzy są skazani na Ciebie w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa117 Re: Wczasy 05.07.09, 18:41 Haha,ale śmieszne,a Tobie ręka nie omdlała jak pisałaś komentarz! Odpowiedz Link Zgłoś
tytoniowy_dym Re: Wczasy 05.07.09, 18:46 Swoją drogą jestem zaintrygowana co Twoim zdaniem autorka wątku ma wpisać w google? "ciekawe wczasy"? Raczej wątpię, aby w ten sposób uzyskała satysfakcjonującą odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: Wczasy 05.07.09, 19:36 tytoniowy_dym napisała: > Swoją drogą jestem zaintrygowana co Twoim zdaniem autorka wątku ma wpisać w > google? "ciekawe wczasy"? po prostu "gdzie jechać na wczasy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: Wczasy 05.07.09, 19:06 Budżet na osobę to 1000zł czy 6000zł? Bo to dużą różnice robi. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wczasy 05.07.09, 19:32 Tydzien na Sardynii z wynajetym tam samochodem i namiotem:) Swietne pola campingowe, dobre jedzenie, pogoda gwarantowana, a jesli jestes amatorka wspinaczki badz rowerow - raj na ziemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: Wczasy 05.07.09, 19:32 cafem napisała: > Tydzien na Sardynii z wynajetym tam samochodem i namiotem:) > > Swietne pola campingowe, dobre jedzenie, pogoda gwarantowana, a jesli jestes am > atorka wspinaczki badz rowerow - raj na ziemi:) za 1000zł!?!?!?! Za tyle to się tam NAWET NIE DOJEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wczasy 05.07.09, 19:36 Bylam 1,5 roku temu. Bilet lotniczy (co prawda z Londynu) kosztowal jakies £70. Pola campingowe sa tanie, szczegolnie jesli w gre wchodzi tylko 6 nocy, chcesz taniej - jedzenie w hipermarketach jest swietne i duzo tansze niz w restauracjach, wynajecie samochodu (mielismy jeden samochod na 4 osoby ) kosztowalo grosze na osobe, a wspinaczka za darmo, bo skaly sa wszedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: Wczasy 05.07.09, 19:38 Teraz i z Polski na pewno nie znajdzie się samolotu za mniej niż 1000zł w 2 strony. + wypożyczenie auta? We Włoszech? Kiedy euro po 5zł prawie? lol:) Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: Wczasy 05.07.09, 19:40 delayla napisała: > Kiedy euro po 5zł prawie? > lol:) ten wątek powinien się nazywać "chcę na wczasy, ale nie mam za co" ;) a poważnie to można lecieć np do rzymu za 200-300 zł i tam spać w hostelu, jedzenie z domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wczasy 05.07.09, 19:47 Zreszta wypozyczac auta nie musisz. My chcielismy, bo w 10 dni zjechalismy pol wyspy, aby zaliczyc wszystkie najciekawsze skaly. Budzetu nie mielismy napietego ani troche, wrecz liczylismy sie z wiekszymi wydatkami, ale ich po prostu nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wczasy 05.07.09, 19:42 dojedzie, właściwie doleci. a odpowiadając na pytanie - mnóstwo miałam fajnych i bogatych we wrażenia wakacji, daleko i blisko. w obrębie Europy serdecznie polecam francuską Akwitanię i Dune Du Pyla, Szwecję, Walię, Tyrol. i tuż obok nas cudowne zadupia w słowackich górach :) pytanie tylko, co się lubi i czego się po wakacjach oczekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
delayla za 1000zł 05.07.09, 19:36 oskar.com.pl/wakacje/ - nie byłam z tym biurem i nic o nim nie wiem. Widziałam też kilka złych opinii o nich w necie, ale... o Triadzie też czytałam istne horrory, a byłam z nimi 2 razy i było FANTASTYCZNIE. Oskar oferuje np 2 tygodnie w Chorwacji, Bułgarii lub Albanii za 990zł + przejazd autokarem (tak, że 2 tyg jest się na miejscu). Tyle, że bez wyżywienia. Sama być może się z nimi wybiorę:). Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: za 1000zł 05.07.09, 19:40 Delayla, wlasnie w tym rzecz, gdy pisalas, ze na Sardynie sie za tyle nie da. Jesli jedziesz z biurem podrozy - nie ma mowy o tanich wczasach, chocbys wybrala najbardziej promocyjna oferte. Ale jesli poszukasz w poradnikach (glownie dla sportowcow, bo tam sa najlepiej campingi i tanie domki wczasowe uwzglednione) spokojnie bedziesz miala udane wakacje za 1000 zl. I nikt ci nie bedzie mowil, kiedy zejsc na sniadanie, a kiedy biec do autokaru i jakie ubezpiecznie wykupic. Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: za 1000zł 05.07.09, 19:45 Ale kto mi mówi kiedy ma zjeść śniadanie jak jadę bez wyżywienia:)? Wyobraź sobie, że nie każdy lubi jechać pod namiot. A gdybym jechała sama W ŻYCIU nie wyszłoby mi taniej (do hotelu z basenem i samolotem). A jak się bierze all inclusive to już w ogóle. A po Włoszech trochę akurat podróżowałam (sama, ogólnie włoskojęzyczna jestem itd) i wiem jak to wygląda, ja tam na ichnie kempingi się nie nadaje mimo, że są o niebo lepsze niż polskie... Choć na Sardynii jeszcze nie byłam - jak szukaliście noclegów? Rezerwacje wcześniej w necie czy na żywioł? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa117 Re: za 1000zł 05.07.09, 19:49 Nie jade sama,tylko z nastoletnią córką i mężem.1000zl to średnio w przybliżeniu ile chcę wydać na osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: za 1000zł 05.07.09, 19:50 Na zywiol. Ale spalismy na samych porzadnych 4 gwiazkowych polach. Ja uwielbiam namioty i nie zamienilabym ich na najlepszy hotel:) Nawet szwajcarskie Alpy praktycznie za grosze zaliczylam - przewedrowalismy dobrze ponad 100 km wysoko w gorach, rozbijajac namiot na dziko i myjac sie w lodowatych potokach:) Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: za 1000zł 05.07.09, 20:09 O to,to. Rok temu były Szwajcarskie Alpy, dwa lata temu Sardynia, trzy lata temu Idie, co cztery lata temu nie pomnę. Wszystko za grosze dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: za 1000zł 05.07.09, 20:30 > Nie. Trzy lata temy byl ocean we Francji:) Do kogo to było? Sam ze sobą gada? Odpowiedz Link Zgłoś