emilia.kosecka 21.07.04, 13:13 O ho ho... Widzę że ładna pogoda sprzyja zamieraniu życia na forum a tu lada chwila wchodzi nowy katalog i 10/2004 Babie lato będzie juz ogólnie dotępny!!! A tam full fajnych nowości i ofert Mam nadziję, że top nieco ożywi życie na forum Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sister52 Re: WAKACJE 08 - co najchętniej kupowano? 21.07.04, 20:55 No właśnie widzę, że duchota i upał wywiały wszystkie forumowiczki sprzed komputerów Może w ramach ciekawostki, napiszcie co Wam się najlepiej sprzedawało w katalogu 08 Wakacje, bo ciekawa jestem. Pytanie skierowane oczywiście do konsultantek. Odpowiedz Link
kasiaavon Re: WAKACJE 08 - co najchętniej kupowano? 21.07.04, 22:09 Moje klientki zamawiały najczęściej kosmetyki do pielęgnacji stóp.W końcu trzeba bardziej dbać o stópki w upalne dni Odpowiedz Link
emilia.kosecka Re: WAKACJE 08 - co najchętniej kupowano? 21.07.04, 23:36 ABSOLUTNIE ACCOLADE - NIE WIEM ILE W SUMIE SŁOICZKÓW!!! POZA TYM: *KULKI ZAPACHOWE *balsamy entry *glicerynowy krem do rąk *utwardzacz we flamastrze *żel do pielegnacji biustu!! *serum liftingujace *kremy naturals *AQUA, ogólnie, to co jeszcze przyszło, lub dało sie dokupic w COK *płyn do kąpieli truskawka - kiwi * szmpon *sztyft z neoretinolem No to by było na tyle, reszta to juz małe ilosci, albo pojedyncze. Odpowiedz Link
mariolkka Re: WAKACJE 08 - co najchętniej kupowano? 22.07.04, 09:29 U mnie zel do pielegnacji biustu (ktorego nie dostalam ((((((((( ), a mialam spore zapotrzebowanie na niego sama chcialam trzy i chyba szampony byly najchetniej brane no i plecaki, chyba z szesc sztuk Odpowiedz Link
emilia.kosecka Re: WAKACJE 08 - co najchętniej kupowano? 22.07.04, 11:03 Dizs dzwoniłam do warszawy. Żele miały byc pierwotnie 19 lipca, ale cos im tam zabrakło, zeby je zrobic. Pani powiedziła ze dzis juz powinny byc, czyli powinny dotrzec w pierwszej SENSESowej paczce. Frezarki maja być w połowie sierpnia. Odpowiedz Link
mariolkka Re: WAKACJE 08 - co najchętniej kupowano? 22.07.04, 12:13 No tak teraz beda, a ja mialam od paru osob na prawde pilne zamowienie i troche tak glupio bylo mi powiedziec sorry bedzie za miesiac.... Odpowiedz Link
emilia.kosecka Re: WAKACJE 08 - co najchętniej kupowano? 22.07.04, 12:32 Też mam ten ból. Zwłąszcza że 2 zamówiła moja zpełnie nowe klientka i tu dopiero trzeba świcic oczami, ale dałam jej glicerynowy krem do rąk, z przeprosinami, wiec jest prawie ok. Odpowiedz Link
emilia.kosecka Re: WAKACJE 08 - co najchętniej kupowano? 23.07.04, 14:59 poprawka żel do biustu bedzie w magazynie 28 lipca (mam nadzije ze wreszcie dotrzymaja słowa) pozdrawiam Odpowiedz Link
mariolkka Re: WAKACJE 08 - co najchętniej kupowano? 23.07.04, 16:21 Mam nadzieje, akurat 28 skladam kolejne zamowienie, i mam nadzieje, ze tym razem otrzymam to co zamowie Odpowiedz Link