Dodaj do ulubionych

Modowe inspiracje

26.11.14, 22:24
Uwielbiam przeglądać strony na których można podejrzeć gwiazdy i podpatrzeć stroje jakich projektantów mają na sobie. Osobiście wchodzę dość często na kimkim.pl , żeby zobaczyć właśnie co noszą gwiazdy i przeczytać ciekawostki ze świata mody. Też zaglądacie na takie strony? Wchodzicie na KimKim czy może na jakieś inne?
Obserwuj wątek
    • mag88da Re: Modowe inspiracje 04.12.14, 09:07
      ja przegladam blogi modowe, badz gazety o tematyce modowej, ale chetnie zajrze na ta storne o ktorej wspomnialas:)
    • roza3669 Re: Modowe inspiracje 26.03.15, 15:59
      Ja też chętnie zainspiruję się, wchodząc na tę stronkę co podałaś. Sama wchodzę na różne portale, np. lamode.pl, polki.pl,lula.pl, jakieś takie i czytam prestiżowe magazyny o modzie.
    • dominikarosa Re: Modowe inspiracje 26.03.15, 19:52
      Ja zaglądam na instagrama :)

Zapraszam na www.urnelmbel.pl
    • rozyczka2609 Re: Modowe inspiracje 31.03.15, 08:45
      Jessica Mercedes daje radę. Często czytam jej wpisy:)
    • pani.truskawka Re: Modowe inspiracje 29.05.15, 08:54
      Ja zaglądam na różne blogi modowe i znajduję tam sporo fajnych inspiracji.
    • big_benka Re: Modowe inspiracje 06.07.15, 13:06
      Wchodzę czasem na blogi o modzie i obserwuje na instagramie kilka modelek;)
      • bialamycha Re: Modowe inspiracje 09.07.15, 14:07
        Tu Ci się powinno także spodobać fashyou.pl w sumie to jest tu wszystko o czym piszesz. pa
    • bialamycha Re: Modowe inspiracje 22.07.15, 16:48
      W ogóle fajnie bo fajne z znizki tu mają fashyou.pl/w/promocje/wyprzedaz-do-70-w-zalando.html -70% na wyprzedaży teraz!!
      • lucyy3 Re: Modowe inspiracje 15.09.15, 11:53
        mnie to się podobają pomysły na strój do pracy. Pracuję w dużej korporacji i muszę chodzić odpicowana. Na szczęście nie mamy sztywnych mundurków i mamy wolną rękę co do stylu ale musi być to ubiór "biurowy". Na początku nie miałam pomysłu jak się fajnie ubrać i przekopywałam Internet w poszukiwaniu ciekawych pomysłów na strój do pracy żeby wyglądać dobrze i przy okazji nie czuć się jak sztywniak.
    • kasidysisko Re: Modowe inspiracje 23.11.15, 12:24
      teraz wszystko ma być boho o-you.pl/boho-w-czerni-i-bieli/
    • kosmotynka Re: Modowe inspiracje 25.11.15, 12:58
      Ja ewentualnie korzystam tylko z inspiracji znalezionych na Domodi. Nie mam w zwyczaju podpatrywać stylizacji celebrytek.
    • pepster Re: Modowe inspiracje 08.06.16, 23:00
      Drogie Panie, mocno fascynują mnie dodatki do ubioru i udało mi sie znaleźć fajny sklep.

www.modarium.pl czy dokonywałyście w nim już jakichś zakupów i co ewentualnie sądzicie o ich dokonaniu
    • kali_ksta Re: Modowe inspiracje 20.06.16, 12:42
      pewnie, że też wchodzę na takie strony :) oprócz tych popularnych lubię też zaglądać na pinteresta. Można tam znaleźć mnóstwo inspiracji modowych i nie tylko :)
    • czeresniowka Re: Modowe inspiracje 22.06.16, 10:09
      Jak dla mnie instagram jest kopalnią przeróżnych inspiracji :)
    • 9agatka Re: Modowe inspiracje 30.06.16, 19:18
      Ja też często zaglądam na Instagram. Wolę to niż blogi modowe.
      • wskazowka18 Re: Modowe inspiracje 01.07.16, 16:31
        również wolę insta ;)
    • kuku-na-muniu8 Re: Modowe inspiracje 01.08.16, 09:38
      Ja również inspiruje się innymi ale wolę czytać artykuły o modzie. Ostatnio czytałam o sukienkach na lato. Lecę na wakacje za 2 tygodnie i czekają mnie zakupy. Jak dobrze, że powoli zaczynają się wyprzedaże. :D
    • estrid Re: Modowe inspiracje 02.08.16, 16:27
      również przeglądam strony poświęcone modzie, ale moim głównym źródłem inspiracji jest pinterest i instagram
      • kosmotynka Re: Modowe inspiracje 21.08.16, 15:30
        Ja czasami inspiruje się ubraniami blogerki, Kosmetycznej Hedonistki. Jakoś tak odpowiada mi jej styl.
    • klarera Re: Modowe inspiracje 02.09.16, 10:18
      ja jestem fanka pinteresta, mnóstwo inspiracji i nie tylko modowych :)
    • madlen308 Re: Modowe inspiracje 03.05.17, 11:49
      Witam Was
      Ja polecam Sklep z obuwiem i odzieza , po kliknieciu ikonki ,,o nas,, pisza ze
      maja ponad 150 znanych marek i ponad 20.000 produktow,
      maja najnizsza prowizje w polsce , kazdy produkt byl sprawdzany na google i ceneo
      zeby obnizyc cene do konkurencji i co najlepsze maja w tym darmowa dostawe. goraco polecam .
      www.gutfashion.pl
    • modarium Re: Modowe inspiracje 22.05.17, 10:18
      Witajcie, widać że kilka osób już oferuje naszą stronę na różnego rodzaju forach. My również gorąco zapraszamy do naszego sklepu www.modarium.pl szczególnie, iż w ostatnich dniach pojawiło się kilkadziesiąt nowych produktów w naszym asortymencie

zapraszamy zespół modarium!!!
    • coffee.lover.8 Re: Modowe inspiracje 22.05.17, 19:38
      ja za to mam ostatnio tendencję do wypatrywania ciuchów na bohaterce serialu i jaka coś mi wpadnie w oko to szukam na str typu woreintv :D
    • analityk_finansowy Re: Modowe inspiracje 23.05.17, 12:01
      Inspiracje znajdziesz na naszej stronie Sukienki - Inspiracje
    • 9agatka Re: Modowe inspiracje 21.08.17, 13:30
      A blogerki modowe? Podglądacie?
    • adaa_25 Re: Modowe inspiracje 28.09.17, 11:03
      Super kurtki skórzane znajdziecie na tomskor.opole.pl/. Może coś Was zainspiruje albo nawet skusicie się na zakup :)
    • tinysiskin Re: Modowe inspiracje 31.10.17, 11:03
      Ja nie przeglądam takich stron. Ale lubię blogi modowe.
    • kociaczek456 Re: Modowe inspiracje 21.11.17, 12:58
      Często czytam blogi modowe, ale głównie dotyczy to moich ulubionych modowych blogerek. Raczej tez gustuję w klasyce, jeśli chodzi o ubranie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka