Dodaj do ulubionych

Wycykałem drogie panie

26.07.09, 21:51
Jak już część z was drogie Panie wiecie. W mijającym tygodniu zerwałem ze swoją lubą po długich 6ściu latach związku. No więc dzisiaj nie zrażony tym niepowodzeniem postanowiłem się trochę rozerwać i jakoś przytłumić tą pustkę w niedzielne popołudnie które zresztą zawsze spędzałem z byłą.
Postanowiłem iść do kina samemu gdyż większość znajomych zajęta jest swoimi lubymi. Wszedłem na cinemcity.pl wybrałem Częstochowa i znalazłem Harego Potera:D na 17:30. I wszystko było dość fajnie kupiłem sobie popcorn i usiadłem w tej zarąbanej po brzegi sali kinowej w 5 rzędzie. Rozejrzałem się po Sali i w większości przeważało towarzystwo do góra 22 lat i drobnymi wyjątkami w postaci mojej i paru innych osobników/osobniczek.
Gdy się już ulokowałem w wygodnym fotelu obok mnie na zarezerwowane wcześniej miejsca przysiadły się dwie dziewczyny w wieku około 22-24 lata z tym że jedna była naprawdę w moim guście. No więc coś tam do nich zagadałem one do mnie też i wyglądały na zainteresowane, w sumie to było parę wymian zadań. Potem przestały lecieć reklamy światło wyłączyli i koniec. Kurcze ale zamiast patrzeć na Harego patrzałem się cały czas na obok siedzącą dziewczynę i zbierałem odwagę żeby je zaprosić na kawę czy obojętnie coś innego ważne żeby jakoś utrzymać kontakt. W sumie z filmu to mało co pamiętam.
Film się skończył, ludzie zaczęli wstawać, ja z nieznajomą do samego wyjścia rozmawialiśmy o filmie i gdy wyszliśmy z korytarza kinowego i tak po prostu rozeszliśmy się na ulicy… i oświeciło mnie że dałem ciała na całej linii, no nie mogę sobie wydarować tej sytuacji!! Dawniej bez problemu bym ją zaprosił na jakieś spotkanie czy coś… cholera straciłem pewność siebie po tym wszystkim:/
Obserwuj wątek
    • fantazja23 Wycykałem drogie panie 26.07.09, 22:14
      daj ogłoszenie na forum Częstochowy - może akurat będziesz miał
      szczęście i odezwie się do Ciebie owa nieznajoma z Cinema City :)
      • k2i Re: Wycykałem drogie panie 26.07.09, 22:20
        ale to nie w moim stylu a i prawdopodobieństwo małe że się odezwie a na forum częstochowskim jestem trochę znany więc pewni osobnicy będą mieli okazję mnie wyśmiać i takie tam.
        Martwi mne bardziej to że się nie odważyłem pomimo tego że wiedziałem że ta dziewczyna oczekuje zaproszenia, dawniej nie miałem z czymś takim najmniejszych problemów...a teraz zacząłem myśleć do jakiego lokalu, czy będzie jej to odpowiadać, i cała masa innych mysli, co po spotkaniu, niepewny się zrobiłem
    • niebieski_lisek Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz 26.07.09, 22:34
      wycyckać - oszukać, nabrać, wykołować
      • k2i Re: Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumi 26.07.09, 22:38
        WYCYKAŁEM nie wycyckałem
      • stedo Re: Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumi 26.07.09, 22:40
        To Ty się najpierw naucz czytać!.To umiejętność bardziej podstawowa;)
        On napisał/powtórzę dużymi literami coby łatwiej było.W Y C Y K A Ć - skonfudować się,zamotać, a bardziej współcześnie - dać tyły;)
        Co prawda bardziej popularna jest forma "zacukać".
      • niebieski_lisek Bardzo przepraszam autora 26.07.09, 23:01
        Oczywiście, moja pomyłka :)
        • k2i Re: Bardzo przepraszam autora 26.07.09, 23:02
          spoko przyjmuje przeprosiny
          • niebieski_lisek Re: Bardzo przepraszam autora 26.07.09, 23:07
            Cieszę się, tym bardziej że trochę niegrzecznie cię "napadłam" moim tytułem.
            Powodzenia w wyrywaniu :)
            • k2i Re: Bardzo przepraszam autora 26.07.09, 23:24
              ja nie wyrywam..wyrywać to można kobiety bez klasy
              • e1982 Re: Bardzo przepraszam autora 26.07.09, 23:29
                A może-jak ktoś wcześniej wspomniał - napisz na forum Częstochowy?:) z tym, że skoro nie chcesz ujawniać się pod teraźniejszym nickiem-załóż nowy ;)
                powodzenia:)
                może trafisz na nią na ulicy/w sklepie/w kinie ponownie?:)
    • lacido Re: Wycykałem drogie panie 26.07.09, 23:28
      e tam, odmłodniałeś, poczułeś się jak onieśmielony nastolatek ;)
      • k2i Re: Wycykałem drogie panie 26.07.09, 23:35
        kurcze a wiesz że chyba masz rację...to w sumie poczułem, ale cholera ja mam 26 lat:D, takie zachowanie jest dla mnie dziwne

"kobieta mnie rozumie":o
        • lacido Re: Wycykałem drogie panie 26.07.09, 23:39
          eee to młodziak jesteś zapomniałeś jak się to robi i tyle :) zapewne będąc z
          laską nie podrywałeś innych więc wyszedłeś z wprawy ;)
          • k2i Re: Wycykałem drogie panie 26.07.09, 23:44
            no ostatnio podrywałem moją była i miałem wtedy 20 lat no więc wiecie o co chodzi:D
            • lacido Re: Wycykałem drogie panie 26.07.09, 23:46
              musisz potrenować :)
        • real.becwal Re: Wycykałem drogie panie 26.07.09, 23:45
          musisz ćwiczyć cały czas, zeby nie dać ciała, jak tym razem. Inaczej
          skończysz, jak opisany w innym miejscu gostek, który spotkał się z
          dziewczyną po 9o letnim celibacie i też wycykał
          • bugmenot2008_2 Re: Wycykałem drogie panie 27.07.09, 01:31
            no broo dalec dupyy te lachony mialy ochote wyladowac z toba w lozku
            • k2i Re: Wycykałem drogie panie 27.07.09, 21:01
              bugmenot2008_2 napisał:

> no broo dalec dupyy te lachony mialy ochote wyladowac z toba w lozku

No zdaję sobie sprawę z tego, chociarz o sex mi w tym wypadku na razie tak bardzo nie chodziło, przynajmniej na razie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka