dziewice 23.08.09, 23:33 badajcie :) www.youtube.com/watch?v=63qk5rbPnoM&feature=topvideos doda znak pokoju sopot festival Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultraviolet6 Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 23.08.09, 23:36 Ładny głos to ma Piotruś Cugowski :] Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 23.08.09, 23:41 "i pomyliłam tekst.... zajebiście.." Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Kto to jest Doda? 23.08.09, 23:48 To ta co grała kiedyś na klawiszach w zespole Kombi? Taka łysa w ciemnych okularach? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 23.08.09, 23:53 słowik 2005, to jakiś wymarły ten słowik dodo? a wyje że szok a co ona śpiwa: a nuż wetknie ci? jeeeezu:) aha, ostatni raz piszę na temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie ładny głos to ma 23.08.09, 23:57 Regina Spektor i do tego znakomicie gra na fortepianie :) www.youtube.com/watch?v=PErGYWLO9GE Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ładny głos to ma 24.08.09, 01:08 reginy nie ma na pudelku, to znaczy, ze nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 24.08.09, 06:45 ;) zajrzyj tutaj, jak chcesz zobaczyc jak mozna spiewac www.youtube.com/watch?v=TNESsl_gPNM Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 24.08.09, 07:06 hehehe Boska:D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 24.08.09, 09:18 ładne to ona ma cycki ;) w sprawie reszty się nie udzielam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aux Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 24.08.09, 10:47 Głos ma ładny, barwę, skalę, szkoda tylko że śpiewa piosenki "mniej ambitne" i że robi tyle szumu w okół siebie. A cycki ma ładne, szkoda, że sztuczne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 24.08.09, 12:10 Mnie się strasznie nie podoba jej maniera, tak nosowo strasznie śpiewa, aż uszy mnie bolą. Nie, moim zdaniem to są dużo lepsze głosy... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 24.08.09, 20:53 spiewa okropnie, a na zywo szczegolnie to slychac, nie trzyma dzwieku, problemy z tonacja, tragedia byc moze po obrobce da sie tego jako tako sluchac ale ja dziekuje z tego co ostatnio slyszalam w przelocie to na jakims festiwalu EFarna b fajnie spiewala, ma glos i potrafi nim operowac, potem spiewala niestety Doda Elektrownia, sie chowa, juz nie wspomne o marnych interpretacjach, nic szczegolnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrr2 Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 24.08.09, 22:21 Już myślałam, że to tylko mnie się jej wykonanie wybitnie nie podobało. IMHO wypadła co najwyżej przeciętnie. I nijak się tej mocy w jej głosie, na którą wszyscy tak pieją dopatrzyć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 24.08.09, 22:28 To mam nadzieję taki żarcik? Ten występ to dobitny dowód na to, że Doda jako wokalistka jest moooocno przereklamowana. Fatalna dykcja (to może być wina napuchniętych ust :)), problemy z tonacją, praktycznie brak interpretacji, a na to wszystko nachalna maniera mająca chyba na celu przykryć banalną barwę. Triumf marketingu i nic ponad to. Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: polubilem dode :) ej ona ma ladny glos :) 24.08.09, 23:38 kurcze ale one nie potrafi spiwac. Nie znam jej dorobku bo juz ponad 20lat mieszkam za granica, a tu jest ona nie znana. zaciekawil mnie watek bo sama jestem vocalistka, wiec ze strony osoby znajacej sie w temacie, uwazam ja za super sexy babke o bardzo przecietnym glosie, intonacja kiepska , czesto nie trafia dzwiekow, dykcja do niczego, poprostu nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś