mistrzu19 05.06.03, 12:08 wpadl mi do glowy pomysl !! ze mozna by zalozyc chata na onecie zeby ziemianie mazowiecy mogli pogadac !!! a nie pisac te posty na ktore ktos odpisuje po dluzszym czasie !! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeruba Re: chat 05.06.03, 12:27 hm jakoś nie jestem zwolennikiem czatu. Z sąsiadami wole pogadać w GT pzdry, j.j. ps. ale jak masz ochote to do dzieła ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
pieskuba Re: chat 05.06.03, 15:18 Obawiam się Mistrzu, że byłoby trudno zebrać w jednym momencie tylu Ziemian Mazowieckich, żeby wywiazała się jakaś sensowna dyskusja. Myślę, że forum to traktowane jest głównie jako źródło informacji dla czytaczy, którzy tylko czasem się odzywają - trudno oczekiwac, że wykażą nagłą aktywność na czacie. Czytacze, bądźcie pisaczami!(?) Poza tym, nasze forum wtedy pewnie by padło, co psukubie, jako Tfurcy przez duże Tfu trudno byłoby odżałować. pieskuba, zatroskany o losy forum Odpowiedz Link
jeruba Re: chat 06.06.03, 07:46 Nie martw się pieskuba forum nie zaniknie już się o to postaram pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
mistrzu19 Re: chat 26.06.03, 01:57 jeruba napisała: > > Nie martw się pieskuba > forum nie zaniknie już się o to postaram staraj sie bo cos cienko ci idzie !! pisza w kolko te same osoby 1!! czytacze do klawiatur i pisac!!! Odpowiedz Link
moadib Re: chat 23.08.03, 18:22 Przy tak długiej liście uszestników tej strony... please... masz bardzo małe szanse się z kimś spotkać... Odpowiedz Link