Dodaj do ulubionych

oferta intern. 09

15.07.04, 21:02
POjawila sie oferta specjalna na sronie internetowej, i w zwiazku z tym mam
pytanie: jest tam zestaw z serri Anew- co wchodzi w jego sklad? zel naprawczy
pod oczy, i jaki krem? Bo dziady nie napislay co tam jest sad
Obserwuj wątek
    • emilia.kosecka Re: oferta intern. 09 15.07.04, 21:14
      Podejrzewam że jest to zestaw który był na GWIAZDKĘ, niestety nie moge tego
      sprawdzic bo strona nie działa
      - żel pod oczy retroactive
      - krem na noc retroactice
      • eyna Re: oferta intern. 09 15.07.04, 21:25
        Tak Emilia ma rację. Ten zestaw był na promocji w zeszłe święta. Na pewno nie
        jest to nowa wersja Retroactive.
    • omango Re: oferta intern. 09 15.07.04, 21:26
      saljut napisała:
      > POjawila sie oferta specjalna na sronie internetowej, i w zwiazku z tym mam
      > pytanie: jest tam zestaw z serri Anew- co wchodzi w jego sklad? zel naprawczy
      > pod oczy, i jaki krem? Bo dziady nie napislay co tam jest sad
      ___
      No z tymi "dziadami" to troche przesada. Kultury troche.
      • saljut Re: oferta intern. 09 16.07.04, 08:16
        omango napisała:

No z tymi "dziadami" to troche przesada. Kultury troche.

A czy "dziady" jest słowem powszechnie uwazanym za wulgarne? MOze Ty masz
        mikroskop w oczach i potrafisz odczytac co jest napisane na minaiturowych
        zdjeciach, na nowej ulepszonej podobno stronie Avon?

W kazdym razie pozostałym bardzo dziekuje za dopowiedz smile Pozdrawiam!
        • omango Re: oferta intern. 09 16.07.04, 08:59
          Ja uwazam, ze tu wyszedles poza pewne ramy standardow kultury.
          Skoro nie widzisz napisow trzeba bylo uzyc innego slowa (sporobuj pomyslec,
          moze uda Ci sie wymyslic jakie). No i nie ma znaczenia jaki jest jego odbior
          powszechny, chodzi o te konkretna partykularna sytuacje.
          Zreszta odwroc sytuacje - gdyby ktos nazwal Cie DZIADEM nie zareagowalbys? a
          nawet chcial zeby zawsze tak mowic?

W moim odczuciu, to jak na razie jeszcze na tym forum moze sa rozne
          problematyczne dyskusje, ale z prostactwem jeszcze nikt nie wyjezdzal.
          • emilia.kosecka Re: oferta intern. 09 16.07.04, 11:04
            o ile sie nie myle to w innym wątku bardzo intensywnie promowalas dyskusje o
            kosmetykach,a tutaj roztrzasasz sie temat ironicznych "dzidów". Moze załozyc
            jeszcze forum w którym bedzie sie roztrzasac takie problemy, bo o ile soie nie
            myle cos wspominałas o dyskusji o kosmetykach
            pozdrawiam
            • omango Re: oferta intern. 09 16.07.04, 11:36
              Wiesz co Emilio, sprobuj wyrazniej formulowac swoje mysli, bo to co piszesz
              jest po prostu niezrozumiale.

Ja toleruje okreslone standardy zachowan, a innych nie - i wtedy reaguje na to.
              A o kosmetykach nadal lubie rozmawiac.

Powiem tak: coraz mniej chce mi sie uczestniczyc na tym forum jak czytam takie
              wypowiedzi.
              Nie pozdrawiam.
          • saljut Re: oferta intern. 09 16.07.04, 17:21
            Zreszta odwroc sytuacje - gdyby ktos nazwal Cie DZIADEM nie zareagowalbys? a
            > nawet chcial zeby zawsze tak mowic?

Obraz sie prosze na Mickiewicza, ze taki wulgarny utwór napisał smile
            >
            > W moim odczuciu, to jak na razie jeszcze na tym forum moze sa rozne
            > problematyczne dyskusje, ale z prostactwem jeszcze nikt nie wyjezdzal.

Ktos tu o kulturze mówił.....

I faktycznie, nie jest to watek o kulturze i prostactwie, tylko o kosmetykach,
            wiec nie zasmiecajmy go bo po co. A poczucia humoru to Ty chyba w ogole nie
            masz. Ja na przekór, kulturalnie pozdrawiam smile

• jodarek1 Re: oferta intern. 09 16.07.04, 09:45
        omango napisała:

> No z tymi "dziadami" to troche przesada. Kultury troche.

To było raczej żartobliwe określenie wink

Joasia
    • asjak Anew 26.07.04, 21:55
      Ja natomiast chcialabym wiedziec, czy ktoras z Was zamowila i odebrala juz zestaw Anew z oferty specjalnej, czy znowu przy odbiorze paczki okaze sie, ze juz go nie ma. Pytam, bo chcialabym wiedziec, czy moge go jeszcze komus polecic, czy bede pozniej przed klientkami oczami swiecic smilePzdr
      • emilia.kosecka Re: Anew 27.07.04, 11:18
        Ja wczoraj odebraam paczke i był. A klientce spokojnie mozesz polecić, ale
        zastrzec, zę to jest oferta do wyczerpanai zapasów i nie możesz zagwarantować,
        ze go otrzyma, wtedy na pewno zrozumie.
        pozdrawiam
    • epa5 Re: oferta intern. 09 26.07.04, 22:31
      Tak wogóle to gorąco polecam krem Anew Retroaktive( stara wersja) super sprawa,
      mam tłustą cerę ale niesamowicie rozjaśnia skórę, wygładza i zmiękcza.
      Niesamowity krem!!!!!!!! Poprostu rewelka. Ten po oczy nie miałam więc się nie
      wypowiadam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka