Dodaj do ulubionych

2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical

02.03.04, 10:11
Przyznam, ze bardzo zaciekawił mnie ten produkt.Bedzie dostepny w kat.06,
ciekawe jak cena?
Mimo ze do 35 lat troche mi brakuje chetnie go uzyje.Mam tylko nadzieje, ze
bedzie skutecznysmile).
A moze ktos juz widzial go "na zywo", słyszał cokolwiek na szkoleniu, chetnie
poczytam wiecej wiadomosci na jego temat.
Obserwuj wątek
    • june.miller Re: 2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical 02.03.04, 13:03
      O, ciekawe, masz moze więcej info? co to znaczy 2-stopniowy?
      • lola211 Re: 2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical 02.03.04, 13:18
        Wiadomosci zaczerpnełam z poradnika ANEW(zamówilam w paczce).
        Otóz sa to 2 preparaty stosowane jednoczesnie.Mają forme płatków kosmetycznych,
        w kazdym opakowaniu po 30 szt.
        Produkt 1(głeboka eksfoliacja) zawiera 10% kwas glikolowy, ekstrakty papaji i
        ananasa.Intensywnie złuszcza(na zasadzie peelingu chemicznego).
        Produkt 2 ma za zadanie zneutralizowanie 1 fazy, odzywienie i łagodzenie,
        zawiera ekstrakty roslinne(ziel. herbata, grzyby shiitake, grzyby morskie,
        ogórek, rumianek).
        Ma za zadanie odnowic skóre, zmniejszyc i odblokowac pory, spłycic zmarszczki.
        Z opisu wynika, ze to dosc intensywny zabieg, z przeznaczeniem dla kobiet po 35
        r. zycia.Mysle, ze to taka delikatniejsza forma zluszczania kwasami po prostu,
        odsłania nowa skóre.
        Jako ze lubie krem Clinical, ten peeling takze moze okazac sie strzałem w 10.
        • june.miller Re: 2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical 02.03.04, 13:36
          To co piszesz brzmi po prostu rewelacyjnie! Kupię na 100%, moja skóra bardzo
          lubi kwasy smile
          • lola211 Re: 2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical 02.03.04, 14:19
            Jesli masz doswiadczenia w tej materii, to napisz , czy 10 % to duzo czy mało
            raczej? No i czy po zastosowaniu takiego peelingu mozna sie ludziom na oczy
            pokazac?
            Aha, zapomnialam dodac, ze oczywiscie do wrazliwej skóry sie nie nadaje
            (ostrzegaja).
            • june.miller Re: 2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical 02.03.04, 18:22
              Autorytetem żadnym w tej dziedzinie nie jestem, niestety. Wydaje mi się, że 10%
              to duzo, ale w bezpiecznej granicy- na rynku są kremy ze stężeniem kwasów do
              12% nawet. Pewnie nie nadaje się do cery wrazliwej właśnie, może też dla mocno
              naczynkowej nie być najlepszy. Wydaje mi się też, że najlepiej stosować go
              wieczorem, żeby do rana twarz nieco doszła do siebie. No i żelazna zasada przy
              wszystkich kwasach- w ciągu dnia twarz musi być chroniona mocnym filtrem.
    • june.miller Re: 2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical 03.03.04, 11:29
      Przeczytałam na amerykańskiej stronie Avonu, że nie jest to peeling do
      doraźnego stosowania, ale kuracja do przeprowadzenia w całości- dzień po dniu,
      1 zabieg dziennie (piszą, że rano lub wieczorem, ale chyba lepiej wieczorem...)
      Nie znalazłam informacji nt. ilości płatków w każdym pudełeczku- może wiecie,
      czy jest ich po 30 w każdym, czy 30 w sumie- czyli po 15?
      A, i cena też chyba nie będzie niska- kosztuje 32$, co jest chyba i tak cena
      promocyjną wprowadzająca...
      • lola211 Re: 2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical 03.03.04, 14:09
        Tak, chodzi o codzienne uzywanie.Platków jest 30 szt. z kazdej fazy, czyli
        łącznie 60 szt.
        • june.miller Re: 2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical 03.03.04, 14:15
          Czyli pełna miesięczna kuracja smile Pieknie smile
          Szkoda tylko, że nie wchodzi teraz, kiedy pogoda najbardziej sprzyja stosowaniu
          kwasów, bo katalog 6 to chyba w maju będzie, jak słońce będzie już waliło ile
          sił (miejmy nadzieję!!).
    • lola211 Re: 2-stopniowy peeling do twarzy Anew Clinical 06.03.04, 19:17
      Z tego co napisała jodarek wynika ze kosztowac bedzie 60 zl.(w promocji
      zapewne), tak wiec cena przystepna.
    • june.miller pytanie do konsultantek 07.03.04, 12:31
      Dziewczyny, wiecie może, czy istnieje mozliwość wcześniejszego zakupu tego
      peelingu? Może w ofercie demo? Albo inaczej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka