nana2004 07.10.04, 16:58 Witam czy już używałyście nowych cieni Avon tych podwójnych i potrojnych? Który kolorek wydaje wam sie najładniejszy? Dodam, że mam niebieskie oczka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nea2 Re: CIENIE AVON 07.10.04, 18:02 Ja mam podwójne fioletowe.Długo się trzymają.Nakładałam o 9 rano o 17 jeszcze były .Niestety u mnie zbierają się na załamaniu powieki tworząc grubszą kreskę.Trzeba będzie pomyśleć o jakiejś bazie pod cień Odpowiedz Link
mariolkka Re: CIENIE AVON 07.10.04, 18:59 Ja mam brazowe, ale jeszcze nie uzywalam, ale siostra ma Denim i mowi ze sa super i dlugo sie trzymaja, ale nie wiem czy do nie bieskich oczu niebieskie cienie? Co o tym myslicie? Odpowiedz Link
justa_79 Re: CIENIE AVON 08.10.04, 12:51 ja miałam niebiesko-granatowe z tej starej serii Duo, nie pasowały mi w ogóle do niebieskich oczu, pozbyłam się ich. za to od lat używam niezmiennie Classic Neutral. Odpowiedz Link
aiszka4 Re: CIENIE AVON 10.10.04, 14:46 Ja mam potrójne Deepest Rose. Jakość chwalę, niestety kolorki wcale mi nie pasują. Jasny jest za mało rózowy jak na zestaw, który ma Rose w nazwie, środkowy zbyt śliwkowy, przez co wyglądałam, jakbym miała podbite oczy A dla jednego grafitowego (ten akurat fajny) nie opłaca się kupować potrójnych. Oczy mam w kolorze, który nie został niestety wymieniony w Gazetce Konsultantki, więc być może źle dobrałam zestaw. Ale najchętniej stworzyłabym sobie własny, z pojedynczych cieni z poszczególnych zestawów. Odpowiedz Link